1. cigareta v 15

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.3.19 22:38
@pikola píše:
Nebude

Dekuju :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 22:42

Bože tak to zkus a poznáš ne?.. Já kouřím příležitostně, na party nebo s kamarádkou. První sem si kupovala modrý LM a byly slabý, ted už jedině červený Viceroy.

• Citovat
  • Upravit
35792
16.3.19 22:43
@Anonymní píše:
Dekuju :D

Neděkuj když ti blbě náhodou bude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 22:44
@Anonymní píše:
Bože tak to zkus a poznáš ne?.. Já kouřím příležitostně, na party nebo s kamarádkou. První sem si kupovala modrý LM a byly slabý, ted už jedině červený Viceroy.

No, kdyz mi bude blbe tak to rodicum asi dojde. Mame je to jedno, ale tatovi asi uplne ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 22:46
@Anonymní píše:
No, kdyz mi bude blbe tak to rodicum asi dojde. Mame je to jedno, ale tatovi asi uplne ne.

Tak se vymluvíš na střevní potíže ne? :D dneska fakt děti bez internetu nezvládnou vůbec nic, nic proti tobě..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 22:53
@Anonymní píše:
Tak se vymluvíš na střevní potíže ne? :D dneska fakt děti bez internetu nezvládnou vůbec nic, nic proti tobě..

Ja ted kvuli necem takovymu nebyl 2 dny ve skole, takze by me asi hnali k doktorovi :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 22:54

Tak tahle diskuze mě takhle při večeru velmi pobavila :mrgreen: děkuji bohu za mladí bez internetu a za to, že jsem si mohla své první cigáro vyzkoušet z vlastní blbosti a vyžrat si to bez svolení mateřského webu, amen :roll: :mrgreen: :mrgreen: jak to může toho kluka vůbec napadnout? Nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 22:55
@Anonymní píše:
Tak tahle diskuze mě takhle při večeru velmi pobavila :mrgreen: děkuji bohu za mladí bez internetu a za to, že jsem si mohla své první cigáro vyzkoušet z vlastní blbosti a vyžrat si to bez svolení mateřského webu, amen :roll: :mrgreen: :mrgreen: jak to může toho kluka vůbec napadnout? Nechápu :nevim:

Ja nevim :D chtel jsem zjistit, jak je silna a zajimaj me nazory lidi :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 22:57

Názory lidi by tě měly zajímat spis na jiné věci, než na to jestli si dát cigo :roll: :palec: evidentně to zas až tak udělat nechceš, když potřebuješ poradit :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 22:59
@Anonymní píše:
Názory lidi by tě měly zajímat spis na jiné věci, než na to jestli si dát cigo :roll: :palec: evidentně to zas až tak udělat nechceš, když potřebuješ poradit :jazyk:

Chci :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 23:00

Ježíši tak se furt neptej a udělej to ne :mrgreen: :mrgreen: dej si praská a uvidíš, co to bude dělat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 23:01
@Anonymní píše:
Ježíši tak se furt neptej a udělej to ne :mrgreen: :mrgreen: dej si praská a uvidíš, co to bude dělat :mrgreen:

ok :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 23:22

Pak dej aspoň vědět, jaké to bylo když už se to tu rozebírá :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 23:58
@Anonymní píše:
Pak dej aspoň vědět, jaké to bylo když už se to tu rozebírá :mrgreen: :mrgreen:

No, asi mi to chutna a obcas bych si klidne dal :D akorat se bojim, ze bude spatne no. Zatim me trochu boli hlava :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.19 00:16

Tak vidíš, nic hrozného se neodehralo :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení