Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
VečKa píše:
VeKo a VečKa jsou jedna osoba
VeKo je přihlášená Večka
Když jsme v práci tak se moc nepřihlašuji a využívám toho, že lze psát příspěvky bez přihlášení.
Holky těhny to snad dáte ne?![]()
![]()
![]()
teda večko (nebo VeKo)
jsi mě pobavila, ty jsi asi vážně špatně spala, co? žes nepochopila, že vím, ale dělám si srandu,schválně jsem nepsala smajílky ![]()
Holky - pojišťovna přispěje 3× na ivf, ale 4× na léky (pokud třeba po stimulaci není žádné vajíčko nebo se musí stimulka z nějakého důvodu zastavit…), prostě se ta jedna stimulace jakoby „nepočítá“. Mně se pokaždý stimulka „povedla“ , 3× proběhlo kompletní ivf a počtvrtý se to udělalo s pojišťovnou tak, jako by to bylo nekompletní ivf, přispěli mi na léky, ale zbytek už jsem si hradila sama. ![]()
Boris já si myslím, že není na škodu dovysvětlit identitu, přece jen jsem chce Večka nalákat i jiné než těhny z Psychiky ![]()
Martice když zdravé pečivo, tak to bude celozrnné! ![]()
Večko držím,.....držím,.....držím a pořád držím ![]()
jasně Kadli,ale měla jsem pocit, že to bylo adresované těhnám
(které ví) takže jsem se musela potrefeně ozvat, když to byla reakce na můj koment,ni? ![]()
zdravému pečivu zdar! ![]()
Tak Večka má svoji diskuzi a mně se nic neřekne?
Já si v novým emimi připadám pořád jak bludnej Holanďan.....
Tak dnes tfuj tfuj na kontrolu. To by nám sem Kadla mohla dát hned info, když má objednaný soukromý informační servis, co?
Večko, držím vše co mám
To je první diskuze, kdy máš víc jak jednu opověd co?
![]()
A Kadla má zase protekci, to je vrchol všeho!!! ![]()
Kontrola OK!!!! Sliznice nízká, na vaječnícíh nic
od zítra začíná stimulace Gonalem, v pondělí kontrola UTZ a když to půjde tak nějak jako minule a reakce na gonal bude stejná, tak asi v po-út 16.-17.11.OPU, ale to už hodně předbíháme.
Momentálně začíná šílení, aby folikuly rostly a v pondělí to bylo v pohodě.
Dnes mi braly i krev na horm.hladiny a v pondělí se podle toho rozhodne zda píchat ještě nuvelis.
Taky byla doktorka tak hodná, že mi hned vzala stěry na tu kontrolu po těch ATB, protože jak jsem teĎ krvácela, tak jsem ke svému gynekologovi na kontrolu nemohla.
Vyfásla jsem žádanku na předoperační vyšetření a vzali nám oboum krev na pohl.choroby, odevzdali jsme moč a podepsali reverzy.
Se schvalováním u VZP byl nějaký problém, primářka to osobně nějak dořešovala po telefonu, ale prý už OK a pojištovna platí vše
.
A mám na víkend zakázané lyžování
![]()
A já myslela, že se naposledy svezu, když teď budu těhotná…no co pojedu a projdu se po čerstvém vzduchu aspoň.
Tak toť dnešek…ufff.
Díky vám všem za podporu!!!!
![]()
LindaKa píše:
Tak dnes tfuj tfuj na kontrolu. To by nám sem Kadla mohla dát hned info, když má objednaný soukromý informační servis, co?
To by Kadla mohla, jen kdyby byla na netu, jenže ona si zas bude válet šunky doma, teď pro změnu s blijící dcerunkou ![]()
Kamčo zavidíš viď ![]()
Večko tak lyžuj na těch dětskejch sjezdovkách, takovej slalom mezi zvířátkama to je adrenalin
![]()
Kadli a můžu Alveo, prej to neuškodí ![]()
Mimořádně tentokrát nemusím prednison, a anopyrin budu mít až od OPU.
Místo klasické listovky mám brát Femibion, je to prej lepší listovka, nějak naštěpená nebo co.
Zdar ne?!
Si připadám jak Šerlok, vůbec jsem nevěděla, že tu je diskuze o Večce! ![]()
To jsem ráda, Psychiku moc nestíhám ale ráda bych fandila našemu starýmu pečivu .-)
, teď mě Veka zabije
.
Tak folikuly do toho, do toho!!! Držím palce a budu nakukovat ![]()
Vecko, gratulace k zacatku pichani. Foliky urco budou, zatim to vypada, ze dlouhy protokol je u vetsiny z nas uspesnejsi, aspon do poctu foliku, tak u tebe bude urco taky ![]()
Fembion mi nabizeli v lekarne ale kdyz jsem videla tu cenu tak jsem vzala radsi obyc listovku.
Večko, taky moc držím palce! Dadul musí přeci ten veršík vyjít, ne? … Teda to zbláznění ne až tak doslova ![]()
Hernajs, já jsem vyplodila příspěvků
Asi ze spaní či co, že o tom nevím.
ad stary pečivo - jako třicetiletá veka, to bych si nedala ani do žemlovky ![]()
Micinek - já jdu na 4.IVF hrazené od VZP, protože první naše IVF bylo bez oplození vajíček, a tento první pokus se „nepočítá“. Nicméně podrobnosti ke schválené (doufám) žádosti se dozvím dnes na kontrole. Budu informovat. Jinak pojišťovna proplácí jen ty 3 cykly. Ale jedna moje kamarádka z lázní zkoušela na poj.min.vnitra, kde je přihlášená, tak to svoje 4.IVF alespoň z části nějak zaplatit z pojištění a přispěli jí něco alespoň na léky, když ty první tři hrazené cykly jí nevyšly. Podle mě to stojí za pokus při 4.IVF kontaktovat svou pojišťovnu a zeptat se.
Dadul - díky