Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
madi píše:
Neli, ona je to novostavba, zatím není co fotit, jen to jen světle zeleně vymalovaný prázdný pokoj. Nemáme ještě ani postelTakže zatím jsem jenom ve fázi uvažování.
Musím počkat na tu postel, až ji vybereme, jestli bude s čelem nebo ne, podle toho by mohl být ten kapsář i rohový
Takže na návrh je zatím časSPíš jen přemýšlím nad barvami, pak s tím sladila další věci a nebylo tam zbytečně moc barev.
Ok - tak se pak ozvi ju?¨
![]()
nela77 píše:
Madi, já tvořím i originální sady přesně podle designu pokojíčku.. to by chtělo fotku, abych ti vytvořila návrh víš.
Lepší by byla komunikace mailem, pošli mi prosím zprávu.
Moc děkuji, a já mastím ke stroji, dokud malá spí.
tak bychom si napsali spíš večer ju?
Škurpice píše:
jééé to je nádhera…bylo by možné si objednat ten sedák?nela77 píše:
madi mrkni ke mě.
www.mimibazar.cz/leontasek
Jasně, jaký máš na mysli? do kočíku nebo na židličky?
klidně písni přes mmb u fotky vzkaz.
Škurpice píše:
a byla by možná i sada pro 11letou slečnu?…poslala bych návrh…zatím není hotový nábytekurčitě - záleží na domluvě.. raději přes vzkazy na mmb ano?
odepíšu večer
nela77 píše:Škurpice píše:Jasně, jaký máš na mysli? do kočíku nebo na židličky?
jééé to je nádhera…bylo by možné si objednat ten sedák?nela77 píše:
madi mrkni ke mě.
www.mimibazar.cz/leontasekklidně písni přes mmb u fotky vzkaz.
Světle zelená? Já bych dala středně a tmavší zelenou a klidně i oranžovou, žlutou:-)
madi píše:
Neli, ona je to novostavba, zatím není co fotit, jen to jen světle zeleně vymalovaný prázdný pokoj. Nemáme ještě ani postelTakže zatím jsem jenom ve fázi uvažování.
Musím počkat na tu postel, až ji vybereme, jestli bude s čelem nebo ne, podle toho by mohl být ten kapsář i rohový
Takže na návrh je zatím časSPíš jen přemýšlím nad barvami, pak s tím sladila další věci a nebylo tam zbytečně moc barev.