Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem špinila 8. den po et. Špinila jsem týden a pak se rozjela MS. Přeju hodně štěstí
Zkusila bych test…už by ti měl ukázat…
a estrimax klidně zvyš třeba na 2-1-2…utroš ne, toho máš až dost…já mívala 2-2-2…
Mš šest a já 8, to není velký rozdíl, ale taky mě napadlo to jak píšeš ty, ten Etsroš. Přece by měl Estroš zabránit MS…)
Hodně piju, hodně čůrám. Ani u syna, co jsem prokazatelně čekala ze začátku nevyšel pozivitní, jen bych se složila
No rak nezbývá jen čekat na krev a její výsledek…
jinak mě říkali, že špinění nevadí…tak držím palce
Ahojky snad se mohu pridat. Dnes jsem 8 den po et jedna blasticka AA a uz 3 dny zpet slabi dusici a dnes krasne viditelný ale slabi proužek
jedine co me trápí je spineni diky bohu hnědé, ale dnes par kapek tmavě krve
tak doufam ze se prcek udrží na krev mam jit kvuli tomu uz v patek misto v pondeli. Mela jste to některá take tak?
Příspěvek upraven 26.07.16 v 14:31
@JayLee je to me prvni IVF tak sem ze vseho vykulena, prave ze test každým dnem sílí a byla bych moc stastna kdyby nam to konecne po 5 letech vyslo ![]()
@JayLee i tak dekuji za reakci
to cekani je neskutečné
v patek uvidim co a jak ![]()
Tak se obavam ze je po vsem
dnes opet krev bez jakékoliv bolesti… Uz sem to obrecela
sice ne hodne ale je, volala jsem i sveho gyndare a ten rika ze to je pomerne časté a kdyz neni bolest tak to neni zle, ale ja uz přestala doufat
Ahoj všem, jsem 2.týden po ET, v pondělí mam jít na kontrolu, ale už jsem to nevydržela a dnes si koupila test, bohužel mi vyšel negativní, myslíte že je možné, že test byl špatný? Nebo to jěště není poznat
? Děkuji Vám za odpovědi.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, jsem po druhém ET. Mám jedno dítě přirozeně, jednou jsem z přirozeného měla ranný potrat. NIKDY se mi po špinění neozvaala ms. jEN u 1. ET, kdy bylo embryjko tak nějak slabě, ale tohle je prý silné, velké avyvýjelo se před očima.
Jsem náhladní matka a ANONYM proto, aby se to bio maminka nedozvěděla na internetu. Díky za pochopení.
Mám docela strach, hodně mi na tom záleží. Máte někdo dobré zkušenosti? Nidace už přecemusí být dávno dokončená, tak to nemůže být z toho.
Ach jo, tolik jsem se těšila
…
Zítra jdu na krev, alev pozitivum vlbec nepočítám, jsem na tom zle
Estrimax by mi měl zastavit MS ne?… Estrimax 1-1-1 a utroš 4-0-4. Mám sama zvýšit? Co myslíte?