Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Renatiko tak mi kontrola dopadla dobre
prcek roste jak ma a maval mi rucickou, vse ok. I ten hematom uz mam hodne maly, tak konecne. Nechala jsem se uschopnit a dnes uz jsem v kancelari, uvidim, jestli to budu zvladat..dnes teda asi moc ne, to vstavani mi odrovnalo, ale snad si zase zvyknu.
tobe drzim palce, at prijdes po screeningu take se sa myma dobryma zpravama ![]()
ja uz jdu pristi tyden zase na krev na screening ve druhem trimestru a ten pak mam 1.brezna, ty dva screeningy jsou docela blizko sebe.
Ahoj, vylila jsem si vody na pc, tak mi nešli všechny pismenak na klavesnici, ale určite jsi pochopila,že mam screening 12.2. to budu rovnych 13tt, tak se dobre malej uvidi, do te doby na utz nejdu tak doufam,že bude všechno ok, krev jsem už dala pred 14 dny.
Tak jsi se nakonec rozhodla a šla do prace, šikulka, me se nika nechce, budu lenošit dal. A na utz se ješte nevidelo pohlavi? Hlavne,že je v pohode a maval.
![]()
ahoj rikala jsem si, ze te zlobi pocitac, uz se mi to take stalo. Pohlavi jeste videt nebylo, ale moje gynekolozka nema zase tak dobry ultrazvuk. 1.brezna jdu do sveho CAR na “velky utz ve 20.tydnu”, tam uz to videt bude, tak si pockam az na jejich pristroj, aby to bylo jistejsi. Budu to stejne muset doma tajit, pritel to nechce vedet.
Dnes bylo rano minus 16 stupnu tak nevim, rikam si, ze jsem jeste mela pockat, az bude tepleji, snad nenastydnu. A vcera jsem v kancelari skoro nic nedelala, ale stejne jsem vecer byla uplne hotova, budu si muset zvyknout zase na vstavani. Za 3 tydny mam zase kontrolu tak jsem si rekla ze jestli se do te doby nesrovnam, tak se na neschopenku vratim a nebudu to uz pokouset.
tak at ti to utika do te kontroly, vim jake je to cekani. je fajn ze je ti uz dobre, me to trvalo dele, nez nevolnosti odeznely, a jeste ted rano v metru to neni nic moc, ale to je asi ze jsem vstavala 3 mesice o 3 hodiny pozdeji nez ted a telo je mimo.
Ahoj, tak ani neni co psat, čekam a čekam, prišti tyden jdu na kontrolu,ale bez utz a asi dostanu tehu knižku, jinak se nic nedeje, začina mi hrabat z toho valeni doma,protože už me neni špatne tak me to nebavi, ješte že mam pc a fcb.....tak se ti ani nedivim,že jsi už šla mezi lidi, ale u me to nehrozi
Mej se a posilam ![]()
ahoj, to cekani znam, ono i kdyz ted chodim do prace, tak stejne jsem tak den dva stastna ze kontrola byla ok a pak uz zase jen cekam, jestli bude ok i ta dalsi. ted jeste vic, protoze se bojim, abych tou zmenou rytmu a sezenim v praci neco neohrozila. a co pejsek, chodis s nim na prochazky? Ja jsem dostala zakaz od doktorky, je to jeste stene a na voditku dost tahne, tak nesmim a musel zacat chodit pritel.
ja zatim ani nevim, jestli to chozeni do prace zvladnu, mam rozhozene zazivani a boli mi zada, tak dopoledne mi neni moc dobre a odpoledne jsem zase hrozne ospala, a to toho moc nedelam zatim.
vim jaka je to otrava, ale rikej si, ze aspon delas pro mimco to nejlepsi co muzes a nic neriskujes
Blahopreju k 15 tt ![]()
Ja s Benem jdu sem tam večer, rano a odpoledne chodi muj pritel, venku je ddost psu a naš se rad rve, tak potom ho musiš poradne tahat a to neni dobry, ma pres 20 kilo.
dekuju
to je dobre ze to s pejskem ted neprehanis, myslim ze ten tlak fakt neni dobry kdyz tahnou.
Ja mam od patku nervy a depku, mam hrozne pichani v podbrisku, stridave vlevo a vpravo, ale dnes uz vlevo porad bez prestavky. Precetla jsem si ze v druhem trimestru uz by pichani byt nemelo, takze mam pekny strach
taky mi podbrisek mirne tvrdne. zvazuju jestli jit na pohotovost, nebo az zitra na gyndu, kde bych si rovnou nechala zpet dat neschopenku. asi mi to sezeni v kancelari neudelalo dobre ![]()
tak doufam ze ty se citis porad dobre.
Aoj, to pichani muže byt z roztahovani delohy, mimčo si dela misto, jestli ti tvrdne bricho tak doktorovi!! Nevim sice to to znamena, ale Boriska z naši druhe diskuze byla kvuli tomu 2 dny v nemocnici, mohla byt tenkrat taky okolo 15tt, mrkni na disuze
mila:o)))
jsem zakladatelkou podpurne skupinky pro zeny touzici pocit, sama jsem 5let cekala na prvni miminko a sla jsem cestou prirodni a alternativni, ma rada zni, pokud budete silne verit, vse pujde dobre a za druhe, prosim jdete ke cloveku o kterem vite, ze ma opravdu uprimne srdce…marie.hellmuthova@seznam.cz
ahoj,Tak jsem byla na gynde dnes a dostala jsem vynadano, ze jsem nesla uz o vikendu. Rikala ze muzu potratit kdyz mam takovehle bolesti, byla dost neprijemna a pekne mi vydesila. Kontrolovala srdecni ozvy a v poradku, a pak gynekologicky jestli se neotviram a to take v poradku. Dnes netvrdnu, jen ty bolesti mam. Dostala jsem magnesii lactici prasky 6× denne, neschopenku a v patek jdu zase na kontrolu. Kdyz se to zhorsi mam ject rovnou do nemocnice.
Prosim v jake diskusi to resila Boriska?
Ona to nerešila, jen nam o tom psala. Ted tak neni na netu, stehuje se. Jinak ja si pišu na Kety a ty dalši kety, jsem na srpen 2010 a tady s tebou.
Tak ted odpočivej a vyprdi se na celou praci, najdi si nejakou zabavu doma, ja jsem porad na fcb.
Nesmiš tolik riskovat.....ale ja taky neletim kvuli každymu pichnuti k doktorovi,ale jestli jsi mela velike bolesti tak dobre že jsi šla.....drž se…hlavne že je prdolka v poradku
ahoj, praci jsem uz predala a zatim jen polehavam, ale az mi bude lip, zabavu budu mit dobrou, na duben planujeme svatbu
tak budu zarizovat. Vy zatim neplanujete?
Pisu si take na cervenec 2010 a holky mi uklidnovaly, ze je picha v podbrisku taky jak se roztahuje deloha, a jejich doktorky jim potratem nehrozi, tak snad..je mi dnes trochu lip, zjistila jsem ze trochu to byla asi i zacpa (cetla jsem nejaky clanek ze i pri zacpe jsou bolesti a tvrdnuti..) ted uz musim jen doufat, ze i v patek bude prcek ok na kontrole, to uz bych byla klidnejsi, snad to utece.
Co ty, je ti dobre?
Ahoj, za zacpu pomaha jablko a hodne pit.
Ja jsem mela dnes kontrolu,vysledky krve v poradku, na prohmatani briška všechno ok, ve čt jdu na utz a za 10 dni na srceening.
A dostala jsem jsem tehu knižku ![]()
Jdu spat, jsem unavena jak kote…pa
ahoj tak super, gratuluju ke kontrole i ke knizce
ja ji mam uz od devateho tydne, pry ji mam porad mit u sebe, kdybych nekde zkolabovala at hned vedi, taky ji radeji nos.
budu ve ctvrtek drzet palce. budes koukat, jak prcek povyrostl a jak uz je pekne vsechno videt ![]()
ja polehavam a je to lepsi, tak snad taky v patek budu mit dobre zpravy..
Ja jsem dnes videla prcka, ma 5 cm a pekne sebou mrskal, jsem zase klidnejši, ted jen aby dobre dopadl srceening a jdu to oslavit…
…a hlavne si koupit tehu kalhoty.
A od tebe zitra čekam taky dobre zpravičky ![]()