Kapsář k postýlce - rady a tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2505
30.5.11 13:52
madi píše:
Neli, ona je to novostavba, zatím není co fotit, jen to jen světle zeleně vymalovaný prázdný pokoj. Nemáme ještě ani postel :mrgreen: Takže zatím jsem jenom ve fázi uvažování.
Musím počkat na tu postel, až ji vybereme, jestli bude s čelem nebo ne, podle toho by mohl být ten kapsář i rohový :think:
Takže na návrh je zatím čas :mrgreen: SPíš jen přemýšlím nad barvami, pak s tím sladila další věci a nebylo tam zbytečně moc barev.

Ok - tak se pak ozvi ju?¨ :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
30.5.11 13:53
a byla by možná i sada pro 11letou slečnu?…poslala bych návrh…zatím není hotový nábytek
nela77 píše:
Madi, já tvořím i originální sady přesně podle designu pokojíčku.. to by chtělo fotku, abych ti vytvořila návrh víš.
Lepší by byla komunikace mailem, pošli mi prosím zprávu.
Moc děkuji, a já mastím ke stroji, dokud malá spí.
tak bychom si napsali spíš večer ju?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
30.5.11 13:53
Škurpice píše:
jééé to je nádhera…bylo by možné si objednat ten sedák?
nela77 píše:
madi mrkni ke mě.
www.mimibazar.cz/leontasek

Jasně, jaký máš na mysli? do kočíku nebo na židličky? :wink: klidně písni přes mmb u fotky vzkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
30.5.11 13:54
Škurpice píše:
a byla by možná i sada pro 11letou slečnu?…poslala bych návrh…zatím není hotový nábytek

určitě - záleží na domluvě.. raději přes vzkazy na mmb ano?
odepíšu večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
30.5.11 13:54
sedací vak jsem měla na mysli…ok písnu
nela77 píše:
Škurpice píše:
jééé to je nádhera…bylo by možné si objednat ten sedák?
nela77 píše:
madi mrkni ke mě.
www.mimibazar.cz/leontasek
Jasně, jaký máš na mysli? do kočíku nebo na židličky? :wink: klidně písni přes mmb u fotky vzkaz.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.5.11 14:14

Světle zelená? Já bych dala středně a tmavší zelenou a klidně i oranžovou, žlutou:-)

madi píše:
Neli, ona je to novostavba, zatím není co fotit, jen to jen světle zeleně vymalovaný prázdný pokoj. Nemáme ještě ani postel :mrgreen: Takže zatím jsem jenom ve fázi uvažování.
Musím počkat na tu postel, až ji vybereme, jestli bude s čelem nebo ne, podle toho by mohl být ten kapsář i rohový :think:
Takže na návrh je zatím čas :mrgreen: SPíš jen přemýšlím nad barvami, pak s tím sladila další věci a nebylo tam zbytečně moc barev.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí