Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, sice mám k diskusím trošku negativní vztah, nikdy mi nikdo moc neporadil na to co jsem potřebovala, ale teď vlastně nepotřebuji radit, jen psát.
Toto je diskuse o mém dalším postupu, pro ty co zajímá jak to se mnou vypadá, ale i pro ty, co chtějí vědět, jak probíhá 4.IVF s dlouhým protokolem se Zoladexem.
Malé shrnutí:
19.11.09 = 19DC byla aplikace Zoladexu 02.11.09 = 32DC přišla MS 04.11.09 = kontrolní UTZ + odběry krve a naplánování začátku stimulace.
Takže zrovna teď píšu, protože mám nervy ze zítřejší kontroly, aby nebyla žádná sliznice a hormony na nule…
Budu sledovat, jestli můžu, a držet palce!!! U mě bylo 4. ivf s dlouhým protokolem úspěšné, snad mě budeš následovat! ![]()
Vecko, ja si zrovna rikala jak to s tebou vypada. Budu drzet pesti at se ti to zbytecne nenatahuje. Ikdyz neni se ceho bat, me se hormony ne a ne zklidnit a nakonec z toho bylo 16 vajicek. Zatim to jde u tebe dobre ani mrcha te nenechala dlouho cekat ![]()
Barbánku - děkuji za podporu, zrovna od tebe mě to těší několikanásobně, když jsi příklad toho, že to vyšlo ![]()
Bubli - tobě gratuluji k transferu a mrazákovým dvoum kouskům a přeji příjemné čekání na TT.
Já se všude uvádím jako příklad toho, že ivf funguje! ![]()
Mýmu druhýmu ivf už byly 3 roky a čtvrtýmu ivf byly včera 3 měsíce…
![]()
Večka do toho
![]()
![]()
Super, mám tě kam chodit špehovat, ale co vlastně špehovat, já doufám, že já budu dostávat novinky rovnou zatepla do schránky! ![]()
Taky budu s dovolením sledovat a moc držet palce. Ten můj poklad je ukázkovým příkladem třetího IVF, takže už je načase aby to i u tebe vyšlo. Těším se na malou „housku“ či malého „rohlíka“ … no, prostě jakékoliv zdravé „pečivo“ ![]()
večko,tak piš, piš
my jsme zvědaví a držíme palce! ![]()
ps a kontroly neboj, dopadne dobře ![]()
ps2 už tě mám v oblíbených ![]()
Jé holky díky za podporu ![]()
Mám za sebou po dlouhé době nervozní noc, už jsem si nějak odvykla! Večer jsem nemohla usnout, v noci jsem se budila a ráno se mi nechtělo vstávat
- kdyby tu byl smajlík se zalepenýma očima tak ho sem dám!
Teď musím vydržet dopoledne v práci, což bude obohaceno o chytání moči do skleničky a v jednu už bude jasno se stimulací - doufám!!!
Kadli samo že ty budeš mít info on-line a já pak budu večer tady.
Zatím díky.
večko - to ti věřím, tyhle bezesné noci
, tak hodně štěstí při chytání zlatého pramene ![]()
jo a já teď vlastně nevím,komu mám držet palce dřív, VeKo nebo Večce ![]()
Cus vecko, ta ti duplicitne pisu i sem - pane jo, to zase bude nervu. Musi to konecne dobre dopadnoput, tak ti preju dobry odpich
VeKo a VečKa jsou jedna osoba ![]()
VeKo je přihlášená Večka ![]()
Když jsme v práci tak se moc nepřihlašuji a využívám toho, že lze psát příspěvky bez přihlášení.
Holky těhny to snad dáte ne?
![]()
Ahoj VeKo, sice už máme doma jednoho rošťáka
z 2.IVF, ale chtěla jsem se prosím zeptat jak je to se 4.IVF. Byli jsme na třetím, ale bohužel se nám to nepovedlo
. Díky moc a držím palečky ať to vyjde. Vím jaké to jsou nervíky. Drž se! ![]()
Ahoj VečKo, tak jsem tě také přišla podpořit. Hodně sil do dalšího boje, ať má zdárný konec! Držím ti palce!!!! Důkazem toho je, že jsem právě učinila svůj první příspěvek do diskuze
a taky, že jsem si tě tu našla ![]()