Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hlásím, že Večka si jde odpoledne pro 2 zoufalce! Super!
![]()
![]()
Sue klidně se ptej, myslím, že ti rády poradíme všechny a máš pravdu, víme toho dost, možná i víc, než bysme si přály ![]()
Večko supééér…
moc ti to přeju. Jsem napnutá jak struna, musí to dopadnout.
zoufalci Veččky prosím Vás pěkně!!! Zavrtejte se třeba oba nejméně na 9 měsíců!!!!! Klečím a prosím!!!! To jsem to dopracovala, píšu vzkaz embroušům.. ![]()
tak hurá, pečivo GOGOGOGO!
mišmiš dobré Tě vidětiti, pořád číhám na zprávy od Tebe a zkrátka you are in my mind
tak už jsou asi rohlíčkové u maminky, čekáme nějaké reference
Večka zadělala, to je super! Musí se to upéct, už to snad pro ni v tom Gennetu konečně připravili akorát do křupava! ![]()
Mišmiš i tebe sleduju, ráda čtu tvé příspěvky, nějak mě dostávají, nědokážu říct čím, ale vždycky mě to veme za srdce čéče.
Myslím na tě!
jejda, člověk sem pár dní nemá čas nakouknout a co se to dějeeeeee ![]()
No nakonec doufám dobrý, dva embroušové už jsou u maminy a zavrtávají se a nepustí se až až…
![]()
Mišmiš, tobě taky držím!
Ahoj holky!!!
Tak zhruba kolem půl čtvrté byl transfer
. Obě embrya byla 8mi buněčná. Tentokrát to byl teda zážitek. Na sál šel se mnou manžel a byli jsme z toho oba na měkko. Transfer dělala Branda a ta nejhodnější sestřička jí asistovala, takže to byla naprosto skvělá nálada! Manžel zase mluví k břichu a domlouvá jim
. Tím že nás ET tak pozitivně naladil, tak jsme na vlně euforie
![]()
Jo taky jsem dostala v Gennetu těhotenský test, to byla pro mě novinka ![]()
MišMiš - moc na tebe taky myslím, a začátkem příštího týdne se ti ozvu a někam zase vyrazíme
. Jo co špinění nebylo? Jen to zkouším zda estrofem zabírá ![]()
Všem díky za podporu. ![]()
Večko, tak to je fajn, že se ti zlepšila nálada a bobci jsou u tebe
Držím, ať se udrží ![]()
Hlásím zprávy z dneška - totální únava a trošku bolest podbřišku
ale nic co by se nedalo vydržet.
Včera jsem byla taky na AKU - dopoledne před ET a pak hned po ET. No ale teda doma s nohama na hoře fakt neležím. Doma ani nejsme, ale nikde necourám a poflakuji se stejně i tady na návštěvě. Příjezd později večer jsme odůvodnili tím, že jsem byla na AKU kvůli zádům, takže tím jsou okecány i ty 4 permanentní jehličky v uších a to že dneska trošku více odpočívám ![]()
Shrnuto - nikdo z rodiny tentokrát o IVF neví a na to jsem hrdá!
![]()
Sue - na ovulaci se klidně ptej, odbornic je tady fůra, jen já s PCO a téměř anovulačními cykly moc neporadím, ale jinak klidne sem s dotazem, něco vymyslíme ![]()
Večko seš dobrá, utajit IVF mi nepřijde lehký, takže hurá hurá! Budeš teď už doma žejo?
Sue chtěla poradit na své diskuzi, co založila: https://www.emimino.cz/…ci-ne-34631/ už jsem tam nakoukla a sešlo se tam víc odborníků, myslím, že debata je dost odborná a že snad už není ani třeba reagovat. To dodávám jen pro úplnost a pokud by někdo přece jen chtěl přispět se svou troškou do mlýna
.