Asi už přišel opravdu konec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
12.3.22 20:38

Odejit

Včera bylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.3.22 20:40
@Cenarius píše:
Možná kdyby jsi dělala co máš a nebyla úplný lempl, tak by ty hádky nebyly. Je samozřejmý, že když něco nekoupím, tak to napíšu na další nákup. Balíček sis evidentně taky mohla být vyzvednout dřív a nenechat to na poslední chvíli a ještě aby tě tam vezl.Pokud neustále takto „nefungujes“, tak se nedivím, že chlap má nervy.

Ty si slušnej autista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3033
12.3.22 20:40

Já v takovém „všude je něco, máme přece i hezké chvilky a co bych hledala lepšího“ vztahu zůstala, udělala si dítě a to se pán teprvá pořádně vyloupnul a samozřejmě to nevydrželo.
Po rozchodu jsem si našla báječného chlapa, se kterým takhle malicherné konflikty nemám a ty co máme spolu řešíme bez shazování jeden druhého. Říkám to furt, překonat se dá všecko, ale to, že chybí respekt a důvěra prostě ne. Vždycky to dřív nebo později někde vyleze a napáchá škody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
12.3.22 20:41

Kdyby aspoň došel toaleťák… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.3.22 20:44

Vysírá tě jak 70 ti letej dědek a bude se to stupňovat. Muj starej ma tyhle tendence taky. Je 5 dni v tydnu doma a nic doma neděla, tak si platim radeji uklízečku… tak začal ted nadavat na holku co mi tady uklizi.. :P … beru si sluchatka do uši a se.ru na nej..

Příspěvek upraven 12.03.22 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
12.3.22 20:45
@Cenarius píše:
Možná kdyby jsi dělala co máš a nebyla úplný lempl, tak by ty hádky nebyly. Je samozřejmý, že když něco nekoupím, tak to napíšu na další nákup. Balíček sis evidentně taky mohla být vyzvednout dřív a nenechat to na poslední chvíli a ještě aby tě tam vezl.Pokud neustále takto „nefungujes“, tak se nedivím, že chlap má nervy.

Ty kráso, ty jsi materiál fakt. Miluji podobné tipy a to jsem zcela pintlich. Zapomínám na věci velmi málo. Mám doma lehce podobného chlapa, co zakladatelka a už si podobné věci nedovolí. Měl ty tendence na mě něco vyšťourat, když konečně našel nějakou podobnou a sporadickou kravinu „alá horčice“ najít, tak se ukázalo, že mě otravuje s hořčicí a jemu přišla obsílka že zdravotní pojišťovny. Po otevření s jeho svolením, jsem zajistila, že nedodal výpis z práce jako zaměstnanec, když má i IČO. Taky si s ním dopisuje banka kvůli nedoložení dokladů pro refinanc. A spoustu dalších situaci. Tito lidé většinou jen zrcadlí svoje vlastní průsery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
12.3.22 20:45

Když jsem dělala noční, měla jsem problém zajet cestou domu z práce pro rohlíky. Kolikrát jsem ani nevedela, jak jsem dojela domu. Hrozny stavy.
To by na mě manžel zkusil pyskovat, kvůli horcici, když vstanu po noční. Skočila bych po něm. Kdo tady kritizuje, ze nefunguje…dělali jste někdy noční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
12.3.22 20:47

Ty to beries tak, ze mas vynadane. A co keby si sa s partnerom vopred napriklad dohodla, ze nakupy budete robit spolu. Je normalne na nieco zabudnut a ked budete spolu, doplnite sa.
Hladat dohodu, dialog - pocuvat, v com je problem podla neho, co sa zase nepaci tebe a minimalizovat problemy.
Ale teda do vashu vztahu samozrejme nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
12.3.22 20:48

Krásný názory, radost číst. To radši budu dál bydlet sama. Dělat mi doma chlap cirkus kvůli žrádlu, tak po něm hodím minimálně skleničku a odkážu ho ke své mamince. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.3.22 20:53
@MermaidMotel píše:
Krásný názory, radost číst. To radši budu dál bydlet sama. Dělat mi doma chlap cirkus kvůli žrádlu, tak po něm hodím minimálně skleničku a odkážu ho ke své mamince. 8) :lol:

Myslim, ze rozhodne neuděláš chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27925
12.3.22 21:06
@Cenarius píše:

Teba mať doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.22 21:35

Ja chapu ze clovek nemusi mit naladu, ze ho proste nase*e i ta horcice. Ja si neprijdu jak nejakej lempl. Jemu nevadi ze jsem to zapomnela ale ze jsem to tam nenapsala aby se to zase koupilo. Na podobny veci reaguji, ze zase resi kraviny, toho samozrejme jeste vic nastve. Jako on je dost zasadovy, ja ne, ja proste chci mit doma pohodu a chci se na vsem v klidu domluvit, jenze to by nesmel byt hned vzteklej. Ja prave nevim jestli je to vec kvuli ktere se na to vybodnout. Nekdy mezi nami vazne komunikace, on mi neco vycte a ja si to hned stahnu na sebe.

Dite nemame a ani nad tim neuvazujeme protoze si neni ani jeden z nas jisty. Nebo mi reknete nazor. Chcete pujcit auto protoze svoje mate v opravne. On nic nerekne ale tak zvlastne se podiva, a me hned nastve ze jako proc vubec premysli, preci je muj pritel, ja bych ani vterinu nepremyslela. Na to mu reknu ze si to nejak zaridim a on hned, ze at nejsem nastvana ze nerek ze mi ho nepujci… Jsem vztahovacna? Nebo by jste to proste presli a vedeli ze vam ho pujci ale mozna bude delat kysely xicht. Vypovida to neco o nas, o nasem vztahu?

• Citovat
  • Upravit
5640
12.3.22 21:47
@Anonymní píše:
Ja chapu ze clovek nemusi mit naladu, ze ho proste nase*e i ta horcice. Ja si neprijdu jak nejakej lempl. Jemu nevadi ze jsem to zapomnela ale ze jsem to tam nenapsala aby se to zase koupilo. Na podobny veci reaguji, ze zase resi kraviny, toho samozrejme jeste vic nastve. Jako on je dost zasadovy, ja ne, ja proste chci mit doma pohodu a chci se na vsem v klidu domluvit, jenze to by nesmel byt hned vzteklej. Ja prave nevim jestli je to vec kvuli ktere se na to vybodnout. Nekdy mezi nami vazne komunikace, on mi neco vycte a ja si to hned stahnu na sebe.Dite nemame a ani nad tim neuvazujeme protoze si neni ani jeden z nas jisty. Nebo mi reknete nazor. Chcete pujcit auto protoze svoje mate v opravne. On nic nerekne ale tak zvlastne se podiva, a me hned nastve ze jako proc vubec premysli, preci je muj pritel, ja bych ani vterinu nepremyslela. Na to mu reknu ze si to nejak zaridim a on hned, ze at nejsem nastvana ze nerek ze mi ho nepujci… Jsem vztahovacna? Nebo by jste to proste presli a vedeli ze vam ho pujci ale mozna bude delat kysely xicht. Vypovida to neco o nas, o nasem vztahu?

Myslím, že tě má plný zuby, nedokáže se chovat dospěle a vyřešit si to jako normální člověk, tak vysírá. Podle mě se to bude jen stupňovat.

Já tyhle typy obecně nemusím. Dělat dusno kvůli chybějící hořčici na lístku? :lol: Ty možná nebudeš dokonalá, ale chlapec je taky hotovej klenot. :lol: On asi nikdy na nic nezapomíná a je úplně dokonalej ve všech směrech, co? Úplně to vidím. :mrgreen:

Nevím, mluvíte spolu? Říkala jsi mu, že ti tohle jeho chování vadí? Že přemýšlíš o rozchodu? A co on vůbec chce? Jestli jde jen hořčici na lístku, proč si ji tam jako nedopíše sám? On nemá oči a ruce? Neumí nakupovat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
12.3.22 21:47
@Anonymní píše:
Ja chapu ze clovek nemusi mit naladu, ze ho proste nase*e i ta horcice. Ja si neprijdu jak nejakej lempl. Jemu nevadi ze jsem to zapomnela ale ze jsem to tam nenapsala aby se to zase koupilo. Na podobny veci reaguji, ze zase resi kraviny, toho samozrejme jeste vic nastve. Jako on je dost zasadovy, ja ne, ja proste chci mit doma pohodu a chci se na vsem v klidu domluvit, jenze to by nesmel byt hned vzteklej. Ja prave nevim jestli je to vec kvuli ktere se na to vybodnout. Nekdy mezi nami vazne komunikace, on mi neco vycte a ja si to hned stahnu na sebe.Dite nemame a ani nad tim neuvazujeme protoze si neni ani jeden z nas jisty. Nebo mi reknete nazor. Chcete pujcit auto protoze svoje mate v opravne. On nic nerekne ale tak zvlastne se podiva, a me hned nastve ze jako proc vubec premysli, preci je muj pritel, ja bych ani vterinu nepremyslela. Na to mu reknu ze si to nejak zaridim a on hned, ze at nejsem nastvana ze nerek ze mi ho nepujci… Jsem vztahovacna? Nebo by jste to proste presli a vedeli ze vam ho pujci ale mozna bude delat kysely xicht. Vypovida to neco o nas, o nasem vztahu?

To, v akom vztahu si, sa asi odvija od tvojich zivotnych ocakavani. Asi to nebude suvisiet s tvojim vyhradami voci partnerovi, ale v tom texte co si napisala mi do udrelo do oci, ze o detoch neuvazujete, pretoze si ani jeden z vas nie je isty.
Za seba hovorim, ze by som nebola vo vztahu, v ktorom by som netuzila po dietati s tym konkretnym chlapom. A nebola si ista vztahom a sebou. Dovera a istota k kvalitnemu vztahu patria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
12.3.22 21:48
@Arboretka píše:
@Cenarius jako že když něco nekoupím, musím to napsat na lísteček? 8o Já jsem snad v životě nic nenapsala na lísteček. Seznam nákupu dělám jen před vánočním nákupem. Jinak není horčice? Tak holt není. To jsou zase kecy tohle.

tak mně zas tohle přijde divné, samozřejmě, že když dojde horčice, tak ji naíšu na lísteček, to by také doma za chvíli mohla zbýt slivovice a marmeláda, přece jakýsi pořádek v domácnosti musí být - a to jsem teda velký bordelář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí