Lečitel pred IVF

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3161
18.3.10 23:29

Tady něco pro zasmání-
Jak poznáte během těhotenství, že očekávané miminko bude kluk?

Máte chuť převážně na kyselé, slané, maso, uzené, šunku, sýry a ostrá jídla?
Je vaše pleť stejná nebo je čistší a jasnější než před otěhotněním?
Jsou vaše vlasy krásně lesklé a pevnější než obvykle?
Roste vám bříško spíš do špičky, takže zezadu ani není moc poznat, že jste těhotná?
Máte břicho posazené spíš dole?
Máte obě prsa stejně velká nebo pravé o něco větší než levé?
Pokud vás v těhotenství bolí zuby, jsou to řezáky nebo špičáky?
Ranními nevolnostmi netrpíte vůbec, maximálně máte „žaludek na vodě“?
Zdá se vám o kamionech, doutnících, hadech?
Otec dítěte během vašeho těhotenství nepřibývá na váze?
Je srdeční tep miminka nižší než 140 tepů za minutu?
Přivažte si zlatý prstýnek na nit a nechte ho volně viset na bříškem. Kýve se ze strany na stranu?
Zkuste vlastní močí zalévat zrna ječmene a pšenice. Naklíčila první pšenice?
Má vaše moč jasně žlutou barvu?
Máte nyní tmavší barvu očí?
Trpíte v těhotenství bolestmi hlavy?
Rostou vám chlupy na nohou rychleji než obvykle?
Máte velmi suché ruce?
Míváte nohy studenější než před otěhotněním?
Sečtěte svůj věk a číslo kalendářního měsíce v době početí. Je výsledek sudé číslo?
Podle čeho během těhotenství poznáte, že čekáte děvče?

Máte chuť hlavně na čokoládu, sladkosti, ovocné džusy, ovoce?
Objevily se vám hnědé skvrny v obličeji? Je vaše pleť matná, nebo se vám objevilo/zhoršilo se akné?
Jsou vaše vlasy matné, lámou se nebo třepí?
Zakulatil se vám obličej?
Roste vám bříško doširoka?
Máte břicho vysoko posazené?
Přibíráte v partii boků a na hýždích?
Máte levé ňadro větší než pravé?
Bolívají vás stoličky?
Trápí/trápily vás hodně těhotenské nevolnosti?
Objevují se ve vašich snech často ryby, mandle, nádobí, ženské časopisy, klíčové dírky?
Je vaše moč je nevyrazně žlutá nebo kalná?
Přibral otec miminka během vašeho těhotenství?
Je srdeční tep miminka vyšší než 140 tepů za minutu?
Přivažte si zlatý prstýnek na nit a nechte ho volně viset na bříškem. Točí se dokola?
Zkuste vlastní močí zalévat zrna ječmene a pšenice. Naklíčil první ječmen?
Vaše miminko v břiše hodně kope?
Jste náladovější než obvykle?
Máte už po termínu? (holčičky se strojí
Sečtěte svůj věk a číslo kalendářního měsíce v době početí. Je výsledek liché číslo?
Jak jste dopadli v našem babském baby testu? Zkuste si pohlaví svých dětí otestovat i zpětně a nezapomeňte se pochlubit, jak jste dopadli.

Upozornění: Nedoporučujeme na základě tohoto testu vymalovat dětský pokoj modře ani začít skupovat růžové dupačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.3.10 13:06

ahoj, diky, tak to vypada, ze cekam spis holku :-) vysla mi i podle toho prstynku, to mi delala kamoska. no uvidime. tobe podle chuti vychazi spis kluk, ne? ja mam nahore 5 kilo, s kilem co jsem pribrala kvuli hormonum dohromady 6..ale bude hur :-) 3 kila mas dobre, to neni moc na tvoje tydny.
teda kdyz to ctu, tak se doktorky priste zeptam, tu cukrovku je lepsi nezanedbat, i kdyz je to vysetreni takhle neprijemne, a chudokrevnost je asi taky lepsi vedet, vid. az jsem nastvana, ze to se mnou aspon neprobrala. tak budu drzet palce, at ti to dobre dopadne pristi tyden.
s tim orgasmem a tvrdnutim briska to je pravda :-)
hezky vikend, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
24.3.10 21:36

Čao..tak jsem na cukrovce nepochodila, mam dost vysoky cukr, tak me posilaji k diabetologovi ješte na jeden test a musim držet dietu.....tak na to určite bež…priznaky jsou,že nepribiraš. Pošlu ti dobry odkaz

http://www.rodina.cz/clanek4171.htm

http://www.naseporodnice.cz/…cukrovka.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
25.3.10 10:58

ahoj, tak to mi mrzi :-( ja teda budu mit tezky boj, jestli budu muset drzet dietu, mam porad chut na sladke. V Cechach se pry chodi 25-28 tyden, v pondeli jdu na kontrolu tak to budu mit akorat, zeptam se na to. diky za clanky, podivam se na to, ja ale mam pres 6 kg nahore tak jsem snad v norme. tak treba se to jeste u diabetologa neprokaze, obcas mivaji krevni hodnoty vykyvy, jednou mi namerili vysoky cholesterol a pak uz se to neopakovalo, a diety jsem nedrzela.
kdy pujdes na dalsi testy? tak na sebe davej pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
25.3.10 10:58

ahoj, tak to mi mrzi :-( ja teda budu mit tezky boj, jestli budu muset drzet dietu, mam porad chut na sladke. V Cechach se pry chodi 25-28 tyden, v pondeli jdu na kontrolu tak to budu mit akorat, zeptam se na to. diky za clanky, podivam se na to, ja ale mam pres 6 kg nahore tak jsem snad v norme. tak treba se to jeste u diabetologa neprokaze, obcas mivaji krevni hodnoty vykyvy, jednou mi namerili vysoky cholesterol a pak uz se to neopakovalo, a diety jsem nedrzela.
kdy pujdes na dalsi testy? tak na sebe davej pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
25.3.10 15:43

ahoj, na dalši test jdu prišti tyden…treba to byl taky vykyv a ted to bude ok.....pa…valim ven se psem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.3.10 13:34

tak snad jo, drzim palce. sice jsme rizikova skupina kvuli veku nad 30, ale myslim, ze je to hlavne dedicne, a jestli to v rodine nemate..
ja jdu v pondeli na kontrolu, momentalne se citim ok, jen obcas zada nebo hlava boli, tak snad to bude ok. taky ted chodim vic se psem, jen jsem odkazana na to, aby sel nekdo se mnou a mel ji na voditku, ale konecne je teplo. pekny vikend, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
28.3.10 11:23

Nicky my nemame cukrovku v rodine,šla jsem na test v klidu a v presvedčeni že to nemužu mit…a ejhle
Ja chodim se psem sama už mesic a pohoda, mela jsem strach nazačatku
A co kopanečky citiš každej den? Ja mam nejaky liny ditko,ale každej den se trošku pohne
Krasnou nedeli..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.10 15:05

ahoj,tak na kontrole jsem dopadla ok, akorat byla doktorka opet neprijemna (a to chodim k soukrome), ze kde jsem slysela ze 24-28tt se testuje cukrovka, ze az od 29tt. kamoska mi rikala 24-28 a na netu jsem to taky cetla, no nic, tak si jeste pockam.. tak snad se ti to nepotvrdi.
mozna jsem se psem moc opatrna, asi pockam jeste do svatby at nic neriskuju a pak taky zkusim chodit sama, je to skoda cekat na pritele, kdyz je hezky.
tak za 3 dny uz budes v druhe pulce, gratuluju :)
ted citim kopanecky casto, ale kdyz mi to zacalo jako tobe tak jen hodne malo, neboj, to jeste prijde :)) az tak posledni dva tydny je citim casteji.
co tvrdnuti, porad mas od nej klid? mej se hezky pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
2.4.10 13:53

Ahoj, ja se zeptala na cukrovku a hned me poslal a to jsem byla v 19tt…každej doktror to dela po svem, u nas holky v diskuzi chodi ted okolo 20-24tt
Tvrduti zatim nemam,ale myslim,že jsem toho už vychytala dost.
Kdy maš presne ten tvuj veliky den? Myslim ten prvni
svatbu.
Tak jsem se dozvedela,že i moje treti segra je tehule, tak babička bude mit v rozmezi roku a pul 3 vnoučky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
6.4.10 13:23

ahoj, tak to mate v rodine krasne obdobi se segrama, gratuluju :-) co ty testy dalsi na cukr, uz vis vysledky?
Velky den :) mam v sobotu, uz to docela leti. tak se ted nenudim, jeste nejake drobnosti porad resim a take doma uklid, sejde se mi tu rano 15 lidi pred obradem. nastesti mi ted je dobre, i kdyz o vikendu mi bolelo v krku, tak jsem mela pekny strach, aby se to nerozjelo a nepromarodila jsem svatbu, ale snad ok. jak ty sis uzila svatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
6.4.10 13:55

Jeee…to ubehlo, takže v sobotu budeš už pani…a počasi vam taky vyjde…super :pankac:
Ja mam zitra diateboložku,ale koukla jsem na posledni vysledky a trošku to spadlo…uvidime co mi reknou zitra
Svatky pohoda, tady je nemrska,jen žere…a ja ležim s rymou, tak odpočivam, svaky nesvatky…ted hlavne čekam na ten 2 sreening za 14dni a potom hura na par dni domu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
7.4.10 22:38

Jen hlasim že testy dopali dobre, mam pokračovat s dietou, jist každy 3 hodiny menši davky v 28tt dalši test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
8.4.10 10:00

ahoj, to je super s testama, tak to snad byl jen nejaky vykyv, vid. kamaradka mi rikala, at radsi den predtim zadne sladke nejim. Tak to mas jen preventivne tu dietu? To je fajn, ze se dostanes brzy domu, jak dlouho jsi nebyla v Cechach?
ja uz mam rymu ok, vylezela jsem to. Zatim je venku hezky, ale ma se to na sobotu zkazit, tak musim doufat..pojedeme pak na tyden s pejskem na Sumavu na svatebni cestu, tak aby bylo hezky. More az za rok, rozmluvili mi rodice, ze nemam letat uz. tak v sobotu mi drz palce :-) pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
9.4.10 10:43

Nicky tak si ten zitrek pekne užij a potom pošli nejkou fotečku....... :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí