Mytí hlavy - řev

Lenka76
29.5.11 08:40

myti hlavy - rev

ahoj maminky,mame problem s myti hlavou.Kdyz byla nase dcerka hodne mala,tak ji to nevadilo.ted ji je 18mesicu,a myti hlavy se stalo peklem.uz jenom nanaseni samponu je horor, uz vstava z vany a chce jit pryc.Koupila jsem ji takovy ksilt na hlavu,ze ji pri splachovani nejde voda ani do ousek ani do oci,ale stejne rve (vlasy ji splachneme sprchou). jinak to nejde. je to nejrychlejsi.ale je to vzdycky horor,kazdy tyden se uz desim,ze budeme muset myt hlavu.nemate nejaky recept na odbourani revu,nebo mi alespon napiste,ze mate podobny problem,jako utechu,ze v tom nejsme sami.diky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
29.5.11 08:42

Recept nemam,ale uklidnim te v tom,ze mala tohle delala taky,utikala mi z vany,voda strikala vsude,pomohlo,kdyz si hravala ve vane,ze si konvickou vlasky umyvala sama,ted to delame tak,ze uz vi,ze si jde umyt vlasy,moc stastna z toho neni,ale vi,ze si musi zakryt oblicej a drzet dokud neumyju.
S tou konvickou zacala az kolem druheho roku,do te doby hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.5.11 08:43

Já můžu napsat leda, že v tom nejste sami… My to vždycky odkládáme do neúnosna, on se průběžně v mezičase ujišťuje, že nebudem mýt hlavu a při mytí je to vždycky řev, že se k nám stahuje celý barák, jestli ho tam nevraždíme :lol: (a uznávám, že to tak zní)

Já doufám, že do 15 u toho takto ječet nebude a že ho to prostě časem přejde. Protože na jiný fígl jsem nepřišla, nezabírá nic, je potřeba to udělat, tak bohužel, no :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.5.11 08:43

Hm,tak na odpovědi si z dovolením počkám taky.

U nás se mytí hlavy rovná pomalu vraždě :roll: mám pocit,že vždycky rozbourá koupelnu (22 měsíců)
Musíme být na ní dva,jeden horko těžko drží a druhej rychle meje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
29.5.11 08:53

s klárkou jsme měli úplně stejný problém. pak se začala koupat pravidelně s tátou, hráli si a polévali hlavu vodou z kyblíčku, takže se to uklidnilo. a pak jí manžel dal šampon na ruku a klárka si mydlila vlasy sama. ale to až tak kolem 2 let. jinak u nás taky zabírá dát na obličej ručník. ale jinak jsem taky vždy měla pocit, že na nás někdo zavolá sociálku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
29.5.11 09:02

:-) přidáváme se k davu (19 měs), šamponovaní nevadí, oplachování je hrůza. nevím jak jsou na tom maminky dětí co chodí na plavání, ale prý by to snad mělo být lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.5.11 09:03

U nás to začalo, když jsme přestali plavat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
29.5.11 09:03

nechci napsat,ze me to tesi,co jste napsaly,ale dekuji,pomohlo,ze to neni jen nase dcerka,a ze se to snad brzo zmeni. my na ni taky musime byt dva.ona nastesti sprchu ma rada, takze kdyz se pusti sprcha,na chvili ztichne,ale jen do te chvile nez se zacne splachovat hlava.

• Citovat
  • Upravit
lumu
29.5.11 09:18

to znám - mám teprve malé mimi, ale jen vidí vanu tak by zbořil barák, ječí jak šílený - nejradši by smrděl :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
419
29.5.11 09:19

naše taky řvala, ale pak se naučila lehat na záda a dělat kopy kopy a od tý doby se oplachuje dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
29.5.11 09:22

u nás plavání v pohodě,ale doma mu těch pár chlupů nemůžu umýt,dělám přepadovku… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
29.5.11 09:36

Jó vzpomínám si, že u nás bylo to samé. Odmalička mytí vlasů nebyl problém, ale pak kolem roku a půl se najednou zasekl a bylo to šílený. Řev, jak se pustila sprcha, tak se rval z vany. Částečně pomohlo oplachování jen s kelímkama, kdy si sám nabíral do kelímků vodu a já mu jimi pak hlavu opatrně oplachovala. Pak to najednou prostě zničehonic přešlo (myslím tak po roce) samo. To samé jsme měli se stříháním nehtů na nohách, se spaním v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.5.11 09:59

U nás to taky začlo,když sme přestali plavat :nevim:
Do té doby byla jak vodník,milovala potápění,voda v obličeji vůbec nevadila.
Ale jak sme přestali,je to hrůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.5.11 10:15
pate81 píše:
U nás to taky začlo,když sme přestali plavat :nevim:
Do té doby byla jak vodník,milovala potápění,voda v obličeji vůbec nevadila.
Ale jak sme přestali,je to hrůza :zed:

By mě zajímalo, čím to je… Naopak bych tomu rozuměla - kdyby to začalo se začátkem plavání, ale takto? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.5.11 10:27

Angu-taky to nechápu,ještě sem si říkala,jak je to super,že je zvyklá a že problém mít nebude.
A do měsíce po plavání začla vyvádět.
Bych i začla kvůli tomu chodit znova,ale máme to zakázaný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí