Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mišmiš supeeeeeeer
![]()
Večko, tak Alveo je jasný. Vůbec tohle od miši, je nakažený, takže jsi už taky skoro těhna ![]()
Holky, nepište o jídle, mně je skoro pořád na blití. Se musím přemáhat, abych něco snědla…
Ahoj holky, chodím vás občas číst do psychiky a teď šmíruju tady… Držím palce, teď už se to musí povést ![]()
Nepiště mi o jídléééé, já mám strašnej hlad
a na blití mi bohužel už není
![]()
Mišmiško, to je skvělý, já mám takovou radost
Držím palce ať se vše vyvíjí tak jak má.
Večko, teď to prostě vyjít musí ![]()
Háá hááá hááá. Jedině neposkvrněné početí… Nebo mi tam při porodu něco dali ![]()
Já nevim, prostě ty hormony nebo co a tak… ![]()
Večko na to si přišla až teď? Ve Schleckru nasazují koledy už začátkem října, ve mně to ale vyvolává děs a hrůzu a s úprkem mizím v dáli ![]()
Ahoj holky, díky moc za projevenou důvěru v mé housenky či housenku, ale ani růžový obláček ani nějaká euforie se nekoná, mám prostě bobky, že v pátek (kdy jdu na kontorlní odběr) to nepoporste a budu v.....háji?…takže více než obvykle doufám a víkend rozhodne. Může se estrofen i když mám pozitivní tt?
No jsem vyvalená jako poledne, manžel mě zahnal domu do postele…takže asi tam jdu no nebo já nevím co mám dělat:-))
Večko - tyhle vánoce tě koledy nemůžou srát protože tím,že budeš na TYTO vánoce těhna tak se ti budou vánoce zdát lěpší než obvykle!!
Vánoční písničky a venku je počasí jak v květnu! Nějak to nejde vůbec dohromady a mně vůbec nedochází, že za měsíc jsou tu vánoce.
Mišmiš - poroste to, to je jasňačka.
MišMiš - s estrofemem si nejsem jistá, ale myslím, že ho máme asi dobrat.....
Vánoce jsem ochotná akceptovat v případě //. Jinak to bude pěkně na h…
![]()
Teda holky a znáte čajový salám, to je teprve prasárnička. Já si to po dlooooouhé době koupila k snídani a zbytek jsem si dala teď ke sváče…ufff až je mi z toho těžko. Ale já na to měla takovou chuť
![]()