Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Večko - hlavně že folíky jsou a že rostou, i když pomaleji. To je dobře.
Večko naše rozpíchaná, chudinko malá, ty seš už s jehlama zkušenější jak nějakej diabetik… Máš můj obdiv! Nebolí to moc? Držím dál palec a věřím, že folani počkají…
Vecko, je mi lito, ze se ti to tak natahuje. Hlavni je ze folici jsou. Uz jen par dni.
Suvi - tak luveris štípe jako prase ![]()
Jehlu jsem sehnala! Paní lékárnice byla skvělá, manžel tam byl se mnou a ona hned začala, že to chce samozřejmě tu tenkou krátkou jehlu když to je na luveris, prej no to chce tu malinkou jako u gonalu. Tak manžel ještě říká, ta je dobrá, jak to všechno ví a zná a ono z ní pak vypadlo, že syna má na 4.IVF
. Manžel hned řekl, že to je znamená, že když jdeme taky na 4.IVF, tak nám to vyjde taky
.
Taky jsem si vyzvedla už 3 balení utrouše a hlavně estrofem, který jsem dostala právě na to, že mi vždycky brzy začne odcházet děložní sliznice, z toho mám radost největší!
. Obojí samozřejmě budu dlabat až po OPU.
Holky díky za podporu!!!!!
Vecko, i mne prodlouzili pichani a OPU (o 2 dny) a vnimala jsem to uplne stejne, myslela jsem, ze jedu uz s udrzenim vajec na doraz a ono ne, musela jsem jeste vydrzet, ale stalo to zato, vajec bylo dost, zadna nepopraskala, tak me nasleduj ![]()
Pudli, napiš jí. Já sem taky nervozně nakukuju už poněkolikátý.
OPU ve ctvrtek, za chvili je pry tu, tak napise podrobnosti ![]()
Ahojky taky jsem přišla zjistit jak dopadl UTZ. ve čtvrtek OPU - to budou krááásně zralé vejce!!
Večko kolik ti napsali toho Estrofemu? já mám brát jeden ráno jeden večer, ale nevím jestli to není moc, protože mě od hodně brzo ráno strašně, ale fakt strašně bolí hlava tak se snažím najít příčinu a napadlo mě to - prostě mám strach, že můj pilulkový koktejl už je na mě fakt dost a tělo už je tak nějak
fakt trpím jak pes-jak se pohnu tak mě hlava zabolí tak že nemám ani obraz ani zvuk.šílený…jsem nedobrovolně celý den v posteli s mokrým hadrem na hlavě a ani do sebe nedostanu nic moc k jídlu,nicméně jestli je to příznak těhotenství (3den po ET haha) tak to beru…
Pudli jestli nakukuješ, mohla by jsi zhodnotit jestli se to nějak netříská?
Trental 2×1, Fragmin 5000 1×,Utrogestan, Prednison1×, Estrofem2×1 a pak jsem si naordinovala celaskon 3× Alveo a Femibion
Omlouvám se, že se vnucuji, ale když by nebylo tak blbě tak se nevtírám-fakt holky
Večko promiň využila jsem tvojí diskuzi k litování, pomoci a vůbec…
Kolik bylo vidět folikulů? kdo ti bude dělat OPU? a víš co jsem ti říkala-tentokrát je to jasná věc!!!
Mišmiš rádo se tě vidí ,–) furt šmíruju deníček co tvůj ET. Máš nakonec všechny 3 myšata Mišata? A gratuluju k řidičáku, jezdila jsi veeeelikým náklaďákem po Praze?
Veko a sliznici máš kolik?
mismis myslim, ze to je v pohode, ale mas teda koktejl jak duchodec ![]()
Ahoj holky, já to včera už nějak nestihla na web. Ale za to jsme strávili krásný včerejší večer až do dnešního odpoledne u Kadlů ![]()
![]()
![]()
Takže včera UTZ: folikulů 9ks, já nevím proč, ale já si pořád myslím, že budu mít 7 vajíček - kéž by. Sliznice taky v pohodě - Madli, ale kolik přesně to si nepamatuji.OPU ve čtvrtek, dneska večer ovittrele.Včera byl poslední gonal a luveris. Celkové psychické rozpoložení: pozitivní
.
Jen mi to trošku kazí to, že musím zítra do práce a škemrat o dovolenou na čtvrtek-nejlépe i na pátek, no musím si vymyslet na šéfa nějakou pohádku a nebo zase s pravdou ven a to se mi tuze nechce.
Takže zítra budu on-line z práce.
Pudli opět díky za spojku, jo a tvoje SMS mi přišla ve stejný okamžik jako v sobotu - přesně když jsem vycházela z gennetu ![]()
Pudli - díky za spojku
Není co k tomu dodat, byla jsem z toho trošku rozladěná, ale v podstatě jen proto, že mi to časově už teď nezapadá do plánu
.

Byla jsem ujištěna, že folikuly prostě neprasknou, počkají do OPU, to mě uklidnilo.
Takže další info v pondělí po UTZ.
Já teda nevím jak to vydržím, dneska už mě zase bolí vaječníky…ty jo a to mám zase větší dávky Gonalu
Taky mi sestra dala nějaké větší jehly k luverusu, takže zítra musím do lékárny, ať mi dají zase ty krátké malé, tu velkou dlouho do sebe fakt nedám!!!