VečKa - 4.IVF on-line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VečKa
17.11.09 16:41

MišMiš - buď v mé diskusi jako doma :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3990
17.11.09 16:50

Večko - proč ta skromnost? Devět folíků, tak devět vajíček, ne?! :lol: No já jen žertuji, sedm je taky pěkný číslo, hezky sis to vymyslela. Tak ve čtvrtek budem zas napnutý jak kšandy. Co ty bolesti a zadržování vody? Dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
17.11.09 17:14

Vecko, 9 foliku je krasny. U me platilo, ze jich nakonec bylo jeste o nekolik vic nez na UTZ, takze ne 7 nebo 9 ale treba nakonec bude vajuch 11 a vic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
17.11.09 17:17

MišMiš - estrofem mám taky 2×1, a o bolestech hlavy mi ani neříkej, týden po zoladexu jsem si užila pár dní luxusní migrény… :-( nerada bych to opakovala.

• Citovat
  • Upravit
43035
17.11.09 17:28

taky myslim, ze jich bude vic, dycky je jich nakonec vic. tak verim, ze zoufalec dostane do mrazu kamarady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
17.11.09 18:14

Večko, tak to vypadá dobře. Ve čt budu držet palce na OPU.

Mišmiš, též držím palce, ať se embroušové pěkně zavrtají.

• Citovat
  • Upravit
24016
17.11.09 19:26

Holky, jen tak dál!!!!! myslím na vás, chci tu číst jen samá pozitiva!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
18.11.09 10:00

Hurááá podařilo se mi zajistit si dovolenou na zítra a pátek :-) aniž bych musela říct, že jde o IVF, prostě jsem se vymluvila na nějaký zákrok s tím,že si nechce brát PN, šéf pro to měl pochopení :dance: :potlesk: :pankac:
To je úleva :-)
Kami - díky za podporu!

• Citovat
  • Upravit
VečKa
18.11.09 14:56

Tak nevím čím to je, ale průběh druhé části stimulace je docela v pohodě…včera byl Ovittrele a zatím teda jen lehce přifouklá prsa, ale břicho je v pohodě, i v práci je to snesitelné. Že by to bylo tím Alveem :-):-):-)

• Citovat
  • Upravit
VečKa
19.11.09 07:58

Zdravím z Gennetího pokojíčku - a mám tady plyšového čápa, myslím, že to měla Kvítka taky :-)

Tak držte palce, já jdu do postele a tak do hodinky jdu na to. Jsem zvědavá, zda bude fakt těch 7 vajíčkek, jak si myslím:-)

• Citovat
  • Upravit
5957
19.11.09 08:30

Jeee, Vecko, tak to jsi na pokojicku c. 2, vid? Tak si pro stesti toho capa osahej, ja to tak taky udelala a vajicek bylo dost :lol: A ja myslim, ze jich bude jeste vic nez sedm. Tak zatim dobrou noc a budem ocekavat vysledky :mavam:

Jdu na tvou pocest posnidat nejake pecivo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.11.09 08:54

juuu, jsem z toho cela nervni ..... tak na vejce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
19.11.09 09:22

Tak Večka už to má asi za sebou…vejce, do toho!!!!
A čápa osahat, oslintat, o..... však víš! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
19.11.09 11:03

Večko já ti ani nemohla napsat sms, neb jsem totál blb a telefouna mám doma :cry: Doufám, že si to bez mé přítomnosti on-line zvládla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
19.11.09 12:18

Mam to za sebou. Vajicka jsou jen tři. Odsali mi endometriozu z vaječníků a už na sále jsem dostala ATB a další na týden mám doma. Vajíčka nemají nic moc kvalitu, moc nevěřím ani v transfer, ale nechám se překvapit.
Jsem v hajzlu.....

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí