Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry tema ![]()
Tak ja jednou kdyz mela starsi jeste plinky jsem ji dala spat v poledne,sli jsme si s pritelem sednout k obedu,no a videla jsem ji prosklenymi dvermi v obyvacim pokoji,vylezla mrcha z postylky,tak jsem sla za ni,no a ted je to uz zajimavy,ona se mrska pokajdila,sundala si plinu v obyvaku,vysypala hovinko na zem,slapla do nej,sahla do toho,rozetrela to na zdi a sla plinu odnest do loznice,mela jsem to vsude
![]()
A ted mladci,stalo se to nedavno,bylo teplo,tak jsem ji venku mela bez pliny a v tricku a ponozkach,no pak byla protivna,tak jsem sla do loznice,dala jsem ji plinu,nakojila a dala spat,no a ona usnula,pak se vzbudila,sundala si plinu,kterou mela pokakanou no kdyz jsem tam prisla,byli h***a na jejim obliceji,v puse,na nohou,proste skoro vsude +komplet postel
![]()
Tak já ještě takové zážitky s prckem nemám, ale zasmála jsem se od srdce, už se těším co ten můj bude dělat za kravinky ![]()
Můj asi týden starý zážitek: Dcera šla kadit na záchod, nechala jsem ji tam samotnou a sedla si k Emiminu. Když mi po nějaké době došlo, že je tam ticho, ani jsem neměla odvahu se tam jít podívat. Nakonec jsem musela samozřejmě. Dívala jsem se rohem, na tajňačku.. Vytahala 72 vlhčených ubrousků a naházela je do záchodu. Asi měla pocit, že ty tři metry toaleťáku, co vymotala, jsou moc krátké na to, aby si s nima utřela prdelu. No a pak se pokusila spláchnout a když to nešlo, pokusila se o to ještě několikrát. Pak se tu nespláchnutelnou kupu ubrousků snažila nacpat do odtoku štětkou. No co na to říct..
A navíc přidám ještě hlášku z víkendu. Šla čůrat (u rodičů, kde není prkýnko, tak jsem šla s ní).
Linda: Maminko já budu kakat.
Já: Lilinko teď né, už se musíme jít nachystat na výlet. (hodně často si vymýšlí, že chce kakat, protože ji baví sedět na wc a číst si noviny).
Linda: Ale maminko já musím, já už mám v bříšku připravené bobečky.
say píše:
Tak já ještě takové zážitky s prckem nemám, ale zasmála jsem se od srdce, už se těším co ten můj bude dělat za kravinky
To neni vse,kdybych sem mela napsat vse co ty moje certice provedli to by ses nasmala ![]()
PetiteFillette píše:
Můj asi týden starý zážitek: Dcera šla kadit na záchod, nechala jsem ji tam samotnou a sedla si k Emiminu. Když mi po nějaké době došlo, že je tam ticho, ani jsem neměla odvahu se tam jít podívat. Nakonec jsem musela samozřejmě. Dívala jsem se rohem, na tajňačku.. Vytahala 72 vlhčených ubrousků a naházela je do záchodu. Asi měla pocit, že ty tři metry toaleťáku, co vymotala, jsou moc krátké na to, aby si s nima utřela prdelu. No a pak se pokusila spláchnout a když to nešlo, pokusila se o to ještě několikrát. Pak se tu nespláchnutelnou kupu ubrousků snažila nacpat do odtoku štětkou. No co na to říct..A navíc přidám ještě hlášku z víkendu. Šla čůrat (u rodičů, kde není prkýnko, tak jsem šla s ní).
Linda: Maminko já budu kakat.
Já: Lilinko teď né, už se musíme jít nachystat na výlet. (hodně často si vymýšlí, že chce kakat, protože ji baví sedět na wc a číst si noviny).
Linda: Ale maminko já musím, já už mám v bříšku připravené bobečky.
S tim zachodem do mame stejny,kazdou chvily najdu poradnou zasobu toaletaku ![]()
Holky s dětma je fakt sranda, že? Hovínkové příhody jsme zažili taky
A já jsem si dnes založila účet na YouTube tak se s vámi podělím
3 hodiny se to nahrávalo
tak snad to půjde ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
ww píše:
Holky s dětma je fakt sranda, že? Hovínkové příhody jsme zažili taky![]()
3 hodiny se to nahrávalo
tak snad to půjde
Husty video ![]()
jé tak s tím wc sem si vzpoměla.. mám 4 letou co chodí na záchod sama a ta je zodpovědná, utře si prdelku, nesplachuje teda a jde si umýt ruce, před rokem ale ještě vždy kakala s otevřenýma dveřma.. druhá začínala chodit a začala být zvídavá a vždy když segra kakala vlezla za ní, takhle jednou vařím, Anička houkne že jde kakat, tak ji to jen odkývnu a vařím dál.. najednou slyším cákání tak letím jak blázen a nééé že vymotává někdo toaleťák ona tam koupala ta moje roční prdelka celý role.. a od té doby jich už vykoupala pěknou řádku, jen se člověk na chvilku zamyslí a nedokjde mu, že je starší na wc a už je to.. plácání přes ručičku a výhružky vůbec nefungujou.. jí ta mísa prostě láká no…
teď ji učim na nočníček a jak vidí ségru ja si utírá buchtu a prďku vdy na wc tak vždy někde vyšouní papíroví kapesníky a zkouší to taky, samo se do nočníku nevyčůrá ale buchtu má utřenou uplně dosucha.. ![]()
takže u nás věčnej nedostatek toaletaku, papírovejch kapesníků, vlchčenejch.. prostě všeho co je k této hygieně potřeba ![]()
kacerval píše:ww píše:
Holky s dětma je fakt sranda, že? Hovínkové příhody jsme zažili taky![]()
3 hodiny se to nahrávalo
tak snad to půjde
Díky
Snad jich bude ještě víc
Jinak…že jsem to já a moje děti je jasné, že ![]()
Husty video ![]()
kacerval píše:
Dobry tema
Tak ja jednou kdyz mela starsi jeste plinky jsem ji dala spat v poledne,sli jsme si s pritelem sednout k obedu,no a videla jsem ji prosklenymi dvermi v obyvacim pokoji,vylezla mrcha z postylky,tak jsem sla za ni,no a ted je to uz zajimavy,ona se mrska pokajdila,sundala si plinu v obyvaku,vysypala hovinko na zem,slapla do nej,sahla do toho,rozetrela to na zdi a sla plinu odnest do loznice,mela jsem to vsude![]()
MRCHA?TO SE TAK BEZNE VYJADRUJES O DETECH? ![]()
marra píše:kacerval píše:MRCHA?TO SE TAK BEZNE VYJADRUJES O DETECH?
Dobry tema
Tak ja jednou kdyz mela starsi jeste plinky jsem ji dala spat v poledne,sli jsme si s pritelem sednout k obedu,no a videla jsem ji prosklenymi dvermi v obyvacim pokoji,vylezla mrcha z postylky,tak jsem sla za ni,no a ted je to uz zajimavy,ona se mrska pokajdila,sundala si plinu v obyvaku,vysypala hovinko na zem,slapla do nej,sahla do toho,rozetrela to na zdi a sla plinu odnest do loznice,mela jsem to vsude![]()
hlavně se mi tu nehádejte a ještě hlavněji si tu nikdo nehrajte na dokonalou matku… ![]()
Dobry tema
Asi jsem divná, ale slovo „mrcha“ ve spojení s dětmi používám. Nepřijde mi hanlivé. Jsou horší, záleží jak a v jakém kontextu je řečeno.
Dobry tema
No chtela jsem napsat mrska,ale popravde nejsem dokonala matka a obcas mi vyklouzne nejake slovicko ![]()
Ahojky.. zakládám diskuzi na odreagování a taky na vypovídání těch doslova absurdních věcí co má dítka vymyslí a uskuteční…
Včera jsem myla okna, vylila jsem vodu do vany, byla napěněná od jaru, nesplachovala jsem a šla ironem dolešťovat, najednou koukám kdepak je moje ani né dvouletá beruška, celou dobu byla za mnou a snažila se vyráchat v tom kýbli s jarovou vodou.. jdu se po ní schánět a ona se celá svlékla, plínku způsobile odnesla do koše, oblečení naházela do koše na špinavé prádlo a do té vany s tou pěnou si nahá vlezla a vyválela se tam, celá nedšená, vysmátá jak sluníčko, že se k té pěně konečně dostala..
zavolala jsem tatínka a jako obvykle žádná výchovná opatření neproběhla a jako obvykle jsme se dokázali jen smát a být uvytržení z toho co je tak malej človíček schopnej vymyslet..

podotýkám, že jsem neměla ani tušení, že ten můj baculák je schopnej jen tak vylézt do vany..