10 měsíční dítě spolklo alobal

Anonymní
8.2.24 18:08

10 měsíční dítě spolklo alobal

Chtěla bych se zeptat, syna hlídal pár minut partner, uslyšel jak kašle, kouknul mu do pusy a vytáhnul mu menší kousek zmuchlaného alobalu, ale neví, jestli vytáhnul vše…kdyby ne, může se něco stát…? Nebo to sám vykaká?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25080
8.2.24 18:11

To vyjde samo. Nechte ho to něčím zajíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
8.2.24 18:56

Nestane. Moje děti takové věci ji kazdou chvíli, kolikrát sni nějakou dobrotu i s kusem obalu a nic se nestane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
8.2.24 19:05

Dcera běžně u babičky sní čokoládu i s tím obalem  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
8.2.24 20:27

Jj taky máme zkušenost. Syn snědl čokoládu i s kouskem obalu. Pak to vykadil. Bobek vypadal zajímavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 22:22

Ahojky vsem… Dneska mi prisel balicek a v nem takove ty ochranne „krupky“, aby se zbozi neponicilo. Dcerka hned jednu vzala a zacala zkoumat, zda je to dobrota. Hned jsem ji to vzala a durazne rekla, ze to neni jeji krupka a celou krabici jsem odnesla a kdyz jsem se vratila, tak dcerka jakoby neco dojedla. :nevim: V puse nic nemela. Pro jistotu jsem sla ty krupky schovat lepe do trideneho odpadu… Jednu jsem si vzala do ruky a zjistila jsem, ze je to jakoby uplne mekke a jde to zmacknout na miniaturu… Proste jako opravdicka kukuricna krupka… Myslim si, ze dcerka dalsi nemela a nesnedla, ale kdyby nahodou ano, myslite, ze by to bylo OK? Diky moc za jakoukoliv informaci. Ted nam zacina to ochutnavani vseho, takze nejsem zdaleka jeste ostrilena a mam strach…

• Citovat
  • Upravit
13894
8.2.24 22:42

Ano, je to kousek nějakého polystyrenu, taky to vyjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 22:54

Dekuju. Ja si nemyslim, ze to snedla, ale spis pisu pro muj klid a zreba budu chytrejsi do budoucna. Jinak jsem ted cetla, ze tyhle vyplne uz se delaji opravdu kukuricne a jsou kompostovatelne. Sama bych rekla, ze to nebyly ty klasicke zelene peny, ale takove „pohankove“ :lol: A takove veci vyjdou aniz by udelaly nejakou neplechu?

• Citovat
  • Upravit
12001
9.2.24 00:47
@Anonymní píše:
Dekuju. Ja si nemyslim, ze to snedla, ale spis pisu pro muj klid a zreba budu chytrejsi do budoucna. Jinak jsem ted cetla, ze tyhle vyplne uz se delaji opravdu kukuricne a jsou kompostovatelne. Sama bych rekla, ze to nebyly ty klasicke zelene peny, ale takove „pohankove“ :lol: A takove veci vyjdou aniz by udelaly nejakou neplechu?

Pokud je to stabilní materiál (plast, kov) není to ostré, nemá to ostrou špičkou tak to projde…u nás teď nejvíc frčí pastelky a voskovky…to je dobrota panečku 😁 😂 🙈
Pozor ale třeba na. papir..vetsi mnozstvi (třeba víc stránek) se může v žaludku slepit k sobě, vytvořit bezoár a pak dělat neplechu. No a samozřejmě pozor na magnety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
9.2.24 00:52

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie