Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Večko - proč ta skromnost? Devět folíků, tak devět vajíček, ne?!
No já jen žertuji, sedm je taky pěkný číslo, hezky sis to vymyslela. Tak ve čtvrtek budem zas napnutý jak kšandy. Co ty bolesti a zadržování vody? Dobrý?
Vecko, 9 foliku je krasny. U me platilo, ze jich nakonec bylo jeste o nekolik vic nez na UTZ, takze ne 7 nebo 9 ale treba nakonec bude vajuch 11 a vic. ![]()
MišMiš - estrofem mám taky 2×1, a o bolestech hlavy mi ani neříkej, týden po zoladexu jsem si užila pár dní luxusní migrény…
nerada bych to opakovala.
taky myslim, ze jich bude vic, dycky je jich nakonec vic. tak verim, ze zoufalec dostane do mrazu kamarady.
Večko, tak to vypadá dobře. Ve čt budu držet palce na OPU.
Mišmiš, též držím palce, ať se embroušové pěkně zavrtají.
Holky, jen tak dál!!!!! myslím na vás, chci tu číst jen samá pozitiva!!! ![]()
Hurááá podařilo se mi zajistit si dovolenou na zítra a pátek
aniž bych musela říct, že jde o IVF, prostě jsem se vymluvila na nějaký zákrok s tím,že si nechce brát PN, šéf pro to měl pochopení
![]()
To je úleva ![]()
Kami - díky za podporu!
Tak nevím čím to je, ale průběh druhé části stimulace je docela v pohodě…včera byl Ovittrele a zatím teda jen lehce přifouklá prsa, ale břicho je v pohodě, i v práci je to snesitelné. Že by to bylo tím Alveem ![]()
![]()
![]()
Zdravím z Gennetího pokojíčku - a mám tady plyšového čápa, myslím, že to měla Kvítka taky ![]()
Tak držte palce, já jdu do postele a tak do hodinky jdu na to. Jsem zvědavá, zda bude fakt těch 7 vajíčkek, jak si myslím:-)
Jeee, Vecko, tak to jsi na pokojicku c. 2, vid? Tak si pro stesti toho capa osahej, ja to tak taky udelala a vajicek bylo dost
A ja myslim, ze jich bude jeste vic nez sedm. Tak zatim dobrou noc a budem ocekavat vysledky ![]()
Jdu na tvou pocest posnidat nejake pecivo ![]()
Tak Večka už to má asi za sebou…vejce, do toho!!!!
A čápa osahat, oslintat, o..... však víš! ![]()
Večko já ti ani nemohla napsat sms, neb jsem totál blb a telefouna mám doma
Doufám, že si to bez mé přítomnosti on-line zvládla ![]()
Mam to za sebou. Vajicka jsou jen tři. Odsali mi endometriozu z vaječníků a už na sále jsem dostala ATB a další na týden mám doma. Vajíčka nemají nic moc kvalitu, moc nevěřím ani v transfer, ale nechám se překvapit.
Jsem v hajzlu.....
MišMiš - buď v mé diskusi jako doma