Lečitel pred IVF

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
5.12.09 10:33

Jee mas pravdu, uz jsi mi to psala ze to predtim nedopadlo, promin. Ani jsem nevedela co biochemicke tehu je, musela jsem si to najit.
To je ale dobre, ze mas na syndrom nabeh :-) teda vim ze je to neprijemny, ja ten nabeh mela taky, ale opravdu se to vic stava tehulim jsem nekde cetla..tak to vypada nadejne, jen musis hoodne pit. A ze to ted ma jiny prubeh bych rekla ze je taky dobry znameni, ze by to ted fakt uz mohlo vyjit az dokonce, moc bych ti to prala. Ty zmrzlinky jsou urcite dobre pro uklidneni, ze je tu zalozni reseni, ale snad nebudou treba. (ja se desila ze kdyz to nevyjde, budu muset x mesicu cekat a pak dalsi injekce, brr) a plet se mi po stimulce spis zhorsila nez zlepsila
tak uz aby jsi testovala, vid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
9.12.09 16:45

Ahoj, myslim,že jsem ten syndrom zapila, :cert: je to ted dobry, zitra zkusim test, budu 10 dni po transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
10.12.09 09:59

Tak hlasim 10 po ET // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
10.12.09 10:50
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
10.12.09 10:58

ahoj to je super, moc gratuluju !! takhle brzo dve carky to je fajn, to uz je mimco pekne zavrtane, nebo mozna i dve mimca :-) myslela jsem si ze to dobre dopadne podle toho syndromu, tak mam radost, krasny darek pod stromecek vid :potlesk: kdy pujdes na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
10.12.09 17:16

Diky moc…hlavne aby prcek vydržel, na krev jdu v pondeli…tak uvidime kolik bude hcg, ja jsem mela u IVF 130 a u KET 300…a nic z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.12.09 11:34

to uplne chapu, ze se tedka vic bojis po tom co sis zazila, ale mezitim probehl lecitel :-) a zadny lekarsky duvod neni, aby se to nepodarilo, tak snad tedka uz se prcek udrzi :palec: to vis ja se taky bojim a bojim se i kazde kontroly spis nez tesim, asi uz si to v nasem veku vic uvedomujeme, jakej je to zazrak.. jinak hezky pejsek :-) taky mam pejska, aspon je to ted veselejsi kdyz musim lezet.
Drzim palce na krvi v pondeli, dej vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
14.12.09 14:14

Ahoj, tak mam 14 dni po ET 1980 hcg, to je super
A jakeho pejska maš…jsou to zlatička,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.12.09 15:26

tak super, gratuluju! to je uplne jina hodnota, nez jsi mela predtim, tak verim, ze ted uz to opravdu vyjde :palec: mozna se chytli oba dva prckove, uvidis.
kdy mas prvni utz? ja jdu zitra tak se trochu bojim, snad bude vsechno ok.
mam fenku beagla, je ji pul roku tak jeste pekne zlobi, ale je s ni sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
20.12.09 18:09

Nicky a jak se citiš? Ja vubec nic tehotne, jen me natikaji a boli prsa.
A co na utz…videla jsi prcka? Ja mam 1 utz 28.12.
Takže maš štenatka, ten muj je v nejlepšich letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
20.12.09 18:10

Preji všem kouzelne vanoce a hodne zdravička a štestička v novem roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
21.12.09 18:29

Ahoj,dnes jsem začala trošku krvacet tak jsem letela do nemocnice, asi mi praskla žilka jak se roztahuje deloha, jinak bylo všechno v poradku, mam jedno miminko,srdičko se už videlo, pridam si ho do popisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.12.09 21:13

ahoj, to jsi mi vylekala s tim krvacenim, nastesti se mi pak hned ulevilo ze mas vse ok :-) kdyz mas jedno miminko a pritom tak peknou hladinu hcg tak to znamena, ze je pekne zavrtane a drzi se, to je dobre. uz vubec nekrvacis? s tou zilkou to zni logicky, nebo jsi taky mohla mit nejaky maly hematom co prasknul, hlavne ze je to uz pryc. kdy mas teda dalsi kontrolu?
Ja mam ted kazdy vecer nevolnosti, odpoledne to zacne a vecer fakt nic moc, i kdyz nezvracim. kdyz mam jen trochu namahu tak mi picha v pravem podbrisku, ale jinak ok. jo a jsem pekne protivna :zed: snad se ty hormony nejak srovnaji. ale ze se necitis tehotne je ok, ja taky zacla s tema nevolnostma az tak 7-8 tyden, ze zacatku jsem jen citila roztahovani delohy, pobolivani podbrisku, a ty prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.12.09 21:13

jo a taky preju krasny svatky, ale to budou s takovou foteckou, vid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
23.12.09 11:10

Ja od te doby špinim porad, neni to dobrej pocit,ležim, v brichu me taky picha a už mi začina byt taky blbe od žaludku,holky psali,že pomaha coca-cola a rohliky. Letos na vanoce nakupuje a vari muj pritel,stromeček taky zvladne a na uklid prdime, mimčo je na 1 miste.
Na ontrolu jdu v pondeli.
Pekne si užij vanoce
Jo a nad jmenem jste už premyšleli…mate už vybrane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí