Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamčo kdo by se k vám na konec světa, kde i lišky dávaj dobrou noc hnal že?
Ale neboj, my budeme kousek od vás v únoru a vzhledem k tomu, že to nevypadá na lyžovačku /teda ne že bych se já chystala lyžovat
, ale hlídat musím/, tak nás budeš mít doma pečený vařený, až tě to bude mrzet ![]()
Kadli, nebude, aspoň budu mít nějaký vzrůšo
Teda, ne že bych se te´d nudila ![]()
boli ho bricho, protoze jsem vcera nedrzela dietul. Jsem z toho nestastna, protoze jsem se hezky rozkojila a doufala jsem, ze to s nejakou mirnejsi dietou zvladneme. je mi do breku. asi budu muset flaskovat
Dnes:
32.DC dle MS
28.den od začátku stimulace
13.den po oplození vajíček
11.den po ET
Ráno TT negativní (20ti jednotkový z Gennetu)
Výsledky krve budou v jedenáct.
Jsem na zhroucení.
Večko hlavu vzhůru .Zase bude dobře ,ale stále není nic ztraceno počkej ještě na výsledky krve. nevím co dál psát . Držím pěsti.
Vendy myslím na tebe už od šesti od rána! Hrozně se bojím! Držím palce!!! Pa suvajs
Večko - jsme tu s tebou a budeme, kdykoli to budeš potřebovat! Držím palce a ani nedýchám. Myslím na tebe od rána. Někdy i v noci - doufám, že ti Kadla říkala o mých snech. ![]()
Večko - nevím, jak utěšit, chce se mi jen sprostě nadávat…přeju hodně síly, vím, že ji v sobě máš a jednou si to štěstí vybojuješ. ![]()
Večko takže to je konec tohoto pokusu už?!
Nemůžu tomu uvěřit, moc jsem doufala.
Je mi to moc líto!
Vecko, to me moc mrzi, budes muset dal zabojovat a koukni na MisMis… jednou se to musi povest
![]()
Večko nevím co říct, strašně mě to mrzí
Moc jsem ti držela palce…