1 rok - hubeňour

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
129
31.5.11 12:19

1 rok - hubeňour

Ahoj,
tak jsme dnes absolvovaly s Aničkou roční prohlídku a naše míry jsou 73,7cm a 7,73kg :think: Malá je čiperná, leze rychle (stavět se na nožičky se jí zatím moc nechce), hodně povídá (zejména své oblíbené „Co to je?“), krásně si sama usíná - prostě je to naše beruška, jen ty kila nám nějak nelezou nahoru.
Máte doma někdo podobného „tlouštíka“ ???
Druhá věc, která mě trápí, je salmonela, které se už 9 měsíců marně snažíme zbavit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
31.5.11 12:26

Ahojky obě dcerky měly v roce 71 cm a 7?9 a 8 kg druhá.Starší byly v březnu 4 roky a má 106 cm a 13.5 kg.Takže bych to neřešila,pokud jí nic jiného není.Pokud to taky není tou salmonelou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
31.5.11 12:33

Moje dcerka má rok 7,5kg a 74 cm :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13503

Koukam do prukazky a mala mela v roce 75cm a 8,5kg,ted na trilete prohlidce 95cm a 11kg,takze bych to neresila.
Se salmonelou neporadim.
Mmch radeji hubenoura,nez cvalika,ktereho bych neuzvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494

ja mam taky hubenoura, ale on je dlouhej, v sesti mesicich mel 75cm a 7,5 kila. pas ma jak mravenecek :-) jestli prospiva a basti, tak bych to neresila. Jen jsem nepochopila tu salmonelu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.5.11 12:34
careynka píše:
ja mam taky hubenoura, ale on je dlouhej, v sesti mesicich mel 75cm a 7,5 kila. pas ma jak mravenecek :-) jestli prospiva a basti, tak bych to neresila. Jen jsem nepochopila tu salmonelu…?

Ha ohledne toho pasu,dcerka ted ve trech letech nosi kratasy velikosti 6-9mesicu a 3/4 vel.12-18 ji musim ohybat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.5.11 12:35
Taminka píše:
careynka píše:
Ha ohledne toho pasu,dcerka ted ve trech letech nosi kratasy velikosti 6-9mesicu a 3/4 vel.12-18 ji musim ohybat.

malej ma taky katata furt stejny :-D ale ma dlouhy nohy, tak mu couhaj ven… ale ma latkovy pliny, tak musi mit vetsi, jinak bych ho nenavlikla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.5.11 12:37
careynka píše:
Taminka píše:
careynka píše:
malej ma taky katata furt stejny :-D ale ma dlouhy nohy, tak mu couhaj ven… ale ma latkovy pliny, tak musi mit vetsi, jinak bych ho nenavlikla :-)

No o kalhotach nemluvim,to ona je ma taky kratke,takze ted kupuji 2-3,ale jen ty,co maji regulacni pas,ale kratasy mam uz treti sezonu a furt ji jsou super. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
31.5.11 12:40

Jojo, mam doma hubenoura, ale extra dlouhyho :lol: Zuzka mela na roce 8,95 kila a 80cm :wink:
Takze u nas se ted taky nosi kvuli pasu velikost 6-9 mesicu, ale delka je obcas tezce nad kotniky :mrgreen: No vetsinou to jistej laclace, tech mame vetsinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
31.5.11 12:46

se musím smát:-))))Jonáš v roce 11,2 kg a 77 cm a velikost 80/86..tak jen pro srovnání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
31.5.11 12:49

starší dcerka měla na roce přes 10kg, takže každá je holt jiná - navíc manžel je hodně štíhlý taky, takže Andulínek má být po kom :lol:

ta salmonela nás trápí od cca 3,5 měsíců, kdy byla plně kojená (takže netušíme, kde to chytla); ona je malá „pouze“ asymptomatický přenašeč, tj. výtěry stále pozitivní, zatímco jí nikdy nic nebylo (až na týdenní řidší stolici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.5.11 12:50
Bobik píše:
starší dcerka měla na roce přes 10kg, takže každá je holt jiná - navíc manžel je hodně štíhlý taky, takže Andulínek má být po kom :lol:ta salmonela nás trápí od cca 3,5 měsíců, kdy byla plně kojená (takže netušíme, kde to chytla); ona je malá „pouze“ asymptomatický přenašeč, tj. výtěry stále pozitivní, zatímco jí nikdy nic nebylo (až na týdenní řidší stolici)

a ani tak se to neda nejak lecit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.5.11 12:53

Majda měla v roce 73 cm a 7,3 kg :-D
Teď má dva a půl a měří necelých 90cm tipuju a je lehounce pod 12ti kg.

Pokud je jinak zdravá a OK, tak ještě neplaš a počkej, jak se to bude vyvíjet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
31.5.11 13:29

careynka - bohužel nic
dají se léčit projevy (jako průjem, zvracení, teplota), ale ta bakterie se musí z těla vyloučit sama, pouze se dá např. pomocí probiotik posilovat střevní mikroflóra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
31.5.11 13:32

pipet - tak to ta moje starší (v lednu jí byly 4 roky) má cca 111cm, takže jednu dcerku mám výškově hodně nad průměrem a tu druhou zase váhově hóóóóódně pod průměrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí