Mediol Olomouc - chodíte tam někdo?

361
22.4.14 13:44

Mediol Olomouc - chodíte tam někdo?

Chci se zeptat, zda někdo chodíte do Mediol Olomouc při problémech s otěhotněním. Partner tam byl na Spermiogramu a přemýšlím, že se tam taky objednám. Jen mám pocit, jestli to není víc spíš psychologická poradna atd.- usuzuju dle jejich internetových stránek, nikdo v mém okolí nemá zkušenost. Rozhoduju se mezi Mediol a Reprofit.
Poradí mi někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15696
22.4.14 13:49

A tak to mě taky zajímá :think: Taky se chystám, přítel už tam byl na spg a já přemýšlím, kam jít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
22.4.14 13:57

Tak snad nám někdo poradí :-)Já tam chci jít kvůli tomu, že tam máme už ten spermiogram a prý je to tam clekově sympatické. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
22.4.14 16:47

Já právě ještě rozhodnutá nejsem a jak vidím, tak nám asi nikdo neporadí :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.4.14 09:07

No, asi nám fakt nikdo neporadí. Já jsem se tam dneska objednala. Čekací doba je asi 3 týdny. tak jestli se do té doby nerozhodneš, tak dám potom vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
23.4.14 09:13

@Lella jsi hodná, děkuji :hug: Já ještě tak dva týdny budu váhat a snad se taky rozhoupu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.4.14 10:22

Já právě váhám už docela dlouho a hlavně jsem pořád doufala, že to nebude potřeba, ale to čekání a zklamání každý měsíc je hrozné :-( Takže jsem se konečně rozhoupala a jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
23.4.14 10:25

@Lella no jo, já to odkládám už dva roky :zed: :zed: Tím, že jedno dítě už máme jsem prostě pořád doufala, že to druhý příjde taky a ono prd. Tento cyklus byl poslední s hormonama a pokud to nevyšlo, taky si nechám vypsat žádanku do některé z center v Olmíku, mám to asi nejblíž :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
30.5.14 01:10

@Ar-tep
Už si se odhodlala? Já jo :-D
Pokud váháš, tak určitě běž. Byla jsem tam maximálně spokojena. Platíš akorát 30 Kč jako u doktora. Takhle bych se představovala, že to má chodit všude u doktorů. Stručne mi vyjmenoval všechny možné příčiny + všechny možné postupy léčby. Udelal základní odbery. Pokud máš pravidelnou menstruaci, objednej se rovnou 2-5 den menstruace. Já se netrefila, takze musím jeste na další odbery. Podle výsledků mi řekne, co dál.
Ale co bylo hlavní, ten doktor ma opravdu zajem to s tebou resit a je moc prijemnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
30.5.14 09:52

@Lella :mavam: Děkuji, já se ještě neodhodlala :oops: :oops: Ale měla jsem teď trošičku jiný starosti, tak jsem to zanedbala, ale chystám se. Jak dlouho byla čekačka, než Tě vzali? Ms mám pravidelnou, tak by to snad šlo tak pěkně trefit. A byla jsi tam i s partnerem, nebo poprvé sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
31.5.14 11:18

Doba objednání byla plus minus 3 týdny. Partner už tam byl asi před čtvrt rokem sám na spermiogramu, takže jsem už ted šla sama.
Přeju hodne stestí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
31.5.14 11:47

@Lella děkuji, můj tam právě už taky byl, ale je to krapet dýl, myslím tak rok :think: No uvidím, musím to nějak naplánovat a objednat se, děkuji a taky držím palečky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.17 13:44

Holky, nemate kontakt na Mediol? Uvedeny tel.sice zvoni, ale nikdo ho nebere cely den.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.17 11:49
@NikiRusicova píše:
Holky, nemate kontakt na Mediol? Uvedeny tel.sice zvoni, ale nikdo ho nebere cely den.diky

Kontakt na Mediol v Olomouci je funkční, jen tam jsou pondělí středa pátek dopoledne a úterý čtvrtek až od 14hodin :-) Chodíme tam s partnerem pravidělně od srpna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.