Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Večí, uf to se mi ulevilo. Já myslela, že to byla reakce na tu protivku
. Tak jsem navíc dneska ještě extradůvtipná, nooo
. Achjo, a co teprve až budu těhotná ![]()
Raf když se nepodařilo urazit Večku mně=držce nevymáchaný, tak ty to stopro nezvládneš ![]()
Chrochro,
to je fakt, na tebe nemám. Ale já jsem někdy přeborník v rychlosti mluvení (v tomto případě psaní) před myšlením. A podle toho to někdy vypadá. A taky nevím, co jednotlivci snesou
.
Holky mě může dokonale urazit a vytočit už jen / test!
Ostatní věci oproti tomu jsou banalitky ![]()
Kadli - mňam já ujíždím na švarcvaldský šunce z lídlu! tu miluju. A pak v pizzeriích předkrm prošuto s žlutým melounem a plátky parmazánu.....
Kdepak žrádlo, to hýbě světem
i mou diskusí. ![]()
Tak jsem si kvůli vám zjistila na googlu, co je to to vaše Henry vejce. Naštěstí nic pro mě ![]()
Kamčo - díky za infom, MišMiš jsem to přetlumočila. Ještě prosím dotaz - brala jsi ho 2× denně?
No super mám novou přezdívku
![]()
Raf buď si jistá, že Večka snese hodně, už je důkladně prolustrována
A má můj obdiv, protože Večka je držák i v dobách tetkoidních, jsem jednou měla nemístný žertík, už si teda nepamatuju co, ale vím, že to tehdy s nadhledem ustála ![]()
Večko ta z lídlu je moooc dobrá ![]()
Nic si z toho nedělej, mě bolí záda, třísla a břicho, takže dneska jasně vedu v Dipl.Chud. ![]()
Já se obávám, že z těch, co chodí do této diskuze, tak klobouček neměl, v deníčku Těhuloviny-Zmatkoviny ho měla Filipína, ale nejsem si jistá, jestli bude takhle on-line, zkus založit novou diskuzi na tohle téma, pak je větší možnost, že ti někdo poradí.
Sue - jak píše Kadlina, zkus svou diskusi, třeba někdo s tím má už zkušenosti. Já osobně bych klobouček vyndala a když by to nešlo, tak by s tím šla na gyn.pohotovost.
Kamčo - díky ![]()
Ty jo přežila jsem 5tý den po ET, takhle daleko jsem ještě nedošla!!!!! Zatím se střídá euforie se strachem, jo to co má některá holka dva týdny po ET, tak já mám už teď ![]()
A mám příšernou žravku, ale to je prostě tím, že jsem rozežraná jako jako jako jako Kadla ![]()
![]()
![]()
Tak to se hrubě ohrazuju, neb já jsem rozežraná jako Večka
Ba ne, Večky příměr je správnější
i když já jsem poslední dobou jen teoretik
![]()
Já se lekla, že se děje něco špatného, že píšeš takhle večer, to je super, že to jsou jen dobré zprávy
![]()
Rafi - neblázni, ani nevím, čím bys mě jako měla urazit
Hlavně ať je prcek v pohodě brzy!!
Kadli - tak to bychom se tam mohli i třeba nááááhodou v sobotu potkat