Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No jo holky, nezbude nám asi nic jiného, než vydržet a při koupání dát na vstupní dveře: NETÝRÁME - KOUPEME!!! ![]()
Moje dcera taky hodně křičela a pak koupili jsme tu čepici na myti hlavy a pak žadný problem.
@izabellababy píše:
Moje dcera taky hodně křičela a pak koupili jsme tu čepici na myti hlavy a pak žadný problem.
jé, to jsem nikdy neviděla, ale vypadá to šikovně, kde jste to sehnali? to by mohlo projít ![]()
AHOJKY, tak tenhle problém je za náma. Taky jeden čas řval, ted sice uhýbá trochu, ale už neřve. Zlepšilo se to ted v létě, asi jak se koupal v bazeéně a blbnul s vodou. Jsou mu dva roky a tři měsíce…není to tak dlouho co u toho řval, a ani tak dlouho co se to zlepšuje.. ![]()
Tak u nas je to uplne stejne a to na plavani chodime od pul roka. Ted je dceri 19 mesiiců a myti hlavy je horor. A zhruba pred 14 dny jsem ji vzala proste nasilim pod sprchu, protoze jsme ji strihali vlasky, tak abych to splachla a od te doby se nechce chodit ani koupat. Uz taky nevim co s ni. Kdyz uz ji nejak do vany nalakam, tak tam vydrzi max minutu a chce ven. Tak doufam, ze ji to brzo prejde.