Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Budu zde přidávat jídla, které si rád dopravam, vařím nebo vaří můj přítel, prosím aby se nikdo nesmsl tomu jak to vypadá, neumím nabírat, a pokud pošlete třeba své jídla budu moc rád.
Dnes to bylo zelí, maso a dvanáct knedlíků. Mám volno tak třeba promastit dutiny.
Ano, zdolam. Moc nejím, ale když už tak pořádně, váha 74 výška 176, dostatek pohybu. Sledujte diskuzi a příště jich dám i 18. Ukážu guláš, který sem měl nedávno. Nedělá mi problém to zporcovat. Ne vždycky uvidíte takové porce někdy mi stačí 7-8 a tác se zde bude objevovat často, je můj oblíbený, pak ještě s britskou vlajkou, ale ten není tak pevný jako tuten ![]()
Podívejte se na Rothuv knedlík s gulášem ![]()
To zelí s knedlíkem vypadá dobře, taky bych si dala, ale kdyby měl tuhle porci do sebe narvat můj muž, tak mu volám záchranku. To musíš mít žaludek jako slon. ![]()
@Rotha píše: Více
Nevím jestli je víc nechutný ten talíř narvany knedlikama nebo ten fialový tácek s puntikama jak ze školní jídelny
… Moment, ještě je tam dětský příbor s kytickama
@Lorre píše: Více
je to celé jak fotky z FB skupinek „Prosím už nikdy nevař a nefoť jídlo“ a podobných ![]()
@Amalthea píše: Více
Na blafy pro manžu od bydlenky z mimibazaru to zatím nemá, ale zůstávám pozitivní ![]()
To první mi přijde jak když někdo šel okolo s pekacem, zakopl a vyklopil to na ten talíř. Přitom se bouchl do břicha a ještě se pozvracel… ![]()
Jsem zahlédla na instagramu, knedlik, zelí, řízek. Za mě, hodně divný jídlo. Znáte to někdo a kde se to tak běžně konzumuje?
@Anna766 píše: Více
Jo v České republice
, jinak ne neviděl jsem to nikdy
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Manžel jí taky velké porce. Polévku z ešusové misky, druhé na oválných talířích na které se dávají chlebíčky. Ale takovouhle hromadu by nesnědl.
Vždyť to musí být suchý jak tráva v létě.
@Anna766 píše: Více
nevím, nekonzumovala jsem ani nevařila, neláká mě to, ale předpokládám, že řízek je vepřový, třeba z krkovice, ten bude šťavnatý dost, zelí taky není suché…