10m odmita prso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
2.10.10 19:51

Nase Zuzi se sama odstavila v 8 mesicich. Presne jak popisujes, jen jsem si ji polozila k prsu, tak chytla hysterak. Proste nebudu a nebudu. Tak ma od te doby Nutrilon :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
2.10.10 20:34

Nečetla jsem pořádně diskuzi. Můj syn taky v 8 měsících odmítal pár dní prso. Z ničeho nic, nebyl to následek žádné nemoci. Myslela jsem si, že jde o přirozené odstavení. Já jsem doma žádný Nutrilon neměla. Navíc, jsem chtěla ještě kojit. Prostě jsem mu odstříkávala a dávala po lžičkách - lahev nechtěl. Po pár dnech se přisál znovu. Kojila jsem ho celkově 2 a třičtvrtě roku. Ale podotýkám, že on nechytal žádné hysteráky, které bych lámala. Neřval, prostě se jen odvrátil. Já jsem ještě chtěla kojit, tak jsem vytrvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
2.10.10 20:41

Samuel mi přestal odmítat prso v 9 měsíci a od té doby je na UM mlíko jsem měla pak ještě měsíc, ale prostě nechtěl se zaboha napít…

• Citovat
  • Upravit
2508
3.10.10 08:07

Tak dneska rano zase :( ona dela jako by to prso vubec neexistovalo, proste se schvalne kouka jinam, leze po posteli a jakmile ji chci nasmerovat zachvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
3.10.10 19:11

no tak ja newim ale ona mi odmita i tu lahvicku s UM :( koupila sem nakej novej sunar, zkusim jeste koupit asi teen klasickej… ale cucne si a odvrati se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
3.10.10 21:16

U nás už nějakou dobu taky bojujeme. Kojim ráno a večer, 9. měsíc. Většinou mi na klíně spustí doslova ródeo, kdy ho tak minutu pacifikuju a prso mu strkám pod nos, několikrát dá do pusy a škubne sebou, vykroucí se … nakonec podlehne a začne tahat a normálně se pak napije. Jde jen o ten „začátek“ ho přimět, aby se přicucl. Večer musím nejdřív oblbnout dudlíkem a pak rychle vyměnit za prso, až pak normálně pije.
Taky mě napadlo, že se TAKHLE sám odstavuje, tak jsem párkrát udělala UM, ale to řval ještě víc a nevypil ani hlt, tak jsem to zas vzdala a protě se takhle perem :nevim:

Přifařim se ještě s dotazem, když se takhle dítko třeba v 10., 11. měsíci samo odstaví, tak pak dáváte UM normálně z flašky se savičkou? Mě přijde líto ho teprv teď UČIT na flašku (doteď jí nikdy nepoznal a nechápe) a za chvíli ho to zase odnaučovat a zvykat na hrnky/brčka (moc se mi nechce mít dítko dlouho na flašce). Nebo dáváte UM nějak jinak? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
3.10.10 21:39

rampepurno ano dávám lahvičku s dudlíkem. Máme lahvičku Nuk s krtečkem a dudlík č.2 nedávno jsem mu zkoušela dát mlíčko z netekoucího hrnečku a nechtěl, nejspíš to moc teklo. Jinak čaj pije z hrnečku s brčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65502
3.10.10 21:44

Matyáš má doted UM z lahve s dudlíkem.....má to prostě na ududlání…
Jinak pije z hrníčk,z brčka,z lahve...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
4.10.10 08:54

mno ona nechce proste nic zadny mliko! v lahvi s pitkem nechce moje mliko nechce mliko v lahvi se savickou - EHM kdo to kdy videl ??? Davam ji rano jako nouzovku kasi a dnes pujdu za pediatrem. Beztak si myslim ze mi zadny super moudry rady neda. Nekojila uz sem tri dny, proste sem ji k tomu nedonutila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
4.10.10 11:17

Pryfish, sousedky dítě taky nepije žádné mléko, ale až od 15 měsíců. Sousedka kojila několik měsíců, potom přešla na Nutrilon a kolem toho 15.měsíce jako když utne, prostě ze dne na den UM nechtěl, ani jogurty, ani normální mléko z krabice.

Jenže to dítě bylo starší, u desetiměsíčního kojence bych přemýšlela i já, jestli může být bez mléka :mrgreen:

Dr.jim doporučila dávat přírodní a tvrdé sýry, které dítě mělo rádo, i tvaroh, prostě ve větším množství. Časem vzalo na milost jogurt, ale mléko, kakao, nic takového prý dítě ani dnes, ve 3 letech nepije.
Jinak je to dítě, které sní absolutně vše - maso, zeleninu, ovoce..

Já taky nepiju od dětství mléko, ale zhruba až od 3 let.
Tak, přeju, ať Ti dr. nějak poradí, i když nevím, jak by donutila pít dítě mléko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
4.10.10 12:09

tak sem volala DR a rikala ze se to muze stat ze proste mliko nebude chtit a mam jen pridat na mnozstvi mlecnejch vyrobku
zkusit jeste jiny druhy UM tak budu kupovat treba se na neco chytne :/ a budu zkouset prikladat mno…
diky za rady holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
26.12.14 16:36

Dotaz.. Male jsou 5,5 mesice a zacala mit u prs hysteraky a nechce se prisat.. Co mam delat? Nechce ani lahev.. Neumi z ni pit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
26.12.14 16:47

Syn tohle delal presne v tehle dobe. Nezacly jste s prikrmy?

Ja vydrzela, zabiralo hned nakojit jeste nez se uplne probral ze spanku. Kdyz jsem to nevychytala, tak proste nabizet a nabizet. Ale ja ho pak stejne v pul roce odstavila, z lahve pit umel, tak jsem to zas tak neresila.

• Citovat
  • Upravit
3169
26.12.14 16:53

Jojo.. Prikrmuji jiz 3tydny..ale polednich par dni davam uz i ovoce dop.. Place a place.. Myslim, ze ma hlad.. Nebo zuby. Ale teplotu nema a po zubech ani pamatka, tak nevim.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
26.12.14 16:56

A nakonec si to prso vezme nebo se vubec neprisaje?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová