Přítel mi dal facku

Anonymní
11.3.22 22:48

Přítel mi dal facku

Ahoj,
minuly tyden jsem psala, ze semnou pritel nechce jít na ples … ten ples byl dnes. A já říkala, ze je pátek večer a když nechce na ten ples, ze by bylo fajn, kdyby něco vymyslel (z 99,9% program vymyslim já, večeře dělám já apod) … no nějak se to strhlo do hádky, až jsem po něm hodila ponožky a pak hodila klíče od auta o zem, jako at si klidně jede pryč … asi jsem sáhla na osobní věc, nakopnul me do stehna a ještě mi dal takovou lehčí asi facku na tvar krk - protože se bal, aby nemel skrabanec na klíčích … auta z roku 1999.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
11.3.22 22:53

A otazka ke jaka? Nebo na co se ptas?
Jinak pokud by na me pritel vztahl ruku, vztah bych ukoncila. Kdyz to zvladne udelat jednou, nebude mit problem to zopakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.22 22:53

Konecna. Facku z afektu bych jeste pochopila, ac take neomlouvala, ale kopanec? To podelal. Ver mi, ze to nebude prvni ani posledni kopanec, facka. Priste to muze byt prsti. Normalni muz zenu neuhodi. Je to ubozak

• Citovat
  • Upravit
18599
11.3.22 22:54
@Anonymní píše:
Ahoj,
minuly tyden jsem psala, ze semnou pritel nechce jít na ples … ten ples byl dnes. A já říkala, ze je pátek večer a když nechce na ten ples, ze by bylo fajn, kdyby něco vymyslel (z 99,9% program vymyslim já, večeře dělám já apod) … no nějak se to strhlo do hádky, až jsem po něm hodila ponožky a pak hodila klíče od auta o zem, jako at si klidně jede pryč … asi jsem sáhla na osobní věc, nakopnul me do stehna a ještě mi dal takovou lehčí asi facku na tvar krk - protože se bal, aby nemel skrabanec na klíčích … auta z roku 1999.

A přítel je to proč? Upravila bych nadpis na expritel :nevim: ty jsi hysterka a on blbec když na tebe vztažné ruku kvůli takové hlouposti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.3.22 22:57

Okamžitý konec. Facka od partnera je něco, co nelze tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.3.22 22:58

A co chceš vědět? Na nic se neptáš. Tak jak si to celý vyhodnotila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.3.22 23:12
@Anonymní píše:
Ahoj,
minuly tyden jsem psala, ze semnou pritel nechce jít na ples … ten ples byl dnes. A já říkala, ze je pátek večer a když nechce na ten ples, ze by bylo fajn, kdyby něco vymyslel (z 99,9% program vymyslim já, večeře dělám já apod) … no nějak se to strhlo do hádky, až jsem po něm hodila ponožky a pak hodila klíče od auta o zem, jako at si klidně jede pryč … asi jsem sáhla na osobní věc, nakopnul me do stehna a ještě mi dal takovou lehčí asi facku na tvar krk - protože se bal, aby nemel skrabanec na klíčích … auta z roku 1999.

Konečně se ti postaral o program a zase je to špatně. Tobě se prostě nezavděčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.3.22 23:21
@hanka.br. píše:

Heh, nechtěla jsem to psát, ale že je ti pořád ta samá uživatelka? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.3.22 23:28

No, hysterky jsme evidentně oba, tak se pěkně držte jeden druhýho. Proč dělat další lidi nešťastný, že?

• Citovat
  • Upravit
15137
12.3.22 06:48

Magoři jste oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
12.3.22 06:52
@hanka.br. píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
12.3.22 06:53
@Anonymní píše:
Ahoj,

Jedno hovado větší jak druhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.3.22 06:53

A co konkrétně potřebuješ? Chceš s něčím poradit? Nebo jsi ho sem přiběhla zatepla pomluvit a ze sebe udělat chudinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12206
12.3.22 07:04

Tak dospele chovani nemate ani jeden.. Ale zrejme si s mensi inteligenci rozumite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79915
12.3.22 07:11
@Anonymní píše:
Ahoj,

Tak jste hezký pobavili a ani jste nemuseli chodit na ples. A ještě jste ušetřili spoustu peněz. Šikulka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí