Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, tak to mam radost a gratuluju, i ja mam dobre zpravy
ultrazvuk ok (ted prcka nemerila, mam poradnu az 16.2., jen srdecni ozvy mi ukazovala) a gynekologicky taky ok. mam tedy dal leky a klidovy rezim, to uz mi asi zustane az do 36 tydne pry, ale hlavne abych nemusela do nemocnice, doma to nejak zvladnu.
ja dostala tasku tehu obleceni od svagrove, ale vetsina je na leto a nebo na pokrocilejsi stadium, tak jsem si taky byla koupit tehu dziny, v normalnich mi uz tlaci bricho ve vsech a to neni dobre. tak uspesny nakup
a hlavne screening, budu drzet palce! mivaji lepsi utz nez bezny doktori tak to stoji za to. pujde pritel s tebou?
Gratuluju, to je super že nam to tak pekne pokračuje, ty bud v čidu doam, vyprdni se na celou praci, nema cenu to riskovat.
Pritel pujde se mnou, už ted mi bylo lito,že se mnou nebyl v ot+rdinaci,že nevidel jak se ma malej k svetu.
Už se i citim dobre, sem tam se mi zamota hlava a musim si odpočinout,ale jinak pohoda.....jo a pord neco jim, nemam chute,ale hlad…mej se
A když jdeš na srceening…kdy maš vysledky?
taky mam radost, uz nejsme nejmladsi, tak ze se zatim vsechno dari
teda ja mela nejdriv ten hematom a ted to tvrdnuti tak problemy jsou, ale dokud je prcek ok, je vsechno ok. ten screening mam az 1.brezna, ale krev uz jsem mela, tak 16.2. az pujdu na kontrolu budu vedet vysledek, tak musim vydrzet. tebe to ceka uz pristi tyden vid, to uz utece.
se mnou byl pritel jen na screeningu, na kontroly taky nechodi, ale ani tam v cekarne partnery nepotkavam moc. to je fajn ze je ti dobre, me uz celkem taky. to je dobre ze mas hlad, ja moc ne a musim se nutit, aby prcek mel z ceho rust, i kdyz bricho teda roste pekne ![]()
Čao tak jak je? Všechno v pporadku? ja jdu zitra na ten srceening, spletla jsem se o den, ješte,že jsem se dnes podivala.....tak drž pestičky
Jo a dnes mi prišli tehu rifle co jsem si objednala…ješte musim vycpat to briško a budou super
Taky jsme koukali na kočarky a mame 2 favority, me se libi dorjan danny sport a mojemu drahemu klasicky houpavy roan marita, oba jsou 3kombinace a maš na vyber vic než 20 barev a kombinaci,.....pošlu fotečky
oba prijdou 3 kombinace okolo 10 tisic…recence jsou na ne dobry
ahoj, tak jsem na tebe moc myslela na screeningu, jak jsi dopadla? doufam ze same dobre zpravy.
ja ted nosim tehu rifle porad, a doma laclace, i kdyz v nich vypadam pry legracne ![]()
ja stridave, vcera jsem mela zase nevolnosti a pichani bricha a dnes celkem ok. na tu uterni kontrolu jsem dost nervozni kvuli tomu pichani bricha.
ja zatim veci na mimco nevybiram, ted resim spis svatbu a saty, ale kocarek jsi si vyhlidla pekny
ten co se libi tobe je sportovnejsi a rekla bych praktictejsi, ten co pritelovi je zase takovy staromodne romanticky, to bych spis cekala, ze to budete mit obracene ![]()
A kdy planuješ svatbu? A jaky šaty maš v hlave,že by jsi mela, to kvuli brišku neni takovej vyber,co? My se vezmeme po porosu, i když by bylo lepši ted kvuli prckovi, jsme michany par a boudou problemy s bydlištem a občanstvi
tak jsem prrcka videli, ma 7,2 cm, vyrostl za tyden o 2 cm, srdičko jsme slyšeli, podle utz mi zmerili 1:840 a brali mi krev, společny vysledky prijdou po pošte,ale doktorka rikala,že mam vysledky jako 27 leta a že to na amino nevidi,ale že posilaji všechny co maji rodit po 37 roku a ja mam 37let 24.8 a termin porodu 17.8, jsem na hrane. Jen nosni kustku nevidela.
ahoj, gratuluju k uspesnemu screeningu, super
ty krevni vysledky to jeste dost zmeni, kdy je dostanes? Ale vypada to moc dobre, ze na ten odber plodovky nebudes muset, ja bych teda s tvym peknym vysledkem nesla.. a co rikala ohledne te nosni kurky, muze to neco znamenat?
Ja jdu zitra na kontrolu, tak se bojim.
Svatbu planujeme 10.dubna, to budu 26 tyden a brisko uz bude asi dost, i kdyz zatim kazdy rika, ze na paty mesic urcite nevypadam. Vyber je tezky, malokde na tehule mysli, vybiram neco pod prsama dal volne..tenhle tyden se chci rozhodnout, tak obchazim pujcovny. kdyz neco vyberu poslu fotecku
budes to mit jednodussi po porodu, nebudes nicim omezena ve vyberu.
Ahoj, určite neco peknyho vybereš, neboj, budeš už vic tehu,ale zase ti nebude špatne a užiješ si svatbu, tak asi budete mit jen manši rodinnou,ne?
Jak dopadla kontrola? Určite v poradku.
Ja nevim kdy mi prijdou vysledky, potom to donesu svemu gyndari a on mi poradi co bude nejlepši, pokud nebudu muset tak na žadny dalši vyšetreni nepujdu. Proč nevidela nos nevim,ale nejak ho taky moc nehledala. Premyšlim,že pujdu na 3D utz at prcka poradne vidim,ale nevim v kterem tydnu to ma cenu, ted je brzo, prdloa je moc malej.....mej paaaaa
ahoj, saty jsem dnes zamluvila, tak jsem ti poslala fotku jako soukromou zpravu. Budou mit raminka a tu kytku z nich asi sundam. Co myslis?
Svatba bude i pro kamarady, tak 60 lidi, takze celkem velka, ale chteli jsme si ji uzit. Tak ted mam dost co zarizovat a zabavim se.
Kontrola byla ok, snizila mi leky na polovinu a dal mam klidovy rezim, ale nemusim uz lezet. tak jsem rada, zase se mi na chvili ulevilo. pohlavi videt nebylo, prcek byl na to spatne pretocenej.
To 3D je myslim tak 25-26 tyden, ja jsem se jeste nerozhodla, jestli pujdu, pritelovi to prijde zbytecne, nevim. drzim palce, at ti ty vysledky prijdou negativni. pa
Ahoj, napred jsem koukala na šatičky auž jsem ti odepsala sz, ted jen dodavam,že se mi kytičky libi,ale uvidiš jak bude vypadat na vetšim brišku, aby tam netrčela, ale ted pekne odvadi pozornost od briška na fotce vubec nevypadaš tehule.
60 lidi je optimalni, tak to bude tvoje nevim jestli jedina,ale určite posledni svtaba tak si ji užij se vši paradou.
Hlavne nekde moc nelitej,nezapomenže maš klidovej režim.
Vysledky ješte neprišly, čekam. Posledni dny se vubec necitim tehu, holky v naši diskuzi pišou ja zpivaji miminku a podobne, ja si jen masiruju briško…s prckem se nebavim. Škoda,že se ti nevidelo pohlavi, malej je tajnustkar ![]()
Prečti si sz, tam jsem napsala vic o šatičkach…pa
ahoj, napsala jsem ti i k satickum ![]()
cetla jsem ze az 16cty nebo 17cty tyden (uz se nepamatuju) zacne prcek slyset a rozeznavat tvuj hlas, tak do te doby bych rekla to nema smysl ale ja s nim take zatim nemluvim, myslim ze az nam ty bricha vic narostou a prckove zacnou kopat, budeme to tak spis citit. Pohyby zatim necitim, ale prvni tehu jsou pry az tak ve 20catem.
To je fajn, ze je ti dobre
hlavne ze ti netvrdne brisko a vsechno je jak ma. tehu vitaminy beres? abys mela dost horciku.
pekny vikend, pa