Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem si te našla v diskuzi.....gratuluju mammino a držim pestičky aby HCG a bobišek pekne rostl ![]()
jojo
v krvi bylo 30 DC 2015 jednotek hcg a to je pry dobre, do prvniho utrazvuku stejne nebudu v klidu, ale..huraaa! ![]()
co ty jak jde stimulace, uz vis, kolik mas folikulu?
A maš jedno nebo embryjka? Podle HCG by mohli byt dve,ne?
Držim pestičky aby to krasne a v pohode pokračovalo až do porodu…ja chci taky ![]()
Ja mam okolo 7 foliku, možna bude i vic, hlavne aby byli kvalitni, sliznici v poradku, v pondeli jdu zase na UTZ a už budu vedet kdy je OPU.....nemužu se dočkat,vleče se to
dekuju moc
nasla jsem si na netu prumerne hodnoty hsg a taky mi to vychazelo spis na dve, ale zavadeli mi jenom jedno, vic po prodlouzene kultivaci nezbylo..tak jedine jednovajecna, na utz jdu 1.12., tak uvidim. je mi to celkem jedno, hlavne aby alespon jedno se drzelo, to vis, bojim se porad..
Tobe gratuluju k super vysledku stimulky! Me rekli 3 a 3 mrnave co asi nedorostou, a nakonec jich bylo pri OPU vsech 6, takze jich fakt muzes mit i vic nez 7, ale i 7 by bylo super. Drzim palce v pondeli, dej vedet ![]()
ahoj, tka mam za sebou OPU-13 foliku a ET 30.11, mam 5 denni kultivaci.
A co ty mamino.....jak se citiš? ![]()
ahoj to je super, presne optimalni pocet foliku, aby bylo z ceho vybirat, gratuluju
5ti denni kultivaci jsem taky mela, vyplati se.
ja jsem trochu unavena ale jinak ok. Akorat mam uz treti den trochu vytok tak se porad bojim, jestli nezacnu krvacet
no musim doufat.
Ty pekne odpocivej po OPU a drzim palce, at jich zustane dost i do mrazaku, na sourozence ![]()
Odpočivej…vytok je normalni…jen krvacet čistou krev nesmiš.
Ja žadne sourozence nechci, budu rodit jen jednou …tak to musi vyjit, jen ted rešim dilema kolik vajiček si nechame zavest, jestli jedno nebo dve, nejradej bych mela jedno dite,ale zase u dvou jiček mam vetši šanci,že se aspon jedno ujme ![]()
ahoj, mas pravdu, moc plasim
uz je to par dni a nekrvacim, tak jsem se uklidnila. polehavam dost, zacinaji trochu nevolnosti.
Tobe drzim palce zitra! jak ses rozhodla? kolik ti zustalo embryjek?
ja chci vic deti ale embryjko zustalo jedno, tak nebylo co resit.. no jeste mas variantu, ze si zavedes jedno a zbyteck nechas zmrazit, kdyby prinejhorsim to ted nevyslo, ale drzim palce, aby vyslo ![]()
Tak mam 2 v brišku a 2 na ledu..me …a ted čeka to nejhorši…čekani..ani neviš jak ti zavidim ty nevolnosti
gratuluju k transferu a myslim, ze ses rozhodla dobre..dve embryjka jsou porad dvojnasobna sance, ze to klapne
jak se citis?
Ja byla vcera na prvnim ultrazvuku a neni to moc dobre
mimco bylo hezky videt, bylo velke 7tt jak ma byt a i srdicko bylo ok. vedle nej je ale krevni hematom 29×17mm. To je dost a jeste blizko plodu
tak mam nakazano lezet v posteli a musim doufat, ze se vstreba. pokud ne tak praskne, odkrvaci a s nim asi i mimco..mam hrozny strach
Nicky to se ti ani nedivim,že maš strach, myslim na tebe a držim pestičky at se ten hnusnej hematom vstreba,ale co jsem slyšela vetšinou opravdu zmizi
Renatiko dekuju moc, to presne potrebuju slyset, ze to vetsinou zmizi..tak snad tam budu taky patrit. kamaradka mi na pristi tyden domlouva kontrolu v nemocnici (jinak ji mam mit az 15.12.), tak snad mi reknou, ze se zmensuje..
jak ty se citis? teprve jsem si zapnula zobrazovani podpisu tak vidim, ze uz mas jedno IVF a KET za sebou, to mi moc mrzi..zase ale statisticky uz by se to ted urcite melo podarit ![]()
A jinak se citiš dobre? Uvidiš že to dopadne tak jak si preješ.A ty maš 1 IVF?
dekuju, mam 1 IVF, vubec jsem v mem veku (34) necekala, ze to vyjde napoprve, zvlast kdyz zustala jen jedna blastocysta. Poboliva mi bricho a zada (jak lezim, doted jsem se snazila trochu cvicit, mam skoliozu), jinak ok. A jsem unavena, ale to jsi po utrogestanu asi taky?
Dnes mi volala moje gynekolozka ze mi chce videt (predali mi tam z CARu), tak udelala utz a je to lepsi, hematom se zmensil na polovinu a plod je ok a spravne roste. Dost se mi ulevilo, ale jeste nemam vyhrano, mam dal zustat v posteli a 15.12. dalsi kontrola.
Jak je tobe? I kdyz na tehu priznaky je jeste brzy, jak se citis? nejaka zmena proti predchozimu IVF/KET?
Tak to je super zprava…s tim hnusnym hematomem, odpočivej…on zmizi sam.
Ja mam 36,taky starši snažilka.....oufam,že to vyjde…tobe poprvni to je uspech. Ja jsem mela u 1 ivf biochemicke tehotenstvi a u Ket zamlkly potrat v 7 tt, rozdil mezi 1 a 2 stimulaci velikej, ta 1 byla normalni, hormony me a pomahali s pleti,ale ta ted je hrozna hned o začatku…a ted mam lehnej nabeh na hypertimulačni syndrom…tak doufam,že se mi to vyplati a budu tehule…pro každy pripad mam 2 zmrzlinky