Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak ono záleží, jestli zakladatel šlukuje
Mně spolužáci nadávali, že nechávám cigarety jen tak zbůhdarma hořet a nenatahuju do plic. Plus jsem měla technický problém s elegantním oklepáním popela. Zůstala jsem nekuřačkou. Naštěstí.
@Anonymní píše:
Proste chci. To jste to v mem veku nikdy nezkusili?
Svoji jedinou cigaretu v zivote jsem vykourila asi ve 22. Fuj, cloveku se akorat pak mota hlava a smrdi jak popelnik. Kuraky nesnasim a každý, kdo kouří, v mych ocich klesne hodne hluboko, i kdyby byl jinak sebelepsi clovek… A moderni je nekourit.
@Knihomyš píše:
Tak ono záleží, jestli zakladatel šlukujeMně spolužáci nadávali, že nechávám cigarety jen tak zbůhdarma hořet a nenatahuju do plic. Plus jsem měla technický problém s elegantním oklepáním popela. Zůstala jsem nekuřačkou. Naštěstí.
Ja jsem to normalne dejchal. Jako brcko ![]()
@Anonymní píše:
Ja jsem to normalne dejchal. Jako brcko
To jako myslíš trávu? Aha, tak to asi nemá ani cenu ![]()
@pikola píše:
Hele na tohle nepotřebuješ svolení matek z mateřského webu…
Jde mi spis o to, jak poznam jak jsou silny.
@Anonymní píše:
Jde mi spis o to, jak poznam jak jsou silny.
Jestli na nich není napsáno light, tak jsou silný
Hele a co 15ti letého kluka vede k tomu, že něco zkusí, až mu to odsouhlasí ženské na webu?
@pikola píše:
To jako myslíš trávu? Aha, tak to asi nemá ani cenu
Myslim brcko do piti ![]()
@lachtanice86 píše:
Hele a co 15ti letého kluka vede k tomu, že něco zkusí, až mu to odsouhlasí ženské na webu?
Ja jsem nevedel, jak poznam, jak jsou silny, tak jsem se na to chtel zeptat.
Dneska už si puberťák ani sám neumí zkusit vyhulit první cigáro bez porady na internetu. Až bude mít poprvé v posteli holku, počítám, že taky založí diskuzi o tom, jestli jí má nebo nemá šáhnout na prsa.
@hanka.br. píše:
Dneska už si puberťák ani sám neumí zkusit vyhulit první cigáro bez porady na internetu. Až bude mít poprvé v posteli holku, počítám, že taky založí diskuzi o tom, jestli jí má nebo nemá šáhnout na prsa.
Zkusil bych to i bez toho. Ale rikam, ze nevim jak poznat, jak jsou silny. Mama se slabejma sla pryc a jiny nemam. Pak uz jen tatovy, ktery si bali a ten je ma dost silny. To vim.
MYslite, ze kdyz si dam par tech sluku z tech p&s black 100s tak mi bude hodne blbe?
@Anonymní píše:
MYslite, ze kdyz si dam par tech sluku z tech p&s black 100s tak mi bude hodne blbe?
Nebude
Akorat ty cigarety, ktery jsem nasel asi budou poradne silny. Jsou myho taty a ten kouri silny.