Zážitky s dětma... :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1749
30.5.11 19:53

Koukám, že záchodová mísa nefascinuje jenom našeho Kubíka :mrgreen: Pořád jí chce mýt a šmrdlá v ní štětkou, pak jí vytáhne, mydlí s ní po podlaze, pak zas do záchoda atd. a na závěr po té mokré podlaze uklouzne. Vůbec vodu miluje. Nedávno jsme jeli nakoupit, a když jsme se vraceli, začalo šíleně pršet. Zaparkovala jsem před barákem, odemkla, postavila Kubu do předsíně a šla jsem pro nákup. Tak jsem to vyndala a koukám, že Kubík si „odběhl“ pod okap ( ta roura nám nevede až k zemi ). Lila na něj voda a on z toho měl záchvat smíchu, až ho nohy neunesly, takže si dřepnul do hovna, který nám tam nějaký dobrák pejskař nechal. Takže jsem hodila nákup do chodby, ještě venku Kubu svlíkla, osušila, oblečení hodila do kýblu.Ještě se mi navíc hrozně chtělo čůrat a když jsem konečně dosedla na záchod a vyčůrala se, tak jsem se zvedla a tam…štětka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
30.5.11 20:09
Dajdula píše:
Koukám, že záchodová mísa nefascinuje jenom našeho Kubíka :mrgreen: Pořád jí chce mýt a šmrdlá v ní štětkou, pak jí vytáhne, mydlí s ní po podlaze, pak zas do záchoda atd. a na závěr po té mokré podlaze uklouzne. Vůbec vodu miluje. Nedávno jsme jeli nakoupit, a když jsme se vraceli, začalo šíleně pršet. Zaparkovala jsem před barákem, odemkla, postavila Kubu do předsíně a šla jsem pro nákup. Tak jsem to vyndala a koukám, že Kubík si „odběhl“ pod okap ( ta roura nám nevede až k zemi ). Lila na něj voda a on z toho měl záchvat smíchu, až ho nohy neunesly, takže si dřepnul do hovna, který nám tam nějaký dobrák pejskař nechal. Takže jsem hodila nákup do chodby, ještě venku Kubu svlíkla, osušila, oblečení hodila do kýblu.Ještě se mi navíc hrozně chtělo čůrat a když jsem konečně dosedla na záchod a vyčůrala se, tak jsem se zvedla a tam…štětka. :lol:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: to je uplně nej ten život s těma dětma :lol: :mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
993
30.5.11 21:47

Holky, já si tedy momentálně nemůžu vzpomenout na žádnou příhodu, ale mám jednu hlášku naší 2 leté dcery asi před týdnem. Manžel šel po ránu na záchod (na čůrání si sedá) Dcera stojí proti němu a říká: „Tatínek - papír - utřít pulinku.“ Tak to jsme se opravdu zasmáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
30.5.11 22:02

jééé to mě teď začala 4 letá říkat „nerozumim“.. když ji řikam, že něco nemá dělat, nebo se jí snažim něco vysvětlit a jí to nebaví.. tak prostě „nerozumim“ a malá, dvouletá když na ní dělam TYTYTY tak taky zvedne prstík a řiká TITITI :lol:
výchova nulová, sou děsný komediantky… po tatínkovi no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
30.5.11 22:32
Dajdula píše:
Koukám, že záchodová mísa nefascinuje jenom našeho Kubíka :mrgreen: Pořád jí chce mýt a šmrdlá v ní štětkou, pak jí vytáhne, mydlí s ní po podlaze, pak zas do záchoda atd. a na závěr po té mokré podlaze uklouzne. Vůbec vodu miluje. Nedávno jsme jeli nakoupit, a když jsme se vraceli, začalo šíleně pršet. Zaparkovala jsem před barákem, odemkla, postavila Kubu do předsíně a šla jsem pro nákup. Tak jsem to vyndala a koukám, že Kubík si „odběhl“ pod okap ( ta roura nám nevede až k zemi ). Lila na něj voda a on z toho měl záchvat smíchu, až ho nohy neunesly, takže si dřepnul do hovna, který nám tam nějaký dobrák pejskař nechal. Takže jsem hodila nákup do chodby, ještě venku Kubu svlíkla, osušila, oblečení hodila do kýblu.Ještě se mi navíc hrozně chtělo čůrat a když jsem konečně dosedla na záchod a vyčůrala se, tak jsem se zvedla a tam…štětka. :lol:

tak teď jsem si málem cvrkla, živě to vidím, i s tou štětkou v záchodě… no, jak to tak tady čtu, už se těším, až mi dítě vyroste, asi budu po nocích pít :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
30.5.11 23:18
eMaminka píše:
Ahojky.. zakládám diskuzi na odreagování a taky na vypovídání těch doslova absurdních věcí co má dítka vymyslí a uskuteční…
Včera jsem myla okna, vylila jsem vodu do vany, byla napěněná od jaru, nesplachovala jsem a šla ironem dolešťovat, najednou koukám kdepak je moje ani né dvouletá beruška, celou dobu byla za mnou a snažila se vyráchat v tom kýbli s jarovou vodou.. jdu se po ní schánět a ona se celá svlékla, plínku způsobile odnesla do koše, oblečení naházela do koše na špinavé prádlo a do té vany s tou pěnou si nahá vlezla a vyválela se tam, celá nedšená, vysmátá jak sluníčko, že se k té pěně konečně dostala..zavolala jsem tatínka a jako obvykle žádná výchovná opatření neproběhla a jako obvykle jsme se dokázali jen smát a být uvytržení z toho co je tak malej človíček schopnej vymyslet.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
podotýkám, že jsem neměla ani tušení, že ten můj baculák je schopnej jen tak vylézt do vany..

Nádherný krásný :potlesk: :potlesk: :potlesk: úplně jí vidim-ty mrňata jsou prostě kouzelný :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
30.5.11 23:48
Ditta77 píše:
eMaminka píše:
Ahojky.. zakládám diskuzi na odreagování a taky na vypovídání těch doslova absurdních věcí co má dítka vymyslí a uskuteční…
Včera jsem myla okna, vylila jsem vodu do vany, byla napěněná od jaru, nesplachovala jsem a šla ironem dolešťovat, najednou koukám kdepak je moje ani né dvouletá beruška, celou dobu byla za mnou a snažila se vyráchat v tom kýbli s jarovou vodou.. jdu se po ní schánět a ona se celá svlékla, plínku způsobile odnesla do koše, oblečení naházela do koše na špinavé prádlo a do té vany s tou pěnou si nahá vlezla a vyválela se tam, celá nedšená, vysmátá jak sluníčko, že se k té pěně konečně dostala..zavolala jsem tatínka a jako obvykle žádná výchovná opatření neproběhla a jako obvykle jsme se dokázali jen smát a být uvytržení z toho co je tak malej človíček schopnej vymyslet.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
podotýkám, že jsem neměla ani tušení, že ten můj baculák je schopnej jen tak vylézt do vany..
Nádherný krásný :potlesk: :potlesk: :potlesk: úplně jí vidim-ty mrňata jsou prostě kouzelný :srdce: :huban:

jj ona je ještě takovej muj kulich roztomilej, sluníčko mališký..se furt tlemí tak je zážitek všechno co vyvede když pak člověk pozoruje tu její mimiku.. :lol: nejvíc se ale tlemíme když hraje smutnou… to jí jde takovým způsobem, že je člověk fakt v křeči.. ty její šmutný vočička jak je koulí… to mi dělá když ji řeknu „a jdem spát“ :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
954
31.5.11 00:42

Tak já mám milej zážitek z dneška. Naváděla jsem Adu, když táta přicházel z práce, že na něj bafneme. Schovala jsem se za zídku a ukazuju jí rukou ať jde taky a dělám pšššššššššt, ona jde dělá děsně nahlas pššššššššššt a směje se na celý kolo a přitom se tváří děsně špionsky. Když byla u mě, naznačuju jí rukou, směrem dolů, ať si přidřepne, aby jí nebyla vidět hlavička - to už byl táta nadohled. Ona projevila velkou bystrost a hned si dřepla a přitom si strašně prdla, koukla na mě tím nejkouzelnějším rozesmátým pohledem, řekla:" PT!" a pokrčila rameny. Tak to jsem se zase já rozchechtala z plna hrdla a z bafnutí samosebou sešlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
31.5.11 01:16
honey_star píše:
Tak já mám milej zážitek z dneška. Naváděla jsem Adu, když táta přicházel z práce, že na něj bafneme. Schovala jsem se za zídku a ukazuju jí rukou ať jde taky a dělám pšššššššššt, ona jde dělá děsně nahlas pššššššššššt a směje se na celý kolo a přitom se tváří děsně špionsky. Když byla u mě, naznačuju jí rukou, směrem dolů, ať si přidřepne, aby jí nebyla vidět hlavička - to už byl táta nadohled. Ona projevila velkou bystrost a hned si dřepla a přitom si strašně prdla, koukla na mě tím nejkouzelnějším rozesmátým pohledem, řekla:" PT!" a pokrčila rameny. Tak to jsem se zase já rozchechtala z plna hrdla a z bafnutí samosebou sešlo. :nevim:

Všechny vaše příběhy jsou kouzelné, ale tenhle je mi nejbližší, bo máme stejně starou cácorku a živě si to dokáži představit :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
31.5.11 02:40

jééé s tim prdnutím :lol: moje milovaný děťátko to též vždy hlásí a nejlepší je když si pšoukne v krámě u pultu se salámama a zařve na celej krám Anička Prdnulááá…
A nebo když byla ještě mimčo, přišli nám do novýho bytu zapojovat net, zrovna dva mladí i pohlední chlapci a já mimineško na rukou a jak všechny určitě znáte jak dokážou ty malý tvorečkové prdět tak ta moje teda jak starej chlap to pustila a ti dva pánové se otočili na mě,že a určitě z takovýho pšouku nepodezříali to malé ale MĚ :cert: :lol: :mrgreen: :lol: no rudá sem byla až na zadečku.. takže o trapásky je s těma mejma postaráno dokonale už od prvních chvil…

• Citovat
  • Upravit
eMaminka

jééé s tim prdnutím :lol: moje milovaný děťátko to též vždy hlásí a nejlepší je když si pšoukne v krámě u pultu se salámama a zařve na celej krám Anička Prdnulááá…
A nebo když byla ještě mimčo, přišli nám do novýho bytu zapojovat net, zrovna dva mladí i pohlední chlapci a já mimineško na rukou a jak všechny určitě znáte jak dokážou ty malý tvorečkové prdět tak ta moje teda jak starej chlap to pustila a ti dva pánové se otočili na mě,že a určitě z takovýho pšouku nepodezříali to malé ale MĚ :cert: :lol: :mrgreen: :lol: no rudá sem byla až na zadečku.. takže o trapásky je s těma mejma postaráno dokonale už od prvních chvil…

• Citovat
  • Upravit
eMaminka

• Citovat
  • Upravit
740
31.5.11 05:58

Vcera pred koupanim jsem svlekala Jirku, vzdycky zavodi se Stepou, kdo bude driv ve vane.....Ale díky plince byva Jirka obcas svlecenej pozdeji. A vcera tam mel uz asi treti bobek. Jen sem protocila oci a rekla moznas neco v tom stylu uz zas :lol: a hned jak sem ho pustila vlitl malej zaskodnik do sprchace a Stepa za nim. Honili se tam par vterin a jak sem se otocila, uvidela sem Stepu, jak do nej strka a rika mu bez, bez, bez. Kdyz sem se ho zeptala co dela, tak dodal - bez, smldis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
31.5.11 09:50

Syn když si prdne, tak říká, že topí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.5.11 09:58
Dajdula píše:

jeste ze sis ji nepichla kamsi :-D :-D to jsem se fakt nasmala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí