Mytí hlavy - řev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cherrylady3
12.8.13 20:57

Tak u nas je to uplne stejne a to na plavani chodime od pul roka. Ted je dceri 19 mesiiců a myti hlavy je horor. A zhruba pred 14 dny jsem ji vzala proste nasilim pod sprchu, protoze jsme ji strihali vlasky, tak abych to splachla a od te doby se nechce chodit ani koupat. Uz taky nevim co s ni. Kdyz uz ji nejak do vany nalakam, tak tam vydrzi max minutu a chce ven. Tak doufam, ze ji to brzo prejde.

• Citovat
  • Upravit
5813
12.8.13 23:01

No jo holky, nezbude nám asi nic jiného, než vydržet a při koupání dát na vstupní dveře: NETÝRÁME - KOUPEME!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 21:52

cepice na myti hlavy

Moje dcera taky hodně křičela a pak koupili jsme tu čepici na myti hlavy a pak žadný problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
14.8.13 12:19
@izabellababy píše:
Moje dcera taky hodně křičela a pak koupili jsme tu čepici na myti hlavy a pak žadný problem.

jé, to jsem nikdy neviděla, ale vypadá to šikovně, kde jste to sehnali? to by mohlo projít :)

• Citovat
  • Upravit
8
14.8.13 13:48

AHOJKY, tak tenhle problém je za náma. Taky jeden čas řval, ted sice uhýbá trochu, ale už neřve. Zlepšilo se to ted v létě, asi jak se koupal v bazeéně a blbnul s vodou. Jsou mu dva roky a tři měsíce…není to tak dlouho co u toho řval, a ani tak dlouho co se to zlepšuje.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí