Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normální to není, evidentně mu lezeš krkem a nechová se jako k tobě rovné. Ty sama víš, co máte za sebou a kde je příčina. Ať je to jak je to, nemá cenu se trápit tam, kde se necítíš respekována.
Možná kdyby jsi dělala co máš a nebyla úplný lempl, tak by ty hádky nebyly. Je samozřejmý, že když něco nekoupím, tak to napíšu na další nákup. Balíček sis evidentně taky mohla být vyzvednout dřív a nenechat to na poslední chvíli a ještě aby tě tam vezl.
Pokud neustále takto „nefungujes“, tak se nedivím, že chlap má nervy.
@Cenarius píše:
Možná kdyby jsi dělala co máš a nebyla úplný lempl, tak by ty hádky nebyly. Je samozřejmý, že když něco nekoupím, tak to napíšu na další nákup. Balíček sis evidentně taky mohla být vyzvednout dřív a nenechat to na poslední chvíli a ještě aby tě tam vezl.Pokud neustále takto „nefungujes“, tak se nedivím, že chlap má nervy.
Ano, zamyslí se spíš nad sebou, i podle tvého příspěvku to vypadá, že má pravdu spíš přítel.
@Anonymní píše:
@Cenarius ne nefunguju, nejsem stroj ale clovek.
Musíš si najít někoho, kdo „funguje“ jako ty. Kdo nechce opravdu fungující věci.
@Cenarius jako že když něco nekoupím, musím to napsat na lísteček?
Já jsem snad v životě nic nenapsala na lísteček. Seznam nákupu dělám jen před vánočním nákupem. Jinak není horčice? Tak holt není. To jsou zase kecy tohle.
jsi mladá a bezdětná, že?? evidentně řešíš naprosté kraviny..
navíc si neumíš správně zorganizovat běžné praktické záležitosti.
Příteli asi lezeš na nervy a bude to zřejmě vzájemné. Národní výbor vás sobě nepřidělil ani nemáte kouli na noze, tak když vám to nesedí, nemusíte si dělat žádné násilí.
@Anonymní píše:
Jdu si k vam pro radu, mozna usporadani myslenek. Kdyz je spatny den tak si sem na 300% rozhodnuta ze odejdu, kdyz je lepsi den tak si reknu ze vsude je neco… Ale vcera prislo zase potvrzeni ze je asi uz cas jit pryc. Vstavala jsem po nocni, prvni co bylo, tak jsem dostala vynadano ze proc nenapisu na listek horcici kdyz jsem ji zapomnela koupit. To jsem nejak presla. Pak jsem potrebovala hodit do mesta do zasilkovny, u meho auta se menil olej. Jeho auto mi nepujcil a odvezl me, jenze v aute zacalo kolo otazek, proc sem si to nevyzvedla driv, proc musi jet uz po druhe do mesta, ze jsem v tady tom lempl atd atd.. proste jsem nemela ale vuuuubec naladu na jeho hadku. Doma, kdyz byl nastvanej s tou horcici stal v chodbe a rika mi at jdu vysypat kos, pritom on sam ma me koukal, mluvil se mnou jak s nejakou sluzkou, ale znam ho, jen hledal duvod se pohadat protoze vedel ze si to libit nenecham. Je normalni kvuli tomu vynadat svemu partnerovi? Stava se mi ze neco delam a nekdy si rikam abych neudelala nejakou kravinu aby zase nebyl problem. To asi neni zdravy vztah
Na mě ten tvůj příspěvek působí šíleně depresivně, nevím proč. No, podívej, to jsou takový ty běžný dohady v dlouhodobým soužití. Pokud nemáte děti, tak se zamysli, jestli by pro tebe nebyl lepší takový flegmouš jako ty, kterýmu by zapomenutá hořčice nevadila.
Jako takhle mi to prijdou prkotiny. Kvuli tomu bych asi vztah neukoncovala, to bys v zadnem dlouho nevydrzela. Jak sama pises, vsude je neco…
Zítra si zas řekneš, že „všude je něco“, tak nedělej ofrky a hlavně tam připiš tu hořčici. ![]()
@Da12 píše:
Ano, zamyslí se spíš nad sebou, i podle tvého příspěvku to vypadá, že má pravdu spíš přítel.
Ne, opravdu řvát na partnera, že něco neudělal/zapomněl, není normální. Chovat se k němu jako ke služebnictvu taky není normální.
Zakladatelka uvažuje správně, v tom se nedá žít. Její partner si rád na ní schladí žáhu a toto se opravdu nebude lepšit, bude to jen horší - až budou děti, až budou problémy, nemoci, tak bude těch záminek mnohem víc, než zásobenost domácnosti.
Za mě teda ne. Žít s někým kdo rejpe kvůli blbostem a třese se na každou příležitost mi to nandat bych nemohla. Sama jsem roztržitá a občas zapomenu něco koupit, ale tak co, svět se nezboří když není mlíko do kafe. Stejně tak můj drahý zapomíná a občas se musím kousnout do jazyka abych mu něco nevyčetla, protože každej jsme nějakej - to že nerad zapomene mu odpustím ale kdyby na mě byl zlej kvůli blbostem bych mu odpustit neuměla.
Zásadní taky je, jakou hořčiči koupíš. Chce krémžskou nebo plnotučnou? ![]()
Jdu si k vam pro radu, mozna usporadani myslenek. Kdyz je spatny den tak si sem na 300% rozhodnuta ze odejdu, kdyz je lepsi den tak si reknu ze vsude je neco… Ale vcera prislo zase potvrzeni ze je asi uz cas jit pryc. Vstavala jsem po nocni, prvni co bylo, tak jsem dostala vynadano ze proc nenapisu na listek horcici kdyz jsem ji zapomnela koupit. To jsem nejak presla. Pak jsem potrebovala hodit do mesta do zasilkovny, u meho auta se menil olej. Jeho auto mi nepujcil a odvezl me, jenze v aute zacalo kolo otazek, proc sem si to nevyzvedla driv, proc musi jet uz po druhe do mesta, ze jsem v tady tom lempl atd atd.. proste jsem nemela ale vuuuubec naladu na jeho hadku. Doma, kdyz byl nastvanej s tou horcici stal v chodbe a rika mi at jdu vysypat kos, pritom on sam ma me koukal, mluvil se mnou jak s nejakou sluzkou, ale znam ho, jen hledal duvod se pohadat protoze vedel ze si to libit nenecham. Je normalni kvuli tomu vynadat svemu partnerovi? Stava se mi ze neco delam a nekdy si rikam abych neudelala nejakou kravinu aby zase nebyl problem. To asi neni zdravy vztah