Mytí hlavy - řev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1995
2.6.11 20:39

Nejsi v tom sama. Taky to máme doma. Asi to má po mně :lol: já řvala ještě v deseti. Trauma z toho nemám, teď se tomu směju.

miriskaw píše:
tak před chvílí jsem založila novou diskusi-o této jsem nevěděla…
No tak my jsme na tom úplně stejně(malá má 18m)-ze začátku jen křik,teď už si nechce do vany ani sednout.Je fialová,křičí,třepe se… dneska jsem ji do vany vůbec nemohla ani dostat-na chvíli si tam stoupla,ale to bylo vše,ale umýt hlavu to nešlo.
Jsem ráda,že v tom boji nejsem sama…
Rve mi to srdce jak pláče,snaži se vyskočit z vany… a to do nedávna koupání milovala a nemohli jsme ji z vany dostat ven…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
2.6.11 21:04

miriskaw a nechcete vyzkoušet, že by ses ty nebo tatínek s malou koupali? u nás tohle zabralo - manžel vlezl s klárkou do vany, po pár koupáních blbnuli se sprchou a pak postupně pomaloučku přidávali a přidávali, až si hlavu mydlila šamponem sama. my teda hráli i na ženskou ješitnost, že jí budou všichni říkat, jak jí krásně voní vlásky - a povinně jsme oba s manželem nadšeně vzdychali. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
2.6.11 22:09

já se s ní dneska zkoušela koupat.No tak to dopadlo tak,že tam stála,dívala se na mě jak ze sebe dělám blba :-D a jen si namočila ruky…
Fakt nevím.Musíme zkusit všechno,ale už mě nenapadá co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.6.11 23:30

Ahoj, máme stejný problém. Malá (27 měsíců) prostě nechce mýt vlásky. Už jsme z toho nešťastní. Zkoušíme všechno. Dneska jsme to trošku vychytali s tím že si lehla na molitanovou podložku (co má náš Honzík na koupání) dala si na očička smotaný ručník a kupodivu to bylo jen s fňukáním. Začalo to u nás po tom co nechodíme každý týden na plavání. Doufám že má jen období a přejde jí to. V bazéně s tím nikdy problém neměla. Tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
3.6.11 08:21

tak hlasim,ze jsme zkusili ten hrnecek. no,rev byl stejne,ale hrnecek zabral jako uklidneni potom,takze vanu opustila az po dalsich 15ti minutach hrani s hrneckem.tak aspon neco :-)

• Citovat
  • Upravit
737
3.6.11 19:09

Mi máme 10 měsíců a koupání zatím milujem :mrgreen: :mrgreen: ale kamarádka měla ten samej problém kluk nechtěl sprchovat vůbec hlavu a ani si jí nechat polívat vodou v loni mu bylo 10 let a dostal obrovskej zánět nervu od ucha a a po té co mu na to přišli tak šel na operaci a potom mu částečně ochrnula půla obličeje . A doktoři řekli rodičům že léta trpěl na nebolestivý zánět ucha a že se to porjevuje tím že si nechce nechat lít vodu na hlavu jakým koliv způsobem
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.11 10:50
mysicka5 píše:
Mi máme 10 měsíců a koupání zatím milujem :mrgreen: :mrgreen: ale kamarádka měla ten samej problém kluk nechtěl sprchovat vůbec hlavu a ani si jí nechat polívat vodou v loni mu bylo 10 let a dostal obrovskej zánět nervu od ucha a a po té co mu na to přišli tak šel na operaci a potom mu částečně ochrnula půla obličeje . A doktoři řekli rodičům že léta trpěl na nebolestivý zánět ucha a že se to porjevuje tím že si nechce nechat lít vodu na hlavu jakým koliv způsobem :zed:

Bože, nestraš 8-o Ale to by musela být zanícená půlka dvouletých :lol: Doktorka Samíkovi uši pravidelně kontroluje, při každé nemoci i prohlídce, tak snad je to OK :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.6.11 12:48

Já nestraším ale zase na druhou sranu je lepší vědět že se tohle stává že dítě může mít nebolestivý zánět ucha který se normáně nedá rozeznat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
12.8.13 17:46

Tak dneska hledám nějaké rady a triky jak na řvoucí dítko a hned je mi lépe, že v tom nejsem sama. Malému se po 9tém měsíci přestalo plavání líbit, do té doby byl každému příklademm, krásně se potápěl, zadržoval dech… a pak šlus. Nyní má prcek 2 roky a je to tedy extrém, takhle nikdy nevyváděl. Koupe se pokaždé s tatínkem, vždy si tak 5 minut hrají, všechno v pohodě, malý ve svém živlu, jakmile se mu ale řekne, že se musí umýt, tak nastává horor, peklo, no úplná apokalypsa!!! Celkově nesnáší vodu v obličeji, na hlavě, když někdo stříká vodou, tak taky řve. Co mě nejvíce štve je, že takhle začal vyvádět i u mytí tělíčka! Včera jsem mu hrála divadlo s maňáskama a taky nezabralo, prostě ŘVE! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
12.8.13 17:50

@Menzy moje mala zase milovala sprchu… A tedka jakmile se pusti treba i ne na ni ale na nekoho jineho rve… A zacla taky rvat u myti je ji 13 mesicu… Jinak u myti hlavy sem rvala ja do 12 let takze to bude po me:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.8.13 17:56

2,5 letý syn má při mytí hlavy záchvaty, které vypadají jako epileptické :zed: Chvílemi přestává i dýchat. Proto hlavu myjeme jen tehdy, když je to opravdu nutné (v těchto vedrech samo musíme častěji). On tedy celkově dost nesnáší sprchu. Koupání v napuštěné vaně vzal na milost až teď s malým bráchou :mrgreen: Ale jakmile se pustí sprcha, hysterie. Jednu dobu to nesnášel tak, že brečel vedle vany, kde jsem se sprchovala já nebo manžel, a ještě se u toho počůral :zed: Já jsem s ním tedy 10 měsíců chodila na plavání dětí. Ze začátku se mu to líbilo, ale pak to chodilo v takových vlnách - někdy (skoro) v pohodě, někdy horor (vždycky na konci kurzu se to zázračně zlepšilo, já si řekla hurá, konečně tomu přišel na chuť, zaplatíme další kurz - no a první lekce dalšího kurzu úplná katastrofa :zed:… aby si někdo nemyslel, že jsem ho úmyslně týrala skoro rok.
Věřím, že se to zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
12.8.13 18:00

@Luciet2 nechceš mi tím říct, že u nás budou do 12 let bouchat sousedi co tomu dítěti děláme, že ne? :-D Jinak on vodu miluje, jen prostě to mytí… chjo! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
12.8.13 18:18

Jako bych četla o našem. začala to kolem druhého roku. Mikroskopická kapička kdekoli na hlavě spouští nepopsatelný záchvaty. :nevim: taky nevim, co s tim. Plavat jsme nikdy nechodili. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
60142
12.8.13 18:53

Munkki přestala při mytí hlavy řvát, když jsme jí začali dávat ručník na obličej. Drží si ho sama a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
12.8.13 19:17

Tak na to zacalo kratce pred 3rokem, trvalo to asi 2mesice-jen jsem rekla jdeme mit hlavu a hned hysterak.Po dvou mesicich jako kdyz utne a klid. Takze vydrzet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí