Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Večko, já jsem po KETu chodila do práce hned den po transferu a dokonce jsem i letěla letadlem
a jak to dopadlo víš. A Co se týče Alvea, mám známou, distributorku Alvea, mám na ni číslo a je tu v našem okolí, takže pokud chceš brkni nebo napiš sms a dám ti na ni kontakt, určitě by ti pomohla.
Dul.
To víš Lindi - tonoucí se stébla chytá
ale neboj, tím moje pokusy s bylinkami končí. Tzn. že Alveo je jediné co jakžtkaž pozřu, ale musím to zapít a v puse to jen rychle proletí, bych se jinak ![]()
Jdu zkusti tedy kontakt od Dulci - díky ![]()
Večko koukej otěhotnět, protože jinak na tebe ještě chystám pokus s kakostem a buď si jistá, že když já se rozhodnu, že ti ho nacpu, tak ti ho nacpu
Ale zase oproti Alveu je to úžasně lahodný nápoj a to fakt ohne /čti óne
/ prdel ![]()
Uvařila jsem si kafe - kupuji si do práce moje nejoblíbenější a vůbec mi nechutná…ale pozor není to sobotním transferem, ale zřejmě antibiotikama, který ještě beru.....
a bolí mě břicho…jsem zvědavá kolik z vás to se mnou vydrží ![]()
hehe, to je predstava jak vecka sedi spoutana na zidli a kadla ji rozevira pusu a rve kakost jako kojenci, co nechce papat prikrmy ![]()
Kadli jsem dneska 9den po ET. když to nevyjde tak si kakost od tebe nechám doporučit zcela z vlastní iniciativy.
Večka-buď v klidu - znáš mě takže se drž a ostatní taky-já žeru maso a ne kdejaký -nejraději šunku!!jáá!! takže manžel div nekupuje kočárek protože říká, že to je prostě jasný - já jsem schopná celý večer povídat o tom jakou bych si dala nechuťárnu - vedou u mě tedy na plné čáře šunkovovajíčkové chlebíčky a úúplně nejvíc vejce v aspiku a prostě takové ty fakt fujky které jsem NIKDY nejedla a teď se z toho můžu zbláznit a když to teď píšu tak sliním jako bernardýn a zavolám muži že doma nebude večer vítán bez chlebíčků…ale obávám se, že je to tím hormonálním a vůbec divným mixem co jsem do sebe ládovala a dál láduji a nebo se ukázala má druhá tvář-extra rozežraná a extra líná:-))takže Večko jestli máš divný chutě tak je to asi normální a budeme si říkat že je to tím, že jsme těhny protože ani estrofen ani utrogestan a ani zbytek hormonů to úúúúúrčitě nemůže být ![]()
chlebíček,chlebíček,chlebíček,chlebíček ![]()
Pudli - no to jo, to je teda představa ![]()
MišMiš - ty jo ale chlebíček bych si taky dala, ale já ho teda můžu jíst kdykoliv, nezávazně na hormonální mix ![]()
Včera večer zase pobolívání podbřišku. Taky jsem zjistila, že mám otevřený čípek, ale ráno mi to přišlo, že už zase ne. Ale už jsem dostala vynadáno od Pudli, že si tam šahám, tak to dělat nebudu ![]()
Momentálně děkuji za každou hodinu=každou návštěvu WC, kdy zjistím, že nešpiním ![]()
Večko - že ti taky vynadám! Vůbec si tam nešahej, ještě embrouše vyplašíš!
Ne, fakt to nezkoumej.
Holky - chlebíčkový chutě a kafový nechutě jsou jasný! Já furt držím palce a nepouštím!
Teda Mišmiš ty si mi udělala chutě na Henry vejce, uááá to bude boj mezi nenažraností a hysterií z listerií a salmonely
Teda já mám básnický střevo, všimly jste si? ![]()
Mišmiš ani nedýchám, jak jsem napnutá!!!
Pudlo neboj, Večka v hrůze z kakostu smrdutého radši otěhotní ![]()
Tak tak Kadli ![]()
Jo jsem klidně pro se sejít příští úterý. Kdo se přidá?
Ahoj holky, další den (10poET)jsem přežila bez špinění, ale přestaly mě bolet prsa - konečně jsem měla něco jako prsa-se zvětšily
a zase se ztrácej a nebolej a do toho mě začal včera večer bolet kříž a to je jasný - protože ten mě vždycky bolí před MS…mám stráááách
a na čip už taky kašlu protože v sobotu jsem si říkala, že je to tutovka že je otevřený a děje se prd takže jsem asi špatný znalec a kašlu na to-poznám prdlajs.
já jsem taky dostala vynadáno od kamarádky zasloužilé matky, že se cpu chlebíčkama a obloženýma vejcema že tam jsou různé kultůůry a že když jsem těhotná(ha ha) tak to nesmím…takže jen trpím a myslím na ně…na ty chlebíčky..
Jo a zítra jdu na test z krve - jenom nevím kam. nevíte kde by mi udělali ještě ten den?do gennetu se bojím,že to nebude ten den. Někde Mufinka psala že jí udělali test do hodiny -tak nějak bych si to představovala.
Večko držím a věříím a vůbec do prdele ať se už konečně probudíme o měsíc později a máme jasno
Mišmiško, já myslím, že ještě není nic ztraceno. I když chápu, že po tvých zkušenostech jsi skeptická
Já jsem na té krvi bohužel nebyla v Praze, ale v Třebíči, to bys měla trochu z ruky. Ale třeba se tady v Praze taky najde laborka, která to udělá takhle rychle. Já tu rychlost teda přičítám i tomu, že jsem tam byla odpoledne v 2 těsně před zavíračkou náběrů. Pak jsem si vzoreček vlastnoručně nesla do laboratoře, kde to takhle rychle vyřídili. Asi je lepší jít někam, kde to dělají přímo, třeba někam do nemocnice. Třeba někdo poradí, nebo si zkus obvolat.
Zítra budu mačkat palce ať to tam je a roste to.
Mismis, i mne pred terminem tetky splaskly prsa a bolela me hlava jako vzdy pred tetkou a citila jsem se docela tetkovsky, tak vydrz.
V Gennetu me s krvi zklamali, byla jsem na ni v PA rano a vysledky v PO odpoledne, pry to nekam posilaji. Tak je urcite lepsi zajit nekam primo do laborky, trebo tady by to mohlo jit http://www.prevedig.cz/index.php?p=4 , pisou, ze to maji do 2hod
Příspěvek upraven 24.11.09 v 11:51
Mufi-aha, no do třebíče se asi nepoženu no:-) něco najdu-já byla v květnu někde,ale zapomněla jsem kde tak to zkusím najít. No jsem poněkud skeptická,ale zase trochu doufám, ježiš holky vám nemusím nic vysvětlovat jak na tom jsem - to znáte všechny.....
MišMiš hlavu vzhůru ![]()
![]()
dyk je to super, že jsi došla tak daleko bez špinění, chci to taky tak dlouho vydržet!