Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky.Tento dotaz-diskuze se netýká mě,ale mojí kamarádky.Je po 4 umělém oplodnění,teď je 9 dní po transferu darovaných vajíček.Včera si dělala test a byl na něm jen duch,oplakala to a bojí se že ani tentokrát se jim nezadaří.Jsem sice setra,ale tomuhle ani trochu nerozumím.Jaká je prosím Vás šance že se to po transferu darovaných vajíček povede?A není na test trochu brzo?Ve středu jede opět do Caru na krev,tak tam jí snad řeknou co a jak a za za jak dlouho bude mít výsledek z krve?Chodí ke mě každý den na injekce Agolutinu,sama si píchá Fraxiparine a bere nějaké hormony.Je to strašně hodná ženská,z celého srdce bych jí přála,aby se miminka dočkala,ráda bych jí řekla něco pozitivního,až dnes přijde,proto nová diskuze.Ale je jí 40 let…Předem moc děkuji za každou z Vás,která mi napíše ![]()
9 dnů po transferu a duch značí, že se embryo uhnízdilo a nějaké HCG vytvořilo. Ale jak se to bude vyvíjet nadále, to je ve hvězdách, znám holky, co s atkovým duchen rodily dvojčata, znám holky, co měly devátý den už hodně znatelnou druhou čárku. Já měla 9. den takového ducha, viditelného, ale slabounkého, bylo to jen biochemické těhotenství. Embrya se sice chytla, ale téměř okamžitě se přestala vyvíjet, HCG bylo jen 25, a i to už mamatest zachytil jako ducha. Držím palce
Terinko já bych jí to moc přála,no uvidíme.Sama jsem na to moc zvědavá.Ono se jim to poprvé vůbec nepovedlo,podruhé to bylo mimoděložně,po třetí to byla dvojčata - jedno mimoděložně,druhé v děloze,ale obě museli pryč ![]()
Ach jo, mrzí mě, když to čtu, taky bych jim to moc přála, ale teď je ještě brzy na jakékoliv závěry, nějaké HCG tam je, ale je ho malinko, ale každá ho máme jinak, třeba zítra bude čárka silnější a povede se. Pícháš jí agolutin? Já ho vždy píchala sama do stehna, ale pak už jsme měla ty nohy bolavé. No držím palce.
Taky jsem čekatelkou na darovaný vajíčka a jen by mě zajímalo vzhledem k věku kamarádky - to už si celéto IVF platí sami?
Mám info.že pojišťovna to proplácí jen do 38 let ty tři cykly
.Mě ten můj věk taky děsí ![]()
Jojo picham ji kazdy den Agolutin.Uz mi prijde,ze se smirila s tim,ze to opet nevyjde.Dnes ma jet na krev,tak uvidime.Uz si vse platila sama,ale konecnou cenu se vsim vsudy opravdu nevim