VečKa - 4.IVF on-line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VečKa
9.11.09 14:49

Mám po kontrolním UTZ…
Na pravo 5 folikulů a na levo tak 3-4 a krááásná cysta. Takže se uvidí, co s ní bude, snad se rozplyne do neznáma… :zed: :zed: :zed:
Sliznice v pohodě.
V neděli další UTZ. OPU bude asi v pondělí.
Dostala jsem ještě Luveris a snížila mi dávku Gonalu.
Chlamydie v pohodě. Hormonální profil taky - to byla úleva. Na pohlavní chodoby z krve se ještě čeká na výsledek.
Stěr po těch ATB blbý - dostala jsem ještě nějakou mastičku.
Novinka: chtějí kopii cytologického vyšetření.
Takže celkově dobrý!
Jo hodinku jsem pokecala s MišMiš, má ve středu OPU, vypadá to na 6 folikulů.

• Citovat
  • Upravit
3990
9.11.09 15:01

Večko - tak to je pozitivní, co? Folíci rostou a ještě určitě přibudou, cysta je sice blbá, ale Kadla je taky těhna s cystou a mastička je asi jen banalita, ne?
Jinak nevím, co je Luveris - osvětli prosím. Pořád nějaké nové pojmy… :roll:
Suma sumárum: Gratuluji ! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
9.11.09 15:34

jak jsem dementni
jsem si rikala, to je divny, ze by si to venda pri stimulkaci tolikrat rozdala s manzelem? :-))))))

preedpokladam, ze mate dobrovolny celibat na ochranu plata vajec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
9.11.09 17:34

Večko, tak to je fajn, folíky pěkně rostou. Jen tak dál. Cysta ať se vstřebá. Ty jo, cytologické stěry? Asi aby se nezanedbávala prevence. Je fakt, že jak člověk chodí do CARu, tak pak lehko zapomene jít na prevenci ke svému gyndrovi.
A Mišmiška taky dobrý, nakonec 6 folíků, to je super :dance:

• Citovat
  • Upravit
Kv.
9.11.09 17:58

tak to jsme byly Vecko ve stejny cas na stejnem miste, ja byla kolem poledne na transferu :-)

vysledek tveho ULT je pekny, nakonec jich tam bude jeste vice a hlavne urcite super kvalita

s kopii cytologie me take prekvapili, chteli po me jeste zpravu i z endokrinologie, honila jsem to na posledni chvili a cytol. mi za tyden propada, takze jen tak tak :wink:

neprihl. Kvitka

• Citovat
  • Upravit
VečKa
10.11.09 08:14

Kvítko - tak to jsme se asi potkaly ani o tom nevíme :-)

Včera jsem si píchala poprvé ten Luveris - jako to je fakt vopruz. Míchání jako cetrotide, naštěstí k tomu dávájí na píchnutí tu malou jehlu, ale i tak je větší než ta z gonalu, byla asi nějaká tupější, jsem nemohla tu kůži propíchnout,takže včera to bylo trošku s divadýlkem, a štípe to.
No teprve včera večer jsem fakt začla trošku hysterčit, už to není legrace…jde do tuhého.

• Citovat
  • Upravit
5545
10.11.09 08:30

Vecko, pekny, teda az na tu cystu. Ale pri OPU by to nejak vadit nemelo ne?
Cytologie me prekvapuje. Po me ji nechteli, to je nejaka novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
10.11.09 12:27

Bubli - doktorka se tvářila, jako že cysta není problém vůbec..... tak jí věřím, prý už tam ani příště být nemusí…

• Citovat
  • Upravit
17609
10.11.09 20:14

Večko věř jí, jak velkou máš cystu?
Kdyby ses tak chtěla opičit po mně i v tom těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
11.11.09 08:48

Kadli - nevím, já to nějak nezaznamenala jestli to vůbec říkala a když mi pak vytiskla nový stimul.protokol, tak tam je jen počet folikulů a výška sliznice ale o té cystě má asi jen ona v PC…dám vědět v sobotu po UTZ - předpokládám, že chceš SMS :-) :roll:

Včera večer to docela šlo, byla jsem doma sama, tak to je vždycky rychlovka, jak nemám pro koho dělat to divadlo asi… :think:

Jo a mám už hotový předoperační vyšetření,mám kopii cytologie,takže jsem ready na OPU - ty jo a jak já se těším na usínání při narkoze…to bude bájo :dance: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
VečKa
11.11.09 14:16

Piju a piju = nečůrám a nečůrám :zed: :nevim: :-x

• Citovat
  • Upravit
3990
11.11.09 14:27

Večko, Večko, ty už nevíš, jak si to IVF vylepšit, že jo?
A zadržuješ vodu? Otékáš? Že jsi měla už podobný problém u předchozího IVF?
Kdyžtak by to v CARu měli vědět a dali by ti nějaké léky na odvodnění. Zatím bych asi zkusila urologický čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
11.11.09 14:34

Lindi největší problém jsem s tím měla při prvním IVF - to jsem měla Puregon. Jinak při Gonalu to šlo, ale třeba teď nemám vůbec oteklý prsty na rukou ani nohy nic…jen břicho, mám ho šíleně tvrdý, normálně jako kdybych spolkla meloun a zapomněla ho rozkousat. :think:

• Citovat
  • Upravit
3990
11.11.09 14:43

Uvidíš, jak ti bude večer, jestli se to nezlepší, tak radši volej do CARu. Na OHSS mi to přijde brzy, ale nevím, nevím. Jinak teda hodně pít a jíst bílkoviny, ale to ty určitě víš, co a jak.
Dej vědět, jak jsi na tom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
11.11.09 14:49

Lindi - a co nejlépe mám jíst aby v tom bylo nejvíce bílkoviny…?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex