VečKa - 4.IVF on-line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VečKa
5.11.09 08:53

NO Pudli!!!!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Dnešní noc už byla pohodovější, než ta včerajší…

• Citovat
  • Upravit
3990
5.11.09 09:28

Večko - perfekt! První stupínek na žebříku máš za sebou. Přeju šťastné a veselé píchání a úrodu vajec.
A jak ti chutná Alveo? Ani ses nepochlubila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
5.11.09 09:47

:poblion: :poblion: :poblion: Lindi asi takhle…

• Citovat
  • Upravit
VečKa
5.11.09 09:50

Bubli - já včera koukala na webu, ten Femibion stojí cca 300,– na měsíc, což je pro mě v celém měřítku skoro tříleté neplodnosti naprostý pakatel, takže do toho jdu.

• Citovat
  • Upravit
751
5.11.09 10:19

Večko super!!! mám radost. Taky jsem brala na zač. těhu femibion, že některé ženské normální listovku hůř vstřebávají, takhle už je předžvejkaná.
Linda: taky jsem si pořád na nové mimino nezvykla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
5.11.09 12:59

Večko, super!!! Už se to zase hýbe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
5.11.09 15:15

GOGOGOGO! .{color: red} my matky se už děsně těšíme, jak Ti budem dávat ty těhu a kojo :pankac: DOBRÉ RADY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
6.11.09 10:31

Madli - díky, taky díky předem za rady, napsala bych, že doufám, že nebudou potřeba, ale klidně ať jsou, hlavně ať už to vyjde :-)

Včera večer první dávka Gonalu - 4.stimulace brnkačka.

Dnes ráno praktická doktorka kvůli předoperačnímu, takže krev, v úterý EKG a zpráva.
Taky jsem volala do CARu, zda mi opravdu ve středu vzali hormonální profil, protože jak jsem nad tím dumala, tak jsem si uvědomila, že jsem měla žádanku jen na ty pohlavní choroby. No a co myslíte???? Ano správně!!! Nebyla bych to já, kdyby nebyly nějaké vosery s prací sester v CARu!!!! Prostě si to blbě přečetla v PC a nedala mi tu žádanku na HP. Takže jsem tam dnes jela znova. Natvrdo už jsem ale využila mobilní číslo přímo na moji doktorku, protože se sestrou už to fakt nemělo smlysl řešit. No prej je to blbý, protože už jsem si včera dala gonal, takže dnešní HP bude trošku zkreslený. Takže v pondělí se uvidí co bude.....
Takže suma sumárum, jsem od 6:15 vzhůru, teprve jsem dorazila do práce, ale už jsem stihla 2× cedit krev! To že CAR je na druhém konci Prahy už je jen detail!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3990
6.11.09 10:37

Večko - ty jo, tak to je dobrý, ještě abys ty jejich sestry hlídala a kontrolovala. :evil: A co by ti tak mohli říct, kdybys nebyla taková pečlivka a hlavně zkušená, normálně dál stimulovala a pak se přišlo na to, že HP udělaný nemáš? Hádám, že nic, rozjeté IVF by ti už nezastavili.
Ty budeš mít to mimi zasloužený.
Dej si panáka… (Alvea?! :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
6.11.09 10:51

Lindi - tak a teď jsem si ještě uvědomila, že na Alveo jsem ráno úplně zapomněla, jak jsem doma nejedla a v kuchyni se jen mihla…no doprčit, ale co, dyk já jsem si to vlastně ani debil nezabalila s sebou na víkend.....bóóóže já jsem skleroza!
Jinak panáka ani náhodou, úspěšně skoro měsíc jsem nepozřela kapku alkoholu. Tak jsem zvědavá na své jaterní hodnoty, které Pudla vždy okomentuje, že tohle mají zvýšený jenom alkoholici :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
24016
6.11.09 13:41

Večko, no už to zase pěkně začíná :evil: jako fakt to mimčo potom bude úplně vymazlený a dokonalý!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
8.11.09 13:46

VečKo, jak už jsem Ti psala - držím moc palce - teď už to prostě musí vyjít!
 Dul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
9.11.09 08:59

Ahoj holky, tak víkend byl luxusní :-)
Páteční píchání v autě na německé dálnici, sobotní píchání v rakouském penzionu a nedělní píchání na dálnici u Plzně :palec:
Všechno zatím šlape v pohodě, břicho roste, tak mě to trošku uklidňuje na dnešní kontrolu. Jdu kolem poledne, takže odpoledne bude nové info.

• Citovat
  • Upravit
3990
9.11.09 09:50

A už ti to ani nepřijde divný - píchat injekce někde na cestě na dálnici, že jo? :-D
Dnes držím palce a čekám na dobré zprávy. Jestli břicho roste, tak se něco děje. A co hlen? nešplouchá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
9.11.09 11:02

Lindi - hlen není přítomen.....asi to teprve přijde…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex