Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No hlavně mu to nenápadně připomeňte, jestli od něho něco očekáváte. ![]()
@Michelle_M píše:
Hlavně mu neposílej kytku do práce
Proč ne, když bude modrá? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelem spolu budeme měsíc a já vůbec nevím, jestli se něco tomu druhému dává. Jak jste to měli vy?
Vůbec netuším. Protože to bylo před 20 lety.
Měsíc, rok ani 5 let. Nějak se moc všechno slaví, my jsme neslavící. Říkáme si, že když dát druhému pozornost nebo jemnou připomínku ve stylu ‘miluji Tě’, nemusí mě k tomu opravdu nakopávat jakékoliv datum.
Jsme spolu 19 let a nikdy jsme neresili zadne vyroci. Ani mesicni, ani rocni, 5lete atd. Za me je dulezitejsi projevovat lasku a naklonnost tim, ze si s partnerem povidas, zajimas se o jeho pocity, sdilis s nim jeho radosti i starosti, kdyz je nemocny, prineses mu do postele caj, nechavas mu primerenou volnost apod. A to kazdodenne, ne jen pri prilezitosti vyroci, narozenin, Vanoc atd.
Pokud mu chces udelat radost, kup si sexy pradlo a uvar dobrou veceri. A to kdykoliv, ne jen pri nejakem “specialnim” datu.
@Černá dáma píše:
Měsíc, rok ani 5 let. Nějak se moc všechno slaví, my jsme neslavící. Říkáme si, že když dát druhému pozornost nebo jemnou připomínku ve stylu ‘miluji Tě’, nemusí mě k tomu opravdu nakopávat jakékoliv datum.
Presne nas pristup. Byla jsi rychlejsi a hezky jsi to popsala.
@Černá dáma píše:
Je těžká doba, tak ať si mladí užijí a pořádně si užijí. ![]()
@Michelle_M píše:
Hlavně mu neposílej kytku do práce
Já myslím, že když se poradí s floristkou, tak to nemůže dopadnout spatne. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, s přítelem spolu budeme měsíc a já vůbec nevím, jestli se něco tomu druhému dává. Jak jste to měli vy?
To se slaví? S naším tempem marně přemýšlím, jestli jsme se vůbec viděli
páč na začátku, první 2 roky, jsme se vídali jednou za měsíc, někdy jednou za 3 měsíce ![]()
My zadna vyroci neslavime uz 22 let. Ale zcela neplanovane dostavam kytky, davame si darky jen tak. Udelejte si to po svem, ale slavit mesic to mi prijde ponekud prehnane.