Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tedy já jen pravidelně sleduji a čtu ale teď jsem teda napnutá jak špagát. Včera jsem ti chtěla už napsat že ti to prádlo dojdu vyžehlit
Leč přes řev vlastního dítka jsem se k tomu nedostala
Tak a teď tady chybí smajlík co urputně drží pěsti ![]()
Já se taky přidávám k palce držícím a napnutým jak guma u mých tepláků. Chtěla bych napsat pár věcí, ale raději nenapíšu, protože se bojím, že by se to štěstí, které se snad konečně unavilo, vylekalo.
![]()
Večko taky držím všechno co mám!!!!!! Moc na tebe myslím. Jo a jinak jsem debil a zapoměla jsem si mobil, takže buď jsem v práci na tel.nebo na mailu a jinak cca 17,30 jak jsme se dohodly - jo dorazí i Delfi, snad nezapomenu až se vrátím z oběda tam zavolat a přiobjednat jedno místo. Jo a jí musím taky napsat, že jsem blb ![]()
Kadli - ty už nevíš co udělat, abys mě pobavila a rozptýlila co?
![]()
Jo teď jsem si vzpomněla na dnešní sen - manžel mě načapal v autě, jak ho podváním s manažeme Madonny. Jako ani nevím kdo to je, ale prostě se mi o něm zdálo, konkrétní tvář neměl. A vím jistě, že manžel nás načapal, těsně PO.....
![]()
jo koukám, že jsem to blbě napsala - s manažerem Madonny - tam patří.
No jo Pudli, asi si přeju skákat po podiu v korzetu se špičatejma prsama......pro mou osobu neznalé - velikost č.5 ![]()
Ty jo holky, zítra už touhle dobou budu vědět co je se zoufalcem(a).....
![]()
Večko, tak na to poskakování na podiu v tvým podání bych se zajela podívat
. Na zítra držím!
Večko myslíš, že bys mohla nahnat Delfi, já jí psala mailem, ale neodpověděla, tak nevím, jestli to ví, že nemám mobil a já si už ani nepamatuju, co všechno jsem jí včera večer psala ![]()
Hele na tvoje špičatý 5-ky bych teda taky jako byla zvědavá, leda by ti na ně ukovali brnění
![]()
Tady se zase večeří a obědvá a za náma nikdo nepřijede…
![]()
Večko, moc moc moc držím palce!!!!!!! Dáš mi zítra vědět? Nevím, kdy se sem dostanu… Díky ![]()