Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Večko - to je moc dobře, dává to velkou naději. Tak ještě týden do testu…to si tu ukoušeme nehty!
Vendy doufám, že se stále držíš!
Bubli na zítra držím palec, ani nevíš jak!!!
Stále držím a myslím!!!!! Vypadá to zatím dobře, tak to tak doufám zůstane i nadále!!!
Mišmiše ještě jednou gratulujuuuu
![]()
Jestli můžu prásknout, tak sms z rána od Večky byla dost pozitivní, moc doufám, že to tak pokračuje!!!! Večko jsem blb, protože jsem ti rozepsala odpověď, zapoměla na to, pak mi to někam zmizelo a já to nezvládla znovu vyplodit
Hlavně že slibuju poradnu na mobilu
Ale to úterý platí, jen asi budeme samy dvě, tak můžeme i změnit lokál ![]()
Ahoj všem - holky díky za gratulace, ale asi bych je s dovolením přijmula až po UTZ (ten bude 18.12.)
Večko - je to napínavé a já opravdu věřím tomu, že to dopadne dobře!!
Ahoj holky......víkend jsem přežila bez špinění!!!!
Jsem na vlně euforie. Dnes 9.den po ET. Má smysl jet zítra ráno na krev? Bude to 10.den po ET a 12.den po oplodnění, to už by kdyžtak hCG bylo ne? Testu nevěřím, i kdyby byl negativní, tka bych si namlouvala, že je moc brzy, takže krev bude jistější.
ahoj večko, jupí
se ti nedivím
, vzhledem k tomu,že nebyla PK, já bych šla nejdříve ve středu ať se zase neděsíš malého hcg ![]()
Večko to zní nadějně! ale taky bych počkala aspoň do zítra nebo lépe do té středy.
Mišmiš: prý hcg stoupá, super!
večko božííí!!!zkus to vydržet do té středy. A neboj - co by to jako bylo jiného když nešpiníš a už jsi tak daleko?!!!! ![]()
MišMiš - dobrá vydržím to do středy, ty jsi to taky vydržela ![]()
Ježíš holky to je napínavý s váma ![]()
Večko to klapne…určitě …musí…
to špinění určo bylo uhnizďování. 12 den po oplodnění by mohl ten test už něco ukázat, ale určitě je lepší si počkat
ale já bych to nevydržela.
Petrucho, věř, že napínavá je pro mě i každá návštěva WC. Usínání večer je téměř nemožné a od čtyřech hodin už jsem zase nervozní, zda nebylo špinění přes noc…je to fakt hrůza…a dneska se přidalo ještě pokušení z cesty do laborky na krev. Zítra ráno to musím ještě vydržet. Na čůrací testy kašlu, jdu rovnou na krev.