VečKa - 4.IVF on-line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VečKa
19.11.09 16:10

Pudli - ty jo neměla bych jim tam zavolat, ať hned spláchnou zoufalce?? Když teď mám ty tři vajíčka.....:-):-):-)

Petrucho - díky moc za podporu :-):-):-)

• Citovat
  • Upravit
43035
19.11.09 16:11

vecko :-) :-) :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
19.11.09 16:22

Ahoj Večko,

moc ti držím palečky :palec: hlavně ti posílám kýble naděje a trpělivosti. Když koukneš na můj metřík, tak jsme to také neměli jednoduché a naše mnohaleté snažení snad v novém roce odměněno.
Je to těžké a jediné jak se to dá vydržet je nepřestat doufat a myslet pozitivně :wink:

moc moc ti přeji, aby si za dva týdny hleděla na ty vysněné // na testu :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
19.11.09 16:43

Ty máš vlastně Večko, nějaký problém s dělohou a močákem (jestli se nepletu, něco jsi říkala jednou na srazu) tak možná proto ti nechcou dát ty 3, že by to byl risk :nevim:

• Citovat
  • Upravit
43035
19.11.09 16:54

mariee ty sis teda taky prosla martyriem..... clovek nakonec musi byt stastny za jedno dite, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
19.11.09 16:55

Pečifko (snad nevadí tahle familiarita alá Anoučka :oops: ), moc moc ti držím pěsti :srdce: :srdce: A neboj, i největší zoufalcii umí překvapit. Musí to vyjít!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
19.11.09 17:13

No co říci a neopisovat od všech ostatních co tě tu podporují - prostě ty víš, že už si to kurevsky zasloužíš, takže prosím vydrž s nervama…
ale jinak mě by 3embrya zavedli -jsem se na to ptala-prý neradi,ale zavedli - takže nechápu že otočili,nebo ti řekli konkrétní důvod?
všechny zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
19.11.09 17:40

Mě prostě 3 nedají, protože mám ten voser s močákem a dělohou… :-(

• Citovat
  • Upravit
6453
19.11.09 17:48

aha promiň, to jsem nevěděla.
Jo a víš co je zvláštní - děsí mě ty gerbery od tebe :-D protože ty dvě velké už jsou poněkud kaput…ale ta mrňavoučká je pořád úplně ok…tak to mi vysvětli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VečKa
19.11.09 17:51

Ty velký právě klekly, protože nechávají místo pro život tvejm dvěma embryjím :-):-):-)

• Citovat
  • Upravit
5545
19.11.09 18:31

Vecko, to me mrzi ze zbyly jen 3 :-(, drzim pesti at se vsechny krasne vyviji. Trebas jeste nakonec zoufalec bude mit dalsiho nocleznika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
19.11.09 21:39

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …

jj někdy to bylo již na budku, ale smůla se unavila :palec: to víš, že budeme vděčný i za jedno.. ale ted se mi vlil optimismus do žil a přála bych si tři ;-) ale kdo ví co pán Bůh dá :think:

každopádně, bych přála všm, aby se jejich sen vyplnil :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
19.11.09 22:39

Jdu opět jen podpořit :palec: . U mě při posledním 3.IVF úplně stejný - 3 vajíčka a „výsledek“ se narodil v květnu. U mě byl ale nadlidský výkon ze mě ty vajucha vůbec vydolovat. Takže já přímo jásala, když mi doktor řekl, že máme 3. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.11.09 22:46

Zdar Večko, tak v sobotu budu na nerv resp. do soboty nejvíc. Pak se uvidí, doufám, že budu moct nervačit dál…až do testu. Docela drsný to máš furt. No, doufám, že už bude nějaká odměna, eslivá je nějaká spravedlnost kruciš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.11.09 08:49

Mariee presne tak, taky bych chtela tri, ale mame od zacatku tolik trapeni, ze si rikam, jestli jsem vubec mela po vlastnim diteti tak dychtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí