10+0 nevolnosti

24.9.20 17:55

10+0 nevolnosti

Ahoj holky, už jsem zoufalá, vůbec jsem nečekala, že mě těhu tak sejme :zed: :lol:. Už asi 3 týdny jsme nepoužitelná, nesnesitelná únava, nechut něco dělat, nevolnosti, občas zvracení, nechutenství atd…
Nejhorší je, že když to řeknu ženským v rodině, tak mi říkají, že to vůbec v těhotenství nezažily, tak si přijdu jak totální fnukna.
Já už jsem úplně vycuclá, chci zpět samu sebe :roll: 8). Holky přejde to někdy? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
24.9.20 17:59
@deniskateniska8791 píše:
Ahoj holky, už jsem zoufalá, vůbec jsem nečekala, že mě těhu tak sejme :zed: :lol:. Už asi 3 týdny jsme nepoužitelná, nesnesitelná únava, nechut něco dělat, nevolnosti, občas zvracení, nechutenství atd…
Nejhorší je, že když to řeknu ženským v rodině, tak mi říkají, že to vůbec v těhotenství nezažily, tak si přijdu jak totální fnukna.
Já už jsem úplně vycuclá, chci zpět samu sebe :roll: 8). Holky přejde to někdy? :,( :,(

Neboj, přejde to :) já jsem ve 13tt a pozvolně to odchází, ale každý to má fakt jiné:), přesně jak píšeš únava, nechutenství, všechno jídlo mě natahuje :D, pocit na zvracení, ale naštěstí nezvracím…bolest hlavy a nálady… normálka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
24.9.20 18:01

Trpěla jsem víc jak pulku těhotenství :poblion: A ke konci se mi to jako bonus zase vrátilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.20 18:04

@Mayaa007 Já se modlím k tomu 2. trimestru, očekávám zlepšení ze dne na den :D :D, jak se často uvádí :). Kéžby…
Nejhorší je, že nemůžu ani moc pít, voda mi dělá hůř než jídlo, jsem po napití hrozně nafouklá a žaludek mě bolí ještě víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.9.20 18:08

Zlepší se to, vydrž. Já jsem v 7 tt a je mi taky pěkně zle, po prvním trimestru to přejde. Jsem těhotná potřetí a vždy mi bývalo blbě, ale tak moc nikdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
24.9.20 18:10
@deniskateniska8791 píše:
@Mayaa007 Já se modlím k tomu 2. trimestru, očekávám zlepšení ze dne na den :D :D, jak se často uvádí :). Kéžby…
Nejhorší je, že nemůžu ani moc pít, voda mi dělá hůř než jídlo, jsem po napití hrozně nafouklá a žaludek mě bolí ještě víc :nevim:

Taky bývám nafouklá a natahuje mě i obyčejná voda :Da když jím, tak jím jídla které mi nikdy nechutnaly :D, ale že bych jedla okurky kyselé a tak to vůbec :D, dost často mám chut na knedlíky plněné jahodama a ty jsem neměla ráda :D. Ze dne na den to asi nebude, ale musíme vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.20 18:42

Nedávno jsem tady psala novou diskusi, že jsem těhotná a na dně sil. Pro nekoho je tehotenstvi pohoda, pro nekoho peklo. Ja jsem na zacatku 10tt a je to sileny. Taky jen lezim lezim prakticky. Zvracim rano a cely dny je mi zle. Vecer je to stejne strasny jak rano. Klepou s emi ruce, nohy. Sotva chodim. Únava naprosto smrtelná. Do jidla se nutím a sním ho málo. Chvíli mam na neco chut a za minutu se mi z toho dela spatne. Smrdí mi i vlastní vlasy a kůže. Dokonce vlastní dítě i manžel. Modlim se, aby mi bylo brzo líp, protože psychicky se to moc zvladat nedá a to mám chronické onemocnení a jsem zvyklá trpět…Teď jsem ale úplně na odpis. Občas mám světlejší den, kdy je to trochu lepší. Ale vetsinu casu beru jako výkon dne odvoz ditete do skolky autem a zpet a odpoledne znovu. Dneska jsem ale ani to nezvládla…hlavne aby mimco bylo zdravé a uteklo to do doby, než nám bude líp..

• Citovat
  • Upravit
146
24.9.20 18:43

Určitě se to zlepší. Jsem v 13 tt a zhruba tak týden už nemám nechutenství a nevolnosti, už jim normálně. Jediné co zatím zůstalo je únava. Ale musím říct ze druhé těhotenství je fakt horší. Musíme to vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
24.9.20 18:59

Já jsem 8+0 a připadám si jak lemra už asi tři týdny. Při prvním těhotenství jsem toto vůbec nezažila 8o
Navíc mě dost bolí roztahování dělohy, to je taky chuťovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
24.9.20 19:18

Ahoj holky. Jsem teď 11+0 a už tři týdny několikrát denně zvracím. V podstatě jen přežívám a čekám na druhý trimestr… Doufám, že bude brzy líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
24.9.20 19:40

Je to blbé, ale jsem spokojena, ze nejsem jedina :mrgreen: sorry..
Ja to mela naprosto stejně. I po 13ti hodinovem spánku jsem nebyla schopna skoro nic delat - uvarila jsem obed a mohla jsem jit znovu spat. Vyskladat mycku - jit znovu spat :mrgreen: a tak porad dokola! Za to mi moc chutnalo sladke :D :D Samozrejme jsem chodila do prace, ale po prijezdu domu jsem si musela hned lehnout, odpocinout si a pak jsem byla schopna neco delat :?
Ted jsem 11+5 a unava me presla skoro ze dne na den. Za to jsem strasne ucurana a zacali mi vadit mlecne vyrobky :( pritom zadnou intoleranci nemam. Doktorka rikala, ze se to behem tehotenstvi obcas stava, ze po porodu se to srovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
25.9.20 12:32

Mela jsem to tak taky, jeste jsem chodila do práce, doma vařit pro me bylo otřesný :poblion: to jsem hned běžela :poblion:.. ted jsem v 15.tt a už je to celkem pohoda, unavená jsem furt ale do práce už nechodím a doma funguju :palec: zlepší se to :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.20 13:47

Jo jo, taky přežívám a čekám na zlepšení :D, jsem taky moc ráda, že v tom nejsem sama, i když to samozřejmě nikomu nepřeji. Já jsem naštěstí doma, opravdu obdiv všem, co u toho chodí do práce :kytka:.
Děkuji za podporu, budu tedy doufat v brzké zlepšení, už je to dlouhé :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.20 13:06

Zdravím.
Už jsem zoufalá jsem 16tt občas mi bývalo zle ale teď je to horší a horší budím se v noci a lítám na wc jak šílená kolikrát jsem tam i hodinu možná déle. A teď jde o to že vstávám ve 4 ráno do práce jenže bohužel se stalo že jsem úplně vytuhla a neslyšela ani mobil. :? Druhý den jsem zvládla se dopravit do práce ale stejně mě poslal vedoucí domu. Teď jde o to že s tím má jedná kolegyně problém i přes to že za to nemůžu :( 22.10 jdu na gyndu myslíte že by mě mohla doktorka nechat doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
13.10.20 12:30

Určitě by tě měla nechat doma! Miminko je přeci na prvním místě ;) držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí