Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
večko na čůrací testy se vykašli - já ho dělala když už jsem měla hcg v krvi a byl pozitivní doooost slabě, zítra to přežij a ve středu šup na testy-jak jsem tam byla já tak tam jsou už nějak hodně od rána (tedy asi od 4hod ne
) a jsou tam hrozně moc milý a výsledky jsou fakt rychle. je to ta ul. Bělčická myslím a je to takový růžový barák.
Večko, já snad budu vstávat ve 4 s tebou
jak jsem napnutá. Na středu budu držet palce ![]()
Ukrátí mi večer nervozity před středečním odběrem krve. Teda doufám pořád že se toho dožiju v celku se svou sliznicí!!!
Tak jsem si myslela, že večer vyžehlím a asi z toho nic nebude. Bolí mě břicho: 1.nějaké křeče a lehký průjem, 2.klasické MS bolesti.
Takže když nervy tak pořádný, tak budu doma ležet a přemejšlet nad zoufalcema…
![]()
Večko - nepsala jsem ti takhle náhodou, že nemáš žehlit, že je to pohyb namáhající břišní stěnu a můj CAR to zakazuje??!!! Ještě, že tvoje tělo je chytrý a samo ti to neumožňuje. Ležet nemusíš, jdi se klidně projít, ale nežehlit, neluxovat, nemýt okna, nevěšet prádlo!!! A poslouchat! ![]()
Jo ještě jsem si vzpomněla ohledně mobilního internetu: používám doma USB modem od Telefonica O2. Máme to udělaný na smlouvu od tchánovců, který mají doma pevnou linku a USB modem mají možnost mít k té smlouvě na asi 79,– měsíčně. Takže kdo to řeší, tak stačí se na to jen optat. V Praze mi to šlape naprosto v pohodě a jak jsem byla v lázních tak to šlo taky super. Můžu jen doporučit.
Já vím Lindi, jenže mě ta hromada prádla děsí a způsobuje mi větší trauma, než samotné žehlení a ty manželovo košile
![]()
Prádlo věším, ale máme rozkládací sušák, tak se nikterak nenatahuji.
![]()
OK, Večko, já tě nechtěla ještě více znervoznit. Když už to nevydržíš a půjdeš žehlit, tak aspoň nehýbej břichem, jo? Prostě se od prsou dolů nějak zafixuj, svaž nebo zasádruj! ![]()
Jo jak ses chlubila, že jdeš s Kadlou na večeři, tak já zas jdu s Mufi a možná s Kadlou na oběd! ![]()
Večko já to znám, sice z jiný situace, ale znám. Já zase už třikrát špinila v těhu a každá návštěva wc byla fakt hodně adrenalinová, jestli se rozkrvácím nebo ne. Pořád jsem se sledovala že jako cítím v kalhotkách nějaký vlhko že to určo je krev…no děs běs…
Ale neboj přestála jsem to já, přestojíš to i ty…držím moc palečky a ve středu si asi ukoušu nehty ![]()
Večko lehni a ani se nehni!!!!!košile a žehlení ať si odveze manžel na vyžehlení. Já nežehlila a neuklízela doma skoro měsíc víš jak to u nás vypadá?!!
ale kašlu na to, ať si klidně shnijeme, když budu hnít i s pupkem tak budu hnít spokojeně…víš, že mě taky bolelo břicho několik dní na MS takže zkus nepropadnout panice ju?! a zítra moc Kadlu pozdravuj, já se omlouvám, já budu doma hnít:-))
vendy ja se te zeptam, jako se ptal usak me a jsoui to bolesti, jako kdyz se roztahuje deloha?)))
bolesti jsou normal, ale bud radej v klidu, opno se sice vsude pise, ze se pohybem nic nezkazi a klidem nic nezachrani, ale ja i madla jsem po pohybu dycky krvacely vic
Vecko, to vypada fakt dobre. Na krvi uz urcite neco bude ale je pravda, ze kdyz bude nizke hodnota tak budes stresovat jak ja. Ale na druhou stranu, ve ctvrtek si muzes zajit znova a uvidis jestli roste
Bolesti jak na ms, mam obcas jeste ted, vzydcky kdyz zacnou letim na zachod a cekam rudou pohromu a zatim nic. Moc moc moc drzim pesti.
Uffff přežila jsem večer a brutální noc - chybí tady smajlík, jak si utírá pot z čela ![]()
Večer v pohodě, nic extra jsem nedělala, pak jsem se povalovala. Když jsem uléhala, tak břicho bolelo pekelně. Ve 4:50 jsem teda se vzbudila a letěla na WC - dobrý
. Manželovo rozespalá věta: „co klubáci?“ mě fakt pobavila, on se mě teď ptá pořád
. No ale pak už jsem neusnula. Všechny zvuky okolo mě nesmírně rozčilovaly. Usla jsem znova asi kolem šesté. Ale přežila jsem ráno bez testu a bez výjezdu do laborky
. Dnešek taky už dám a večer mě holt Kadla bude muset rozptylovat a noc nějak probdím a zítra ráno budu první ve frontě na krev ![]()
Holky řeknu vám, že je to teda adrenalin! Pořád si říkám, jestli je možný, aby to ty léky takhle udržely a nebo jestli je to fakt zoufalcem(a). Je to na palici! ![]()
**Všem co to se mnou sdílí děkuji **
![]()