Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Večko - opožděně gratuluji ke dvěma zoufalcům a věřím, že za necelé dva týdny z nich budou dvě tlustice na testu!
Schvaluji, že se vám to podařilo doma utajit.
Jsme s tbou, tak se drž a hlavně na to NEMYSLI !!!! ![]()
Holky díky:-)
Včera večer mě teda dost bolelo břicho - podbřišek, ale ne jako MS.
Jo jsem samozřejmě v práci, tak prosím o podporu těch, co také po ET chodily do práce ![]()
Večko, do práce chodila Linda, Boriska i Bubli, myslím, že i Dulci. Takže to bude dobrý, uvidíš ![]()
Jo pro klid duše jsem si naložila 2-2-2 dávky utrouše ![]()
Mufi - díky to jsem potřebovala ![]()
Večko gratuluju! Podařilo se přežít oběma
. Já slyšela, že je snad i větší úspěšnost, když se pak chodí do práce - pokud ti teda nic není. Já po transferu byla doma myslim 1 nebo 2 dny, taky mi nepřišlo nutné být doma. Že to u mě nevyšlo je spíš o polypu…
Večko - Mufi má pravdu, já chodila do práce, byla jsem v té době myslím i v hospodě a v kině a pak na té slavné rock párty, podle které se Ozzákovi říká Ozzák. Je fakt, že jsem nechodila cvičit, ale to je asi tak jediné omezení, co jsem si naordinovala.
Bolest břicha je normoš a dávky utrouše dobrý, tak teď jen přežít to čekání do testu.
Vecko, gratuluji k transferu a preji silne nervy na nasledujici cekani. Ja byla po transferu doma jen 1 den a zda se, ze to stacilo ![]()
Jinak jsem se omezovala v pohybu, zadne cviceni, tahani tezkych veci a ani jsem nezehlila a nevesela pradlo (neco takoveho tu kdysi psala Linda, ze se nedoporucuje monotonni pohyb) ![]()
Příspěvek upraven 23.11.09 v 10:36
Ahoj Večko a všichni
Estrofem asi funguje páč ještě nešpiním, ale břicho mě už dva dny bolí na MS takže předpokládám, že game over, ale ještě sbírám poslední zbytky optimismu.
Jo a četla jsem, že když je OHSS ( i mírné) a po ET bolí břicho tak je to lepší - většinou se mimina chytla!!A chození do práce určitě nevadí, když neděláš instruktorku skoků na lyžích do vody nebo profesionální žokejku:-)
papa
MišMiš****** - to jsem ráda, že nešpininíš, dává mi to šanci, že estrofem by mohl zabrat i u mě! Ty vydrž a nedělej ukvapené závěry…ještě pár dní vydrž prosím ![]()
Kadli a ostatní****** - kde nejlépe sehnat alveo? mi dneska ráno došlo… ![]()
Jo a díky za rady a uklidnějí, že nevadí, že jsem v práci, sedět za stolem a počítat DPH je sice trošku adrenalin, ale skoky na lyžích to nejsou ![]()
Mišmiš a jak dlouho jseš po ET?
Holky držím vám palce oboum!!!!!!!!!
Večko já jsem to objednávala přes net, jestli to někde mají i s osobním odběrem, aby se to urychlilo, tak to jsem neobjevila. Zkusím se ti podívat do jednoho krámku, kam si chodím pro různé bylinné preparáty.
Večka se shání po bylinách - to musíme oslavit! ![]()
Jo, abych nezapomněla: nežehlit, nemýt okna, neluxovat - žádný pravidelný pohyb zatěžující břišní stěnu, tak mi to říkali v mém CARu! Sezení u počítače a jiné mírné aktivity jsou určo OK, aspoň se něčím zabavíš a taková DPH je na to jako stvořená! ![]()
Večko, já jsem po KETu chodila do práce hned den po transferu a dokonce jsem i letěla letadlem
a jak to dopadlo víš. A Co se týče Alvea, mám známou, distributorku Alvea, mám na ni číslo a je tu v našem okolí, takže pokud chceš brkni nebo napiš sms a dám ti na ni kontakt, určitě by ti pomohla.
Dul.
To víš Lindi - tonoucí se stébla chytá
ale neboj, tím moje pokusy s bylinkami končí. Tzn. že Alveo je jediné co jakžtkaž pozřu, ale musím to zapít a v puse to jen rychle proletí, bych se jinak ![]()
Jdu zkusti tedy kontakt od Dulci - díky ![]()
Večko koukej otěhotnět, protože jinak na tebe ještě chystám pokus s kakostem a buď si jistá, že když já se rozhodnu, že ti ho nacpu, tak ti ho nacpu
Ale zase oproti Alveu je to úžasně lahodný nápoj a to fakt ohne /čti óne
/ prdel ![]()