0-1rok a vše kolem něj

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky z Ostravy a blízkého okolí, pokec, poradna, drbání ...prostě dřisty, kterým chlapi nerozumí. Až nás bude více, uděláme srazík :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

58
6.8.10 13:51

0-1rok a vše kolem něj

Jak se Vám daří přežívat, užívat každodenní péči o Vašeho drobečka? :andel:

Nějaké rady a tipy? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
6.8.10 22:20

Ahojky,zdravím! Tak Já mám doma14-ti měsíční Emu. Akce na plínky byla teďka v Lidlu Pampers active baby150/132/111 kusů 399,–. Jinak manžel se celkem snaží, ale chtěla bych,aby to zvládal sám. Abych mu nemusela pořád říkat co a jak. Ale pracuje na ranní a noční dvanáctky,tak je to takové zmatené. My bydlíme v zábřehu nahulvácké ulici a Ty? ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
9.8.10 21:31

no já to asi nezvládám.. doma je všechno v pohodě.. teda celkem.. ale když někde vyrazíme tak konec… :-( řev a řev a řev… at už je to park.. ikea… kámoška… :nevim: konec prostě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.8.10 09:41

Ale tak snad to nebude zase tak hrozné, a co přítel nebo manžel…přidává ruce k dílu(hlavně nadílce v plínkách) nebo se toho bojí, že ho to kousne.

Protože můj chlop než si zvyknul , tak letěl zvracet na záchod…neurotik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
10.8.10 10:57

no když mu řeknu tak pomůže.. ale že by šel a sám od sebe se do toho pustil tak to ne :-) ne není to tak hrozné… jen nesmíme nikam chodit.. se těším až bude sedět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.8.10 13:15
se těším až bude sedět :-)

ehm kdo? přítel nebo mimčo? asi mi to nějak nedochází… :zed: Mě už nějak poslední dobou více věcí nedochází..to bude počasím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
10.8.10 16:23

mimčo… přítel to zvládá :-D a jak je to u vás? pomáhá sám od sebe? nebo jen na povel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny