Lečitel pred IVF

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3161
11.11.09 19:15

Lečitel

Holky mate nekdo zkušenosti z lečitelem pred IVF? Myslite že muže nejak pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1623
11.11.09 22:59

Renatiko z léčitelem nemám zkušenost,ale bylinky jsem začela nedávno brát,ještě nemám zatím žádný výsledek,ale věřím,že mi to určitě pomůže. Drřím ti pěsti,ať ti to IVF dobře dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
12.11.09 19:16

Diky, z bylinek piju kontryhel, zitra jdu podruhe k lečitelce, tak uvidime jestli to bude mit nejaky efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.11.09 13:43

ahoj renatiko,
kontryhel piju take vzdy prvni pulku cyklu a co stimuluju mi doktorka chvali, ze mi dobre roste sliznice, urcite pomaha.. zkusenosti s lecitelem nemam, ale take o tom premyslim a ocenim, kdyz nekdo prijde s dobrou zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.11.09 13:44

..jo a urcite budu rada kdyz napises, co ti lecitelka poradila :) ty uz mas IVF naplanovane? jestli ano, drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
13.11.09 19:33

Ahoj 2 IVF mam koncem mesice, dnes jsem byla podruhe u lečitelky a ješte mam prijit jednou, sedi naproti tobe asi 15 minut, nedotyke se te, citiš tlak v hlave a težky nohy, rekla,že dite mit budu. Pujdu ješte a potom napišu jestli to pomohlo, človek zkouši všechno i vetši blbosti aby otehotnel.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.11.09 20:36

ahoj, to uz mas za chvili, budu drzet palce! jak dlouho jsi mela pauzu mezi prvnim a druhym, jestli se muzu zeptat? Ja jsem po prvnim..
taky myslim ze zkusit se ma vsechno, kamosky znama chodila nekam k Plzni a pry kolem ni jezdil nejakou virguli nebo co, zasmala se tomu, no ale do par mesicu fakt otehotnela :-) a rekla ti ta lecitelka, co je s tebou spatne, co leci? je fajn ze rekl, ze dite bude, vzdycky to pomuze slyset..urcite dej vedet, jak to pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
14.11.09 14:52

Mela jsem pauzu rok,ale ja jsem pri 1.IVF mela biochemicky tehotenstvi, za 2 mesice jsem mela KET, to byl zamlky potrat a tak jsem si dala delši pauzu, ot všechno zaleži na okolnostech a taky veku, ja jsem se rozhodla pro rychly Ket, dokud maš v sobe ješte nejaky hormony od stimulky a potom dalši IVF kvuli potratu delši pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
14.11.09 14:56

Lečitelka nerekla co je se mnou, jen že když jsem prišla par dni pred IVF tak že me nubude lečit celou,ale zameri se jen na spodek a na partnera, u nas je problem špatny spermiograf, u me doktori nic nenašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.11.09 18:22

to mi mrzi, co sis uz prosla :-( a delali ti doktori i test na ureaplasmata? bezne to nedelaji a z klasickych gyn prohlidek se to nepozna, ale ty ureaplasmata muzou potrat zpusobovat, tak jen pro jistotu (vetsinou test delaji dohromady s mykoplasmaty a chlamydiemi) pokud ale netrpivas na vytoky vubec se tim netrap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
15.11.09 19:07

Vytoky mam v mezich normalu, nic vetšiho, chlamidiji jsem mela v 18 lečenou a i ted mi ji našli po 18 letech v krvi,ale doktorka rikala,že je to v poradku.
Včera jsem se dozvedela,že tady ješte jedna lečitelka co by mela dat nad tebe ruce a rekne ti co ti kdykolov driv bylo a jaky problemy maš ted a uzdravi te, ale pry te svou silou zvedne ze židle, zmodraji ji ruce a padne v trans,ale k ni bych možna šla kdyby mi ted ivf nebyšlo, je to už nahonem a mam strach aby toho zase nebylo hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.11.09 19:43

kdyz ti delali test ma chlamydie tak ta ureaplasmata taky urcite testovali, tak to je dobre, ja je mela a uz je to ok, ale kamaradka asi diky nim potratila tak proto mi to napadlo. taky bych ted uz druheho lecitele nezkousela, tak drzim palce, abys ho uz ani nepotrebovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
16.11.09 13:39

Diky.....potom napišu jak to dopadlo,myslim,že prišti stredu bude OPU a v pondeli 30.11 ET, mozna den pozdej nebo driv.
A co kdy se daš do prištiho pokusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.11.09 16:06

tak drzim palce, to uz mas za chvilku..byl by to krasny darecek k vanocum :)
ja jsem 15 dni po ET a myslela jsem ze to dostanu, mela jsem bolesti bricha jako pred menstruaci a obrecela jsem to, ale na testu se ukazaly // vysledek krve budu mit az zitra, tak se jeste bojim, aby se to potvrdilo, zatim mi to teprve dochazi, ze mozna druhy pokus nebude treba..no kez by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
20.11.09 18:16

No tak co???????????????????? tehule?????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí