VečKa - 4.IVF on-line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
25.11.09 12:09

Mišmiš supeeeeeeer :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Večko, tak Alveo je jasný. Vůbec tohle od miši, je nakažený, takže jsi už taky skoro těhna :mrgreen:

Holky, nepište o jídle, mně je skoro pořád na blití. Se musím přemáhat, abych něco snědla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
25.11.09 12:12

Ahoj holky, chodím vás občas číst do psychiky a teď šmíruju tady… Držím palce, teď už se to musí povést :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kadli
25.11.09 12:35

Nepiště mi o jídléééé, já mám strašnej hlad :lol: a na blití mi bohužel už není :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mufina
25.11.09 12:35

Mišmiško, to je skvělý, já mám takovou radost :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Držím palce ať se vše vyvíjí tak jak má.

Večko, teď to prostě vyjít musí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
VečKa
25.11.09 12:36

Kamiš - ty jsi znova těhotná??? :-):-):-):-):-):-):-)

• Citovat
  • Upravit
24016
25.11.09 12:40

Háá hááá hááá. Jedině neposkvrněné početí… Nebo mi tam při porodu něco dali :mrgreen:

Já nevim, prostě ty hormony nebo co a tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
25.11.09 14:11

Néééééé oni hrajou už vánoční písničky!!! :zed: :zed: :zed: :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
kadli
25.11.09 14:22

Večko na to si přišla až teď? Ve Schleckru nasazují koledy už začátkem října, ve mně to ale vyvolává děs a hrůzu a s úprkem mizím v dáli :wink:

• Citovat
  • Upravit
6453
25.11.09 14:24

Ahoj holky, díky moc za projevenou důvěru v mé housenky či housenku, ale ani růžový obláček ani nějaká euforie se nekoná, mám prostě bobky, že v pátek (kdy jdu na kontorlní odběr) to nepoporste a budu v.....háji?…takže více než obvykle doufám a víkend rozhodne. Může se estrofen i když mám pozitivní tt?
No jsem vyvalená jako poledne, manžel mě zahnal domu do postele…takže asi tam jdu no nebo já nevím co mám dělat:-))
Večko - tyhle vánoce tě koledy nemůžou srát protože tím,že budeš na TYTO vánoce těhna tak se ti budou vánoce zdát lěpší než obvykle!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kadli
25.11.09 14:44

Mišmiš v pátek nebudu ani dejchat, jak budu napnutá!!!

• Citovat
  • Upravit
3990
25.11.09 14:51

Vánoční písničky a venku je počasí jak v květnu! Nějak to nejde vůbec dohromady a mně vůbec nedochází, že za měsíc jsou tu vánoce.

Mišmiš - poroste to, to je jasňačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
25.11.09 15:11

MišMiš - s estrofemem si nejsem jistá, ale myslím, že ho máme asi dobrat.....

Vánoce jsem ochotná akceptovat v případě //. Jinak to bude pěkně na h… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
VečKa
25.11.09 15:37

Teda holky a znáte čajový salám, to je teprve prasárnička. Já si to po dlooooouhé době koupila k snídani a zbytek jsem si dala teď ke sváče…ufff až je mi z toho těžko. Ale já na to měla takovou chuť :nevim: :nevim: :nevim: :-)

• Citovat
  • Upravit
43035
25.11.09 15:49

jee, to se mi dycky eklovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
25.11.09 19:20

Hmmm zazdila jsem čajovku tresčíma játrama :pankac:

• Citovat