Mytí hlavy - řev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
29.5.11 10:39
pate81 píše:
Angu-taky to nechápu,ještě sem si říkala,jak je to super,že je zvyklá a že problém mít nebude.
A do měsíce po plavání začla vyvádět.
Bych i začla kvůli tomu chodit znova,ale máme to zakázaný :-(

To my sice ne, ale trochu se bojím, že by ho atm teď už trefil šlak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
29.5.11 11:07

U nás totéž.Přestali jsem s plaváním a řev že to jde slyšet až na ulici :roll: Nejradši bych mu tu hlavu vyholila a měla bych pokoj.Ale bohůžel si nechce nechat ani ostříhat vlasy :mrgreen: Zatím jsem nepřišla jak na něj :nevim: snad to všechno přejde věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
29.5.11 11:43

My plavem pořád a hlavu musíme mýt každý den, jinak je zcéna. A to je skoro plešatý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.5.11 11:53

Aňula taky řvávala, pomohlo namáčet hlavu při každém koupání. Postupně, nejdřív jen krátce čůrkem z kelímku, postupně déle a víc, pak ještě víc… zjistila, že se nic neděje a zvykla si. Taky jsem vypozorovala, že jí nejvíc vadilo, když jí natekla voda do uší.
Měla jsme ji přitom položenou na mých stehnech (koupu s se prckama společně), hlavičku na kolenách, nožičky kolem mojeho pasu. Pořád jsem na ni mluvila a vysvětlovala, co dělám.
teď už si hlavu oplachije sama, okoukala od bráchy, jak se přitom zaklání, takže ona se zakloní a já vymývám vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.5.11 11:56

Ahoj, nevím, jestli to tu nepadlo. Pamatuju si, že jako malá jsem to taky nesnášela. Mamka to vyřešila tak, že jsem si dávala na obličej malý poskládaný ručník, kterým jsem si přikryla čelo, oči - a tím mi splachování vubec nevadilo, protože sem věděla, že se mi nedostane nic do očí. Tak to mužete zkusit. Jo a hlavu splachovala kelímkem- přecijen příjemnější zvuk než sprcha

nebo třeba zkusit společně umýt hlavu panence? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
29.5.11 12:45

tak to máme taky a to od narození chodíme každý týden plavat do bazénu,začala to dělat až ted tyhle 3 měsíce,nechce se ani potápět,tak to bude asi k tomu,ale když se v bazénů sprchuju,tak si stoupne po de mě a vůbec jí to nevadí,tak doma dávám sprchu vysoko a ona stojí jako že je v bazénu ve sprše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
29.5.11 13:16

jojo,u nas je myti vlasku taky problem,ale ja ho vzdycky rychle osprchnu,namydlim vlasy a zabavim hrackama :) on se uklidni a pak kdyz ho domeju celeho,tak osprchnu i vlasky a telicko a uz jdeme ven :)
Obcas rev silenej,obcas je to celkem v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.5.11 14:18
Nainuva píše:

Jé, to vůbec! Jednou zaprasil od jogurtu medvídka, tak že ho jdeme umýt… To byla hrůza, že se medvídek koupe a myje si hlavu - jak kdybych ji myla jemu :lol: On i těžce nese, když vidí, jak si tu hlavu myjeme my :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.5.11 14:56
Angua píše:
Nainuva píše:
Jé, to vůbec! Jednou zaprasil od jogurtu medvídka, tak že ho jdeme umýt… To byla hrůza, že se medvídek koupe a myje si hlavu - jak kdybych ji myla jemu :lol: On i těžce nese, když vidí, jak si tu hlavu myjeme my :lol: :lol: :lol:

Jojo,u nás to samé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
29.5.11 15:11

dekuji za prispevky,zkusime ten kelimek a zinku na oci…treba to zabere :-)

• Citovat
  • Upravit
22042
29.5.11 19:55
Angua píše:
pate81 píše:
U nás to taky začlo,když sme přestali plavat :nevim:
Do té doby byla jak vodník,milovala potápění,voda v obličeji vůbec nevadila.
Ale jak sme přestali,je to hrůza :zed:
By mě zajímalo, čím to je… Naopak bych tomu rozuměla - kdyby to začalo se začátkem plavání, ale takto? :nevim:

Taky jsme to měli a taky po ukončení plavání :mrgreen: Máme kudrnatou vlasatici, jééééžiši, to byl boj :zed: Já myslím, že je to prostě tím, že dokud chodila plavat, byla na to zvyklá, přišlo jí to normální. Jak skončila s plaváním, tak prostě odvykla, děti na tohle rychle zapomínají.

U nás pomohlo hraní s tatínkem, sprchování hlavičky (ona sama), ale nejvíc čas. Musela k tomu trošku dospět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.5.11 20:14
Angua píše:
Nainuva píše:
Jé, to vůbec! Jednou zaprasil od jogurtu medvídka, tak že ho jdeme umýt… To byla hrůza, že se medvídek koupe a myje si hlavu - jak kdybych ji myla jemu :lol: On i těžce nese, když vidí, jak si tu hlavu myjeme my :lol: :lol: :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
29.5.11 20:36

já když jsem byla malá, málem jsem se utopila - takže pak koupání byl zážitek nejen pro celou rodinu, ale pro všechny sousedy :) Přešlo to tak nějak časem samo…myslím že to nejde nějak „překonat“…

• Citovat
  • Upravit
7182
30.5.11 13:00

Sami v tom nejste určitě, u nás mytí vlasů probíhá tak, že se s Robínkem rveme o sprchu a on do toho křičí „Maminko né, prosím né, utřít, mamí stačí, utřít.“ Je mu dva a půl a trvá to už docela dlouho, takže každé mytí vlasů je vyloženě horor a já mám vždycky nakrajíčku, ale umýt mu ty vlasy prostě musím. Nepomáhá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
2.6.11 19:57

tak před chvílí jsem založila novou diskusi-o této jsem nevěděla…
No tak my jsme na tom úplně stejně(malá má 18m)-ze začátku jen křik,teď už si nechce do vany ani sednout.Je fialová,křičí,třepe se… dneska jsem ji do vany vůbec nemohla ani dostat-na chvíli si tam stoupla,ale to bylo vše,ale umýt hlavu to nešlo.
Jsem ráda,že v tom boji nejsem sama…
Rve mi to srdce jak pláče,snaži se vyskočit z vany… a to do nedávna koupání milovala a nemohli jsme ji z vany dostat ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí