Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My máme kapsáře od Fondesignu (www.fondesign.cz), máme vodu s majákem i trávu s krtkem, vypadá to moc hezky ![]()
Já mám v pláni šít až bude postel velká pro malou. Látky bavlněné, silnější, ráda bych ho i vycpala vatelínem pro izolaci od zdi. Úchyt - poutkama na dřevěnou silnou tyč a tu na šrouby.
madi, já šiju zakázkově..kdybys chtěla s něčím poradit, písni mi SZ
pro inspiraci…paní šije a má tam i chlapecké
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Díky za odkazy, projedu ten fler, na ten bych zapomněla.
Já už švadlenku předběžně domluvenou mám, ale neli tebe si budu pamatovat, kdyby něco.
Sunnyside, vypadá pěkně ![]()
Škurpice, ta paní je teda šikovná, valím oči ![]()
madi píše:
Díky za odkazy, projedu ten fler, na ten bych zapomněla.
Já už švadlenku předběžně domluvenou mám, ale neli tebe si budu pamatovat, kdyby něco.Sunnyside, vypadá pěkně
Škurpice, ta paní je teda šikovná, valím oči
nela77 píše:
madi, já šiju zakázkově..kdybys chtěla s něčím poradit, písni mi SZ
Neli, určitě dej fotky.
Já spíš hledám inspiraci… Vím tedy, že bych chtěla ten vláček, ale zatím mě nic nezaujalo tak, že bych řekla, jo to je ono ![]()
Holky a máte ten kapsář přes celou postýlku?? Tedy tak ty dva metry dlouhý?
Krása ![]()
A co bys mi doporučovala za barvy, když má prcek zeleně vymalovaný pokoj?? Je taková světlá, tak váhám, co za hlavní barvu. Modrou škrtám, zelenou taky ![]()
Ale moc se mi líbí ta zelená sada, co máš skladem, taky bych k tomu postupně chtěla dodělat i ten přehoz. Ale barevně se mi to nehodí
Madi, já tvořím i originální sady přesně podle designu pokojíčku.. to by chtělo fotku, abych ti vytvořila návrh víš.
Lepší by byla komunikace mailem, pošli mi prosím zprávu.
Moc děkuji, a já mastím ke stroji, dokud malá spí.
tak bychom si napsali spíš večer ju?
Neli, ona je to novostavba, zatím není co fotit, jen to jen světle zeleně vymalovaný prázdný pokoj. Nemáme ještě ani postel
Takže zatím jsem jenom ve fázi uvažování.
Musím počkat na tu postel, až ji vybereme, jestli bude s čelem nebo ne, podle toho by mohl být ten kapsář i rohový ![]()
Takže na návrh je zatím čas
SPíš jen přemýšlím nad barvami, pak s tím sladila další věci a nebylo tam zbytečně moc barev.
nela77 píše:
madi mrkni ke mě.
www.mimibazar.cz/leontasek
Ahoj,
prosím kdo má pro děti kapsář k postýlce, můžete mi napsat zkušenosti, popř. hodit fotku??
Zajímají mě hlavně kapsáře s vláčkem, chlapecké. Ale není podmínkou.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Potřebovala bych vědět, jak kapsář co nejlépe připevnit ke zdi (malý je dost likvidátor
), jakou látku, aby to bylo pevné a vydrželo, jakou délku (přes celou postýlku nebo není nutné), jaké kapsy - menší/větší.
Zkrátka co vás napadne

Díky