VečKa - 4.IVF on-line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
27.11.09 11:15

vazne vecko moc doufam, zre se nebudes muset stat rekordmankou v poctu ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
27.11.09 11:18

Taky bych se Pudli spokojila s druhým místem, ale holt jsem asi moc ctižádostivá a chci trumfnout i MišMiš.

• Citovat
  • Upravit
28294
27.11.09 11:28

Večko to jsem číst nechtěla. :roll: Nevím co napsat, aby to nevyznělo jako fráze, ale víš určitě jak moc bych ti přála, aby to už vyšlo. Budu teda ještě doufat…kéž by nás tvé tělo překvapilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
27.11.09 12:25

MišMiš má hCG 384!

Dala jsem to i do PS, blahopřejte jí tam.

• Citovat
  • Upravit
17609
27.11.09 12:57

Večko moc na tebe myslím a mrzí mě, že pro tebe nemůžu nic udělat, aspoň drbu na bříšku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
27.11.09 13:18

tak od rána do teď nic, ani na slipovce, ani na papíře…kdybych za sebou neměla už ty 2 scénáře, tak bych i začla zase věřit… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17609
27.11.09 15:02

Holka drž se! Já tě chápu, já radši házím flintu do žita hned, sice mě pak špatný výsledek stejně sejme, ale jsem aspoň trochu připravená a když to dopadne dobře, tak o to líp! O víkendu moc na netu asi nebudu, tak klidně piš, volej, kdybys potřebovala pokec on-line!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.11.09 18:05

hele kadlo a taky se te lidi snazej predelat na optimistu? treba rikaj „takhle nesmis myslet, musis byt pozitivni“.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
27.11.09 18:58

Tak fakt kromě rána nic nebylo. Obávám se přicházející vlny euforie, která jak je vidět nebyla zas až tak daleko ..... zatím se mi ji daří zahánět vzpomínkami na minulé dny po transferech a podobné zkušenosti. Tady to bylo chvíli pryč a pak se to zase vrátilo.

Kdybych byla nezkušená, tak bych si snad myslela, že ráno to byl nidační dip :-):-):-)

• Citovat
  • Upravit
VečKa
27.11.09 19:00

Pudli díky - anopyrin si teda zítra ráno nevezmu. Mám jenom teda čtvrtku 400…ale pro jistotu vynechám.

• Citovat
  • Upravit
12300
27.11.09 19:05

Večko ale klidně to ta nidace mohla být. Já jsem sice nebyla na IVF takže nemůžu srovnávat, ale špinila jsem takhle několik dní a to dost. Myselela jsem si zase přichází ta mrcha, no a nakonec to přestalo a za pár dní byly // na testu. Takže opravdu neházej flintu do žita. Já vím že asi nechceš být moc natěšená…ale zase na druhou stranu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
27.11.09 19:06

Vecko, to prece muze byt uhnizdeni! Na stejne scenare nedej. Me bylo taky stejne a neco se uchytilo a ted se to snazi udrzet. Pozitivni je, ze spineni prestalo. Mas ascorutin, me to krvaceni zastavil. Porad drzim co mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
27.11.09 19:06

Pudlo - jasně, tohle Kadle říkám já… :lol:
Večko - je to nahoru, dolů, co? Kéž by fáze „nahoru“ byla konečná a vydržela na dlouhých devět měsíců. Budu čekat na další zprávy. To, že na tebe furt myslím, ani nemusím, doufám, zdůrazňovat!

Mišmišce gratuluji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
28.11.09 10:26

Hlásím, že teda fakt nic, žádný špinění, jen bolesti břicha a to přichází tak nějak občas, nezávazně na to jestli něco dělám nebo ležím. Ráno, když jsem zjistila, že špinění fakt není, tak jsem zase začala doufat. Pokud se embrya nechytla a test bude příští týden jednočárkový, tak je pro mě i tak velký úspěch, že se špinění nerozjelo tak jako při minulých IVF. Prostě to vypadá, že sliznice drží a holky to je fakt úspěch. Přisuzuji to estrofemu a vyšším dávkám utrouše.
Tak držte palce dál, ať vydržím ještě týden, aspoň do testování! Díky!!!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
43035
28.11.09 10:41

večko to je fakt super, mam desnou radost za tento den. tak at to drzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat