Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj Sue, ty máš clostil, to je ok, ale já už stimulovala gonalem (clostil mám už za sebou, injekcema, ale ty se musí aplikovat už 2. DC, a právě proto nevím ,jak to bude probíhat, protože bez hormonů vůbec nemám OVU, tak proto jsem se ptala… ale jinak díky za info, Lucka
Tak já naštěstí ovu mám bez léků. taky přemýšlím zda jsi mám nechat dát píchnouv injekce pregnylu mám totiž obavy ,že mě po noch bude pěkně špatně jako při braní utroše.
Ahoj holky,
mám v plánu v lednu 1.IUI a zajímalo by mě,kolika z vás to vyšlo.Bohužel můj zdravotní stav neumožňje vzhledem k tomu že jsem díky Clostilbegytu prodělala mozkovou příhodu a mám špatnou srážlivost krve použití jakýkovliv hormonu.Tedy jen Pregnyl.Takže nepřichází v úvahu vůbec nic jiného. ![]()
Je tu některá z vás s podobným problémem a miminka se dočkala?
Mám vůbec naději?
Holky berte mě jako příklad toho,co občas doktoři dokážou zvorat.Asi každý 10 člověk má Leidenskou mutaci(zvýšená srážlivost krve),než začnete brát hormony,nechte si to zkontrolovat.Mě to zjistili až teprve,když jsem byla ochrnutá na půlku těla. ![]()
A to jsem dokázala brát s touto nemocí aniž bych to věděla několik let antikoncepci. ![]()
Hrozně bych chtěla vědět jaká je vlastně úspěšnost IUI.Mám pocit,že tady psala jen jedna,že to vyšlo. ![]()