1. cyklus od vysazení

1568
11.4.12 11:43

1. cyklus od vysazení

Ahoj holky. Jsem první měsíc od vysazení HA (po téměř 10 letech), dnes 35 DC a MS stále nikde. Příznaky žádné, TT negativní a doktorka mi doporučila vydržet ještě 14 dnů a pak se objednat na vyšetření. Ráda bych se zeptala, jak jste na tom Vy? Užíváte nějaké bylinkové kapky na srovnání cyklu? Už ted mě to totiž nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.4.12 11:44

Mě se cyklus po vysazení srovnával skoro půl roku :think: brala jsem tuším orgametrinol, nebo jak se to jmenuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.4.12 11:47

po přečtení věty, už mě to totiž nebaví, mě napadlo něco nepublikovatelného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
11.4.12 11:56

@jizvíková Ano, proto je tam ten vysmátej smajlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.4.12 12:03

První cyklus 50dnů, další cyklus 40 dnů, další nebyl ;) Vydrž, nech tělo trochu nadechnout.
Jinak na srovnání cyklu se pije kontryhelový čaj 2šálky denně, můžeš si koupit třeba sarapis, začít dlabat nějakou listovku, ať máš pocit, že něco děláš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
11.4.12 12:07

@Gladys Listovku dlabu, na těhu nijak nespěchám, ale spíš skrz dovolenou :-D. Ale díky za info :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.4.12 12:09

Ahoj, nejlépe pít kontryhelový čaj, nebo koukni na kapky femina.

Já teda po vysazení ještě půl roku měl MS jak hodinky, jako kdybych pořád brala HA a pak mi to začalo všelijak lítat…

Dej tomu čas na srovnání. 10 let j dlouhá doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.4.12 12:15

já hned po vysazení brala gynex, vysadila jsem po 12letech. před HA jsem měla cykly dlouhé i 60D, tak jsem měla strach, že se to bude opakovat a bylo to v pohodě, chodili cca 32-36D. věřím, že gynex na to měl velké zásluhy.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
11.4.12 12:15

kontryhel mi naopak cykly prodlužoval :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4742
11.4.12 12:21
@Verun83 píše:
já hned po vysazení brala gynex, vysadila jsem po 12letech. před HA jsem měla cykly dlouhé i 60D, tak jsem měla strach, že se to bude opakovat a bylo to v pohodě, chodili cca 32-36D. věřím, že gynex na to měl velké zásluhy.

Prosím Tě, já si gynex koupila taky, jak jej správně brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.4.12 12:25
@Mahja píše:
Prosím Tě, já si gynex koupila taky, jak jej správně brát?

bere se 3 týdny a pak týden pauza. někdo píše, že je dobré ho brát od 1DC, ale já ho takhle nebrala, ta firma to nikde takhle přímo nepíše. dávkování záleží na tobě, jak ti to bude sedět. může se totiž stát, jak se tělo bude regenerovat, tak můžou být vyvolány problémy, např.bolení hlavy. kamarádka byla v obličeji oteklá. takže zkus brát např. 3× 5 kapek. když to bude v poho. tak můžeš navýšit. max je 3× 7 kapek myslím, je to na krabičce. kdyby ti nebylo nějak dobře, tak sniž na minimum, což je 1× 3 kapky myslím až do vymizení problémů. pak můžeš postupně navyšovat. a je dobré brát několik měsíců, jelikož to jsou bylinny, musí to spustit proces v těle. já ho brala 9 měsíců v kuse.

• Citovat
  • Upravit
4742
11.4.12 12:41

A bere se teda celý cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.4.12 12:44
@Mahja píše:
A bere se teda celý cyklus?

3 týdny a pak se musí udělat ta týdenní pauza.

• Citovat
  • Upravit
4742
11.4.12 12:44

Už jsem si běžela vzít 5 kapek.
Já to totiž z té krabičky moc nepochopila, jestli těch 7 kapek je max. za celý den, nebo na tu jednu denní dávku, tak jsem si pro jistotu brala jednou denně 7 kapek…

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.4.12 12:46
@Mahja píše:
Už jsem si běžela vzít 5 kapek.
Já to totiž z té krabičky moc nepochopila, jestli těch 7 kapek je max. za celý den, nebo na tu jednu denní dávku, tak jsem si pro jistotu brala jednou denně 7 kapek…Díky.

nemáš zač :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí