10 měsíců a jídelníček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
10 měs a jídelníček
Ahoj holky prosim vás,chci se zeptat co vše už může jíst a pít 10 měsíční mimčo.
máme první sváču třeba ovocnou nějaká přesnídavka pak oběd klasika masko a náká zeleninka s přílohou a pak jogurtek někdy mezitim kousky rohlíku,sůša …
asi jako každýmu mě to příde pořád dokola,ale u nás dospěláků jeto vlastně taky tak ![]()
ale chtěla bych jí už sem tam přilepšit něco dát ochutnat něčeho napít atd
dyt víte,ale nechci jí nak moc škodit tak se ptám?děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Malé je 9 1/2m..Ale jak píšeš, je to pořád stejné. Ale nemyslím, že je to naškodu.
u nás - snídaně - pečivo s lučinou, svačiny ovoc. přesnídávky, obědy masozeleninové, odpol jogurt, večer kaše..Sem tam venku křupka..Nic jiného. Plus kojení a voda..
Mi to celkem vyhovuje - člověk nemusí nic zázračného vymýšelet..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych zatím nic zbytečného nepřidávala..Můžeš třeba vyzkoušet dětské ovocné šťávy,ale podle mě drahé,zbytečné..
Navíc,jakmile přidáš třeba něco sladkého,chuťově výraznějšího,už nebude chtít křupky,piškoty
,někdy i obědy.Tuto zkušenost mám hlavně s Adámkem.
Emičce je 16 měsíců a stále jí v podstatě tak.U ní je výhoda,že jí zdravá strava chutná.Čaj pije jen neslazený nebo lehce oslazený,jogurty jen klasické bílé,ty nechutnají ani mě,k obědu zelenina,maso,příloha,k večeři buď polévka,nebo podobně jako oběd,někdy pečivo s tvarohem,lučinou - jako na snídani..Kaše nikdy nejedla.
Sem tam něco sladkého ochutná od Adámka,nedělám z toho vědu.Je už starší,navíc jí to nechutná.Raději než buchtu sní namazaný rohlík.
Nepřidávala bych nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda,
i mě to připadá pořád to samé a to my navíc nemůžem žádný jogurty a další mléčný výrobky (alergie).
Takže ráno ke snídaní dávám buď ovocnou přesnídávku nebo ovoce, k obědu zeleninu/rýži/maso/brambor/těstoviny, zkoušela jsem polentu jak na sladko, tak na slano. Pak taky puding a rýži na sladko.
Klasika křupky snad všechny druhy (ty moc nechce), piškoty, Brumík lodičku, chleba (dokonce s trochou Flory a jak ji to jelo) ![]()
Večer taky kaše (rýžová, pohanková, jáhlová), většinou s ovocem, občas i se zeleninou.
Myslím ale, že teď jak začne sezona, tak bude jídelníček pestřejší, protože bude čerstvá zelenina a ovoce a hned bude možností víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Malý je 10 M a stále mixuju, zuby nikde.Sice už ne uplně do hladka ale větší kousky jí dělaj problém. Jak jste to rešily vy? díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit