1. IVF - do ISCARE?

479
23.4.14 19:36

1. IVF - do ISCARE?

Ahoj holky. Jsme před rozhodnutím, jestli jít vůbec do IVF. Absolvovali jsme v ISCARE 2 neúspěšné IUI. Když už ale jít do „umělého“, ráda bych měla vyřešené imuno a genetiku, kterou mi v Iscare odmítají udělat. Už mám psychiku nic moc a bojím se neúspěchu IVF, proto bych ráda udělala všechno proto, abychom se vyhnuli možnému přehlédnutému problému. Pokud máte lepší zkušenost z jiného CARu, dáte tip? Jak dlouho by trvala změna? Mockrát děkuju za jakoukoliv zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2413
23.4.14 21:01

Zkus Gynem. Je to male rozjizdejici se centrum. Maji ke kazde pacientce individualni pristup a hodne se snazi. Navic je obsazeno velmi kvalitnim personalem. Ted jim schvalili lekovou studii, v ramci niz budou mit pacientky vse zdarma :-) mrkni na stranky Gynem.cz. Iscare je velkovyrobna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
24.4.14 17:24

@petukab děkuji za tip… tušíte, co ta studie obnáší? IVF bez experimentu dávám určitě přednost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2413
24.4.14 21:10

Nejsou to experimenty. Testuji se jiz zavedene leky a leky ktere jsou novou verzi tehoz. Jde o nutnou proceduru pred zavedenim leku na trh. Pacientka jen musi vyplnovat prubezne dotaznik o tom jak se citi. Na druhou stranu ma vse zdarma vcetne vstupnich vysetreni a spol. Teoreticky je zde mozmost az 3 cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
24.4.14 21:13

@petukab odkud ty informace mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
25.4.14 10:08

Iscare tyto testy nedělá, musí tě poslat do laboratoře jinam, stačí si o ty testy říct, aby ti napsali žádanku, je to na pojišťovnu. Já si řekla Dr. Jaržembovské a napsala mi to bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2413
25.4.14 12:32

@Linda s řekněme že jsem z oboru. Znám lidí z iscare i z gynemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
15.5.14 13:21

Tak jistě nemá vše zdarma, ale jistě něco výhodně…ale určitě ne zdarma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.11.17 15:17

@Linda s ahoj hele hlavně klid žádný stresi a misli pozitivně já na poprvé a je to tam dala sem si zavést dva embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.11.17 15:37

Teď jsem na odchodu, ale pročti si pořádně recenze na Iscare a proč tolik žen přešlo do Gennetu (= CAR + centrum lékařské genetiky). V Gennetu dostaneš za méně peněz více muziky, umí totiž vybrat geneticky zdravé embryo a to je naprostý základ. Koukni do diskuze Gennet a než se rozhodneš, pořádně si pročti diskuze a všímej si skupin, kde jsou těhotné a ne jen snažící.
 https://www.emimino.cz/…kovani/1884/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.11.17 15:40

@petukab Souhlasím s názorem, že Iscare je o byznyse. IVF na běžícím páse bez vstupních vyšetření. Mně zavedli embryo do dělohy, v níž byl polyp, což jsem zjistila následně po přechodu do Gennetu, kde to doktorka odhalila hned při první návštěvě. Nad to po mně chtěli 50 tisíc za genetiku embrya, ačkoliv museli vědět, že od 35 let výše je v Gennetu zdarma. Těch chyb, co nasekal Iscare.. stále zvažuju žádost o navrácení peněz za IVf zpět po tak naprosto elementárních chybách a nepřipravenosti. Zvažuju stížnost za non lege artis postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
26.11.17 21:39

@dusanka uz mam doma dvou a pul letou rostandu. Ale dekuji. Drzim palce, at to jde takhle krasne dal. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.